![]() |
Karadeniz Yemekleri Fasulye Turşusu Kavurması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karadeniz Yemekleri Fasulye Turşusu KavurmasıKaradeniz Yemekleri Fasulye Turşusu Kavurması ![]() Karadeniz’e ait bu tarifin inanılmaz bir lezzeti var ![]() ![]() ![]() ![]() Tarifimin en keyifli yanlarından biri ise yine Karadeniz’e ait bir lezzetle biber tuzu ile hazırlanıyor olması ![]() ![]() ![]() Son olarak turşu kavurmasını yaparken eğer turşularınız yumuşamışsa su eklemeye gerek yok, ama diri ve tuzlu ise daha yumuşak olması için az miktarda (yarım çay bardağı) su ekleyebilirsiniz ![]() Fasulye turşunuzu kendiniz yapmak isterseniz buradan buyurun ![]() Malzemeler: 300 gr fasulye turşusu 2 adet orta boy kuru soğan Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı biber tuzu ya da salça Yapılışı: 1- Turşuları 1’ er 2’ şer cm boyutlarında doğrayın ![]() 2- Soğanları soyup yemeklik doğrayın ![]() ![]() 3- Biber tuzunu ekleyip dağılana kadar karıştırın ![]() ![]() 4- Sıcak ya da soğuk servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|