Aynı ölçüde mercimek ile nohut bir tencerede haşlanır Bir başka tencerede de salatalığın 8-10 parçaya bölünmüş ve kurutulmuş kabukları haşlanır Ayrıca kıyma ile bulgur yoğrularak yapılmış fındık büyüklüğündeki köfteler salatalık kabuklarıyla nohut ile mercimeğin bulunduğu tencereye konur Bir miktar suyla pişirilir Yemek soğuduktan sonra üzerine bol yoğurt dökülür Onun da üzerine biberle eritilmiş yağ gezdirilerek servise hazır hale getirilir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.