|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocuk, kocasından, olabilecek, sahibi, ölen |
![]() |
Ölen Kocasından Çocuk Sahibi Olabilecek Mi? |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Ölen Kocasından Çocuk Sahibi Olabilecek Mi?![]() ÖLEN KOCASINDAN ÇOCUK SAHİBİ OLABİLECEK Mİ? Fransız mahkemesi, ölen kocasının dondurulmuş spermlerini kullanarak yurtdışında hamile kalmak isteyen bir kadının başvurusunu 15 Ekim'de karara bağlayacak ![]() Rennes kentinde bugün yapılan duruşmada söz alan 39 yaşındaki Fabienne Justel, "en büyük arzusunun ölen kocasının spermlerinden hamile kalmak olduğunu ve bunu için sonuna kadar mücadele edeceğini" söyledi ![]() İlk kocasından üç çocuk sahibi olan kadın, kanser hastası Dominique Justel ile 2008 yılında evlenmiş, ancak üç ay sonra bu yeni kocasını kaybetmişti ![]() Kanser hastası Dominique Justel, ölümünden önce birkaç kez çocuk sahibi olabilmek için Rennes'deki sperm bankasına spermlerini teslim etmişti ![]() Rennes'deki banka, yasayı gerekçe göstererek, ölen adamın spermlerini karısına vermeyi reddetmişti ![]() Fransa'daki mevcut yasa, ölen birinin spermleri kullanılarak dölleme yapılmasına yasak getiriyor ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ölen Kocasından Çocuk Sahibi Olabilecek Mi? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ölen Kocasından Çocuk Sahibi Olabilecek Mi?Ben sevmiyorum bu tüp bebek ve siperm neyse işte bu yöntemle çocuk yapanları
![]() |
Cevap : Ölen Kocasından Çocuk Sahibi Olabilecek Mi? |
![]() |
![]() |
#3 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Ölen Kocasından Çocuk Sahibi Olabilecek Mi?evet illa biyolojik anne baba olmak bana göre bencillikten ibaret birsürü para döküp çocuk yapmaya çalışıyorlar ama sevgiye aç çocuk yuvalarında o kadar çok çouk varki bunları görmezlikten gelemeyiz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|