![]() |
Kilis Kebabı - Kilis'ten Yemek Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kilis Kebabı - Kilis'ten Yemek TarifleriKilis Kebabı MALZEMELER 1 Kg Patlican 750 Gr Orta Yagli Kiyma Sivi Yag Tuz, Karabiber, Yenibahar Su 2 Adet Sogan 2 Adet Dolmalik Yesil Biber 2 Adet Dolmalik Kirmizi Biber 1 Adet Limon 1 Tatli Kasigi Toz Seker 1 Çorba Kasigi Domtes Salçasi 1 Çorba Kasigi Biber Salçasi YAPILIŞ TARİFİ Patlicanlari bol suyla yikayin ![]() ![]() ![]() Kiymayi genis bir kaba alin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayri bir tencereye sivi yagi alin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Su kaynamaya basladiginda tuz,karabiber,yenibahar ve 1 adet limonun suyunu ekleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|