![]() |
Türk Mutfağı Çökelekli Sıkma Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Mutfağı Çökelekli Sıkma Nasıl YapılırTürk Mutfağı Çökelekli Sıkma Nasıl Yapılır Malzemeler: İç malzemesi: • 4 adet orta boy domates • 500 gr çökelek • 1 adet soğan • 1 tatlı kaşığı pul biber • 1 tatlı kaşığı tuz • 2 yemek kaşığı sıvı yağ • Margarin ya da tere yağ Hamuru için: • 500 gr un • 1 tatlı kaşığı tuz • Aldığı kadar su Yapılışı: 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|