Yagda Yumurta-Yemek Tarifleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yagda Yumurta-Yemek TarifleriMALZEMELER 4 ADET KÖY VEYA ÇiFTLiK YUMURTASI SIZMA VEYA EKSTRA EKSTRA ZEYTiN YAĞI VEYA TEREYAĞ TUZ, KARABİBER PİŞİRME KABI : MÜMKÜSE CAM KAPAKLI TEFLON TAVA HAZIRLANIŞI TAVAYA MAKUL MİKTARDA ( 50 GR ) ZEYTYİN YAĞI KOYUNUZ, VEYA ÇOK AZ ISITARAK ERİMESİNİ SAĞLADIĞINIZ TEREYAĞ İÇİNE 2 ADET YUMURTAYI İLAVE EDİNİZ TUZ VE KARABİBER KOYDUKTAN SONRA TAVANIN CAM KAPAĞINI KAPATIN VE HIZLI ATEŞTE YUMURTANIN BEYAZI PİŞİNCEYE KADAR PİŞİRİNİZ (3 DAKİKA YETER VE SARISI PİŞMESE DAHA İYİ OLUR ) NOT: GEREK TEREYAĞINI GEREK ZEYTİN YAĞINI TAVADA ASLA YAKMADAN YUMURTALARI İLAVE EDİNİZ ZATEN İŞİN PÜF NOKTASI DA BURASIDIRDİĞER SIVI VEYA KATI YAĞLAR TAVSİYE EDİLMEZ AFIYET OLSUN! |
Yagda Yumurta-Yemek Tarifleri |
10-15-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yagda Yumurta-Yemek TarifleriYagda Yumurta-Yemek Tarifleri ile ilgili Diğer Konular Kıymalı yumurta-Yemek Tarifleri Güveçte Yumurta-Yemek Tarifleri Çırpma Yumurta-Yemek Tarifleri Burginyon Yumurta-Yemek Tarifleri Sucuklu Yumurta-Yemek Tarifleri |
|