Tavuklu Kadayıf Böreği Tarifi Resimli |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuklu Kadayıf Böreği Tarifi ResimliTavuklu Kadayıf Böreği Tarifi Resimli Tavuklu Kadayıf Böreği Tarifi, Tavuklu Kadayıf Böreği nasıl yapılır Malzemeler (6 Kişilik) 1/2 kg tel kadayıf 3 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı sıvıyağ 2 diş sarmısak 1 adet tavuk göğsü 2 domates 2 sivribiber 10 tane konserve mantar 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 1 çay kaşığı köri 1 su bardağı süt 1 su bardağı tavuk suyu Tuz Karabiber Tavuklu Kadayıf Böreği Yapılışı Bir tencerede yağı eritin tel kadayıfla iyice harmanlayın Bir fırın tepsisine kadayıfın yarısını yayın Tencereye 1 çorba kaşığı sıvıyağ koyun ve ince kıyılmış sarmısağı da ekleyerek soteleyin Doğranmış tavuk etlerini, küp küp doğranmış domatesi, sivri biberi, tuzu, karabiberi de ekleyin ve soteleyin kısık ateşte kendi suyuyla pişirin Hiç suyu kalmayınca ateşten alın |
|