![]() |
Barış Manço / Alla Beni Pulla Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Barış Manço / Alla Beni Pulla Beni[GVIDEO]3969931987588324491[/GVIDEO]
Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden başkasini görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Senin için dağlar deler yol açarim yar Senin için denizleri kuruturum yar Senin için gök kubbeyi yerlere çalarim yar Canim iste canim bile sana kurban yar Dağlar taşlar uçan kuşlar senin olsun yar Deniz derya gökler hep yerinde dursun yar Gönlüm senden bir şey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Saçlarina yildizlardan taç yapayim yar Bir nefeste güneşleri söndüreyim yar Çıra gibi uğrunda ben yanayım yar Canım iste canim bile sana kurban yar Yildizlar yerinde güzel bırak dursun yar Saçlarimi ellerinle okşa yeter yar Gönlüm senden bir şey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Rüzgar olup ince beline sarilayim yar Çimen olup ayağına serileyim yar Sürme olup gözlerine sürüleyim yar Canim iste canim bile sana kurban yar Alla beni pulla beni al koynuna yar Gözüm senden baikasini görmez oldu yar Gönlüm senden bir şey ister nasil desem yar Alla beni pulla beni al koynuna yar
![]() |
|