Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Bilim Teknik ve Teknoloji Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
pbx, persephone, santral

İp Pbx Santral Persephone?

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İp Pbx Santral Persephone?

IP PBX Santralin avantajlarını öğrendikten sonra hemen yatırım yapmaya karar verdim arkadaşlar Sabit hatlarda inanılmaz indirim ve şubeler arası tamamen ücretsiz konuşuyorsunuz Benim gibi bir KOBİ için bu muhteşem bir avantaj Ancak konu hakkında bilgim az ve yatırımımı yarım yamalak bilgiyle yapmak istemiyorum

Neredeyse bütün IP PBX santralcilerin sitesine baktım, Persephone denilen santrali beğendim Neden derseniz adamlar tamamen KOBİ'lere yönelik kampanya paketi hazırlamış, resmen gelsin KOBİ'ler alsın diyorlar Uzak Santral Paketi dediklerini iş yerinizin dışında bir servera kuruyorlarmış ve siz uzaktan hizmet alıyorsunuz Bunun özellikleri sınırlı ama aylık sabit ücreti var Diğer palete Enterprise Paketi demişler Bunda aklınıza gelen bütün özellikler var Bizim gibi şube sistemiyle çalışanlar için henüz daha iyisini duymadım Ücreti biraz dolgun ama 12 ay taksit seçeneği var 12 ay ödeyip bütün kominikasyon ihtiyacımı sonsuza kadar karşılayabilirim

Lütfen voip'ten IP PBX'ten anlayan arkadaşlar yardım etsin Sizce mantıklı bir yatırım mı yapıyorum Sabit hatlarda %70 indirim ve çalışanlar arası %100 ücretsiz görüşme diyor adamlar Bana kaçırılmaz fırsat gibi geldi ben mi abartıyorum arkadaşlar? Başka önerilere de açığım, teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com