![]() |
Tübitak Gençleri Yaz Kampına Bekliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tübitak Gençleri Yaz Kampına BekliyorTÜBİTAK Yaz Bilim Kampı, ilköğretim 5 ![]() ![]() Öğrencileri bilimin güleryüzüyle tanıştırmayı hedefleyen TÜBİTAK, bu yılki kampını Gebze’de bulunan Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü’nde (TÜSSİDE) gerçekleştirecek ![]() ![]() TÜBİTAK Yaz Bilim Kampı 2006 yılından beri ilköğretim 5 ![]() ![]() ![]() ![]() Kampa, bu yıl ilköğretim 5 ![]() ![]() ![]() Kampa başvuru yapmak isteyenlerin derginin mart ve nisan sayılarında yer alan Yaz Bilim Kampı yazısını dikkatlice okumaları, yazıda yer alan ön başvuru formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurmaları ve en geç 20 Mayısa kadar ilgili adrese ulaştırmaları gerekiyor ![]() TÜBİTAK Yaz Bilim Kampı, bu yıl da TÜBİTAK’ın bir enstitüsü olan TÜSSİDE’de yapılacak ![]() ![]() Kampın her bir dönemi 7 gün sürecek, katılımcılar bu süre boyunca TÜSSİDE’de konaklayacak ![]() ![]() ![]() Kampa katılacaklar, 21 Mayıs 2008 tarihinde TÜBİTAK Başkanlık binasında noter huzurunda çekilecek kurayla belirlenecek ![]() ![]() KAMPTA NELER VAR? TÜBİTAK Yaz Bilim Kampı’nda bilimin çeşitli dallarıyla ilgili eğlenceli etkinlikler içeren atölye çalışmaları yer alıyor ![]() Bu atölye çalışmalarının bir kısmı TÜBİTAK’ın Marmara Araştırma Merkezi yerleşkesinde yer alan araştırma enstitülerinde, bu enstitülerde araştırma yapan bilim insanlarının katılımıyla gerçekleşiyor ![]() ![]() Kaynak: NTVMSNBC ![]() |
![]() |
![]() |
|