Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albüm, aydın, ebru, müsadenizle, tanıtımı

Ebru Aydın - Müsadenizle Albüm Tanıtımı

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ebru Aydın - Müsadenizle (Albüm Tanıtımı)

01 Birgün Mutlaka
02 Yalancı Dünya
03 Beni Unutursun
04 Papatya

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

devamını dilerim başarılaR

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

linki göremedim nerde acaba

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-14-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sitede mp3 paylasimi yasak o yuzden link yok
Yukardaki arkadas sadece albumu tanitmis

Album ve sarkici hakinda biraz daha bilgi:

Ebru Aydın, uzun bir sessizlik döneminden sonra "Müsaadenizle" ile yeniden müzik dinleyicisi ile buluşuyor Ebru Aydın, dört yıl Tarkan'ın bir yıl Zerrin Özer'in vokalistliğini yaparak müzik dünyasına adım atmış, 1998'de ilk albümü "Son Verdim"i çıkartmıştı Ebru Aydın, yeni albümünde Gökhan Özen ve Mustafa Sandal gibi ünlü popçuların desteğini aldı Mustafa Sandal, Ebru Aydın'a "Bir Gün Mutlaka" şarkısını hediye etti Gökhan Özen ise albümdeki tüm şarkıların düzenlemelerinde stüdyo aşamasında bulunup Ebru Aydın'ı bir an olsun yalnız bırakmadı

İki ünlü popçunun desteğini alan Ebru Aydın, "Bu benim için büyük bir onur ve gurur Mustafa'nın şarkısı harika Bu şarkıyı okumaktan gurur duyuyorum Gökhan ise şarkıların seçiminde ve düzenlemelerinde fikir verdi İnanılmaz güzel bir albüm yaptık Umarım herkes beğenir" dedi

Yapımcılığını Özgür Aras'ın prodüktörlüğünü iki genç müzisyen Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl'ın beraber yaptığı albümün düzenlemelerinde ise Cenk Çalışan, Erhan Bayrak ve Sinan Akçıl imzası var

Ünlü söz yazarı Seda Akay' ın isim anneliği yaptığı "Müsaadenizle" albümüyle çıkış yapan Ebru Aydın, "Müzikseverlerle ilk buluşmamın üzerinden geçen 10 yıl boyunca, sizlerle yeniden buluşabilmenin yollarını ararken karşılaştığım kalabalıklar içerisinde doğru insanlarla el ele olamamanın sıkıntısını yaşadım Ama o doğru insanları bulduğum zamanda da, karşımdaki kalabalığın arasından geçerken "Müsaadenizle" diye izin istiyorum ki, yanlarından geçip giderken beni ve el ele verdiğim tüm dostlarımı iyice görsünler diye" dedi

Ebru Aydın, dört yıl vokalistliğini yaptığı Tarkan'ın bu albümde hiç isminin olmaması konusunda ise, "İnsanların kendi tercihidir Benim gönül koymam gerekirken ben gönül koymayarak büyüklük gösteriyorum Ama keşke bir açılan telefon cevapsız kalmasaydı" diyerek imalı bir açıklama yapıyor

"Müsaadenizle" DMC Müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini alacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com