Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm TanıtımıDertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd ![]() Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari Cd I 01 Dertli Sarkilar Cd I - Ben Gurbeti Dolastim02 Dertli Sarkilar Cd I - Düstüm Hasta03 Dertli Sarkilar Cd I - Gazel & Leylam04 Dertli Sarkilar Cd I - Geldim Ben05 Dertli Sarkilar Cd I - Haydar06 Dertli Sarkilar Cd I - Kücük Yasta Aldim Cümbüsü Elime07 Dertli Sarkilar Cd I - Küreklere Asil08 Dertli Sarkilar Cd I - Sari Gelin09 Dertli Sarkilar Cd I - Sevdam Beni10 Dertli Sarkilar Cd I - Verdim Karar![]() Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari Cd II 01 Dertli Sarkilar Cd II - Agri Dagi02 Dertli Sarkilar Cd II - Askerim03 Dertli Sarkilar Cd II - Bu Ne Sevgi04 Dertli Sarkilar Cd II - Gel Hele05 Dertli Sarkilar Cd II - Kaz Mezarci06 Dertli Sarkilar Cd II - Nazli Yarim07 Dertli Sarkilar Cd II - Ne Olacak Halim08 Dertli Sarkilar Cd II - Sevda Yüklü09 Dertli Sarkilar Cd II - Söz Vermistin![]() Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari Cd III 01 Dertli Sarkilar Cd III - Bu Ne Sevgi02 Dertli Sarkilar Cd III - Askerim03 Dertli Sarkilar Cd III - Ben Gurbeti Dolastim04 Dertli Sarkilar Cd III - Eledim Eledim05 Dertli Sarkilar Cd III - Gazel06 Dertli Sarkilar Cd III - Geldim07 Dertli Sarkilar Cd III - Güzel Gördüm08 Dertli Sarkilar Cd III - Hekimoglu09 Dertli Sarkilar Cd III - Sevda Yükü10 Dertli Sarkilar Cd III - Sevdam Beni![]() Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari Cd IV 01 Dertli Sarkilar IV - Alli Turnam02 Dertli Sarkilar IV - Ben Geldim03 Dertli Sarkilar IV - Cevirdin Bahari04 Dertli Sarkilar IV - Dersini Almis Ezber05 Dertli Sarkilar IV - Geldim06 Dertli Sarkilar IV - Gönül Gurbette07 Dertli Sarkilar IV - Güzel Gördüm08 Dertli Sarkilar IV - Haydar09 Dertli Sarkilar IV - Kirmizi Gül10 Dertli Sarkilar IV - Yoksun Diye![]() Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari Cd V 01 Dertli Sarkilar V - Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem02 Dertli Sarkilar V - Aman Esref03 Dertli Sarkilar V - Eledim Eledim04 Dertli Sarkilar V - Halim Perisan05 Dertli Sarkilar V - Hastane Önünde06 Dertli Sarkilar V - Hekimoglu07 Dertli Sarkilar V - Nazarmi Degdi08 Dertli Sarkilar V - Yanim09 Dertli Sarkilar V - Yukariya Aksa![]() Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari Cd VI 01 Dertli Sarkilar VI - Agri Dagi02 Dertli Sarkilar VI - Ben Geldim03 Dertli Sarkilar VI - Cevirdin Bahari04 Dertli Sarkilar VI - Hastane Önünde05 Dertli Sarkilar VI - Haydar Haydar06 Dertli Sarkilar VI - Küreklere Asil07 Dertli Sarkilar VI - Sari Gelin08 Dertli Sarkilar VI - Söz Vermistin09 Dertli Sarkilar VI - Yoksun Diye10 Dertli Sarkilar VI - Yukariya Aksa |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımıteşekkürler ellerine sağlık kanka |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımıeline sağlık kanka teşekkürler |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımısağloun arkdaşlar ellerinize sağlık |
|
|
|
#5 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımıteşekkürler elelerinize sağlık |
|
|
|
#6 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımıtesekkurlerdddddddddd |
|
|
|
#7 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımıçok saol teşekkürler |
|
|
|
#8 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımısaol gurbannn eline saglıkk |
|
|
|
#9 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Dertli Sarkilar - Meyhane Havalari 6 Cd Albüm Tanıtımıustam cok cok guzel birde dinlesek ne kadar guzel olur sag ol |
|
|
|