Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm Tanıtım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm TanıtımGökhan Türkmen - 01 Yan SenGökhan Türkmen - 02 Aşk LazımGökhan Türkmen - 03 Büyük İnsanGökhan Türkmen - 04 EfkarlıyımGökhan Türkmen - 05 Dön (Akustik)Gökhan Türkmen - 06 Sen İsenGökhan Türkmen - 07 YorgunGökhan Türkmen - 08 ZilzurnaGökhan Türkmen - 09 DönGökhan Türkmen - 10 RastgeleGökhan Türkmen - 11 Büyük İnsan (Akustik) |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm TanıtımAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır Gizli linkler mp3 olarak kabul edilip yazanlar hemen yasaklanacaktır![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi net olarak korsan a KARŞIYIZ![]() İyi Forumlar |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm Tanıtımteşekkür ederim tanıtım mı demo mu |
|
|
|
#4 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm Tanıtımtatarali Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim tanıtım mı demo muYalnzca tanıtımdır, yasak olduğu için içerik mevcut değildir ![]() ![]() ![]() |
|
|
|