![]() |
Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm Tanıtım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm TanıtımGökhan Türkmen - 01 ![]() Gökhan Türkmen - 02 ![]() Gökhan Türkmen - 03 ![]() Gökhan Türkmen - 04 ![]() Gökhan Türkmen - 05 ![]() Gökhan Türkmen - 06 ![]() Gökhan Türkmen - 07 ![]() Gökhan Türkmen - 08 ![]() Gökhan Türkmen - 09 ![]() Gökhan Türkmen - 10 ![]() Gökhan Türkmen - 11 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm TanıtımAlbüm tanıtımları bölümünün amacı üyelere yeni çıkan yada çıkacak olan albümler konusunda ilgilileri bilgilendirmektir ve hiç bir şekilde (teşekkür edince gelen gizli linkler vb) mp3 linki konuda bulunmiyacaktır ![]() ![]() ![]() Uymayan lar için Bu Mesaj uyarı sayılıp ikinci bir uyarı yapılmaksızın yasaklanacaklardır, frmsinsi ![]() ![]() İyi Forumlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm Tanıtımteşekkür ederim tanıtım mı demo mu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökhan Türkmen // Büyük İnsan (2008)Albüm Tanıtımtatarali Nickli Üyeden Alıntı teşekkür ederim ![]() Yalnzca tanıtımdır, yasak olduğu için içerik mevcut değildir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|