Demet Akalın - Dans Et 2008 Albüm Tanıtımı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Demet Akalın - Dans Et 2008 Albüm TanıtımıALBUM TANITIMIDIR MP3 PAYLAŞIMI YASAKTIR 1 Mucize 2 Mucize (Remix) 3 Aldatıldım 4 Bebek 5 Bulamadım 6 Çekilmiyor7 Dans Et8 Dans Et (Remix)9 Geç Kalmadın mı10 Gölge Etme11 Gururum12 İki Kelime13 Kına Yak14 Selam Söyle |
|
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Demet Akalın - Dans Et 2008 Albüm Tanıtımıellerine saglık kardeş işimizi hallettin saolasın |
|
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Demet Akalın - Dans Et 2008 Albüm TanıtımıDemet Akalın - Dans Et - Seyhan Müzik 2008 11 Mart’ta müzik marketlerde yerini alan yeni albümü ile hayranlarına tekrar merhaba diyen Demet Akalın’ın imaj danışmanlığını Hakan Öztürk, fotoğraf çekimlerini ise Lara Sayılgan gerçekleştirdi Demet Akalın’ın sahne kostümlerini yapan Süleyman Demirel, fotoğraf çekimlerinde de yaptığı kostümlerde katkıda bulundu![]() Albümde şarkıların çoğu yine diğer albümlerde olduğu gibi Ersay Üner imzası taşıyor Cengiz İmren, Emirkan, Arzu Alsan gibi isimlerin şarkılarıyla beraber, yıllar önce Nilüfer’in seslendirdiği “Selam Söyle” ve Sezen Aksu’nun seslendirdiği “Gölge Etme” bulunuyor![]() Düzenlemelerde Erhan Bayrak, Kıvanch K ve Sinan Akçıl isimleri göze çarpıyor ![]() Ünlü dj’lerin de yer aldığı albümde bir şarkının remixi Suat Ateşdağlı’ya ait 1 Dans Et2 Mucize3 Bebek4 Gururum5 Çekilmiyor6 Selam Söyle7 Geç Kalmadın mı?8 Aldatıldım9 Gölge Etme10 Bulamadım11 Kına Yak12 Mucize remix13 Dans Et remix14 İki Kelime |
|
|
|