Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
attackburdayız, istanbul, işte

İstanbul Attack-Burdayız İşte

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul Attack-Burdayız İşte

Burdayız işte raplere bak yow
İstanbul attack tarzda hadi kaç yow
Vitesi taktık de gaza basdık de
Yeter atık bizi seç dinle

FUCHS
Elimde kağıt kalem rapime bak yo! Satır kaçırmadan noktayı at yo! Hayat çemberim benim raplerimHepsi gerçek yo!Seni kekledimBu güne bak yo!Bizimle kalk yo! Tilki iş başında sesini aç yo! Komşular kalksın, bizimle bağarsın, İstanbul Attack!gelde herkes baksıınBir-üç-beş vitesi taksın,rüzgarın sesiyle raplerim aksınSonsuz bi güç var bizi bir dinle,şimdi elleri kaldır bizimle bir de : İstanbul Attack şov yo!

RAMİZ
İstanbul number one yo! o ooo! Ramiz gene mi başladı saydırmaya?o ooo!
dilimiz duramadı rapi duyduysan sayanora o ooo yemedi no nooo! Dissi bana göre çok slow! o oo! Koca bir popoo tekmeledi Miseroo! Kargaların kanadına bant tak da çatıdan salla betona çak! Yargıların sanatına tank göster namludan çıkacak rapleri takAttack var olacak son noktamız olacakYazılacak daha çok destan varAlçak rapimi duyacak,boynunu kısacakKelimelerime neşterini bas,güreşçi mindere terini asDeneme rapime göre tempomu kas,güreşçi mindere terini asAsacaz tabi kasacaz,saza tarz katacaz İstanbulumuzu yaracazAkacaz nitekim sahnede azacaz,elleri çakacaz,nakarata bakacaz

KASIRGA
Haydi danset,sen de terleAç göbeğini biraz serinleHaydi-haydi danset şimdi benimle,Kasırga eser terli tenlere,terli bedenlereHaydi danset farklı yerlereUzun olmadan sevişip gülenlereHaydi danset seni ezenlere,günlerce uykusuz kalıp ders verenlereHaydi danset kendi kendine,öpüşmeden gününü geçirenlereHaydi danset kadere gülenlere,yaşanacak o güzel günlereHaydi danset

TİMUR
Dinledin ve de bekledinMerkez rapte tek dedinAma sen yine geldin wacklerin,elini öptün ve de kitledin ah!Kapılarının ardındaki rapimi yaptımAma sen yine sesini açtınKimi zaman hızlı yazdım,herkez gibi bende kastımResmini yapıp duvara astım ama sen yine geldin yarama bastın ahh!Bak serseri,kapa defterinİki "verse"lük işin var etek berberi,gel öp trackleriDamarına vurdum rapleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com