Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
attackkontagi, çevir, istanbul

İstanbul Attack-Kontagi Cevir

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul Attack-Kontagi Cevir

Hadi başla hazırım , Gazı kökle basalım ,
Hadi pisti yaralım , Patinajla azalım

İstanbul attack bir numara başla
kontaği çevir koçum hadi gazla ,
Bu rapin her satırı bir bomba ,
İstanbul attak koçum kaç kenera

TİMUR
Kontaklar çevrildi,bujiler çat!çat!çat!çat!dediGaza bastım heryer inledi,kırmızı bayrak bana "dur!" dediAma durmadım,gaza yasladımBana baktılar,ben solladım ve de sandılar ben tosladımYanlıştılar yolu tozladım aaah!

FUCHS
Rape bak,gaza bas,farlari yakta gidelim yo!Yollar benimse farkı attık,
burda bırak yo!Beni bu yolda gören şimdi herkes pişman,liderligi aldığımdan beri arkası dolmuş düşmanSen yerinde kal,benimle oynama,sakın beni bu yolda zorlamaKolları sıvadığımdan beri ben çok yol aldım hatdi stoplaOtomatik vites şansın yoktu,sakın korkmaDost kuvvet Attack'ta İstanbul'un yollatında

KASIRGA
Tak vitesi,sen de bakma sağina-solunaDurma,çakala yatma,istenen her yolda Kasırga number one haha! Sözlerim bin beygir,çikma sakın karşımaSavunmasız yollar,müzik varsa tam gaz firlaSen de gel yanıma,yolları yaralım,ibreyi vurdur sonaKimse geçemez bizi Ankara-İstanbul yirmi dakikaİstanbul Attack number one peace! hahahaha! Nitroyla son bulur yarışım sağa yanaşsana
RAMİZ
Akşam vaktiydi gözümü açtım,karanlık caddeme daldımDaldım,kurudum,eridim,karada kaldımAzdım,salkım çaldım,yemedim sattımAstım darağcına sözlerimiGözlerini,dillerini yaktımPaktım filazofa balgam çaktımGöbek attım,yere battım,nefes aldım,çene çaldım,kireç alnımDurup ağladım,yara bağladımAşk aradım ama sormadımAsla gelip bana toslamaGazla,beni rape zorlamaHasta beynime baktaKas da,rapi damarıma dozla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com