Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ambari, mermi

Mermi Ambari

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mermi Ambari

Mermi ambarını bassak-İstanbul Attack
Yumruğu havaya kaldırırsak-İstanbul Attack

RAMİZ
Faça yerinde pek,taça gitmez yürekRapimi duyan delirecek,nitekim
tekme kesilecekMikrofon baharat kokar,hiphop karnımı tok tutarZincirler
kaleler yıkar,incirler kursak tıkarYerden bakana boyun çok uzun,tuzun
kurumuşNerdesin tosun?Yoksun weak rapimi alsın cebine koysun,tombala
çeksinGözleri dolsun,hüneri solsunYolsan araban Ramiz olsunOndaon
temeli istanbul ve de İstanbul Attack kovuşumNöbetimi bölemez kudurmuşumZirvede tahtıma kurulmuşumKimisine göre ben yorulmuşum,baruthanelerde uyurmuşumTurşum kurulur yine de ben ölmem,gömmem gerekene tek kurşun Kör kalplere neşter vurdumBeşkere beşi kahine sordumBilemedi sonra da çok güldümYürüdüm,düşünüpte kafaları dürdümSahneme döndüm elleri gördümSöktüm kafamı beynimi ördümBen kendimi mermi ambarında sanırsam bil ki acıkmışımsilahımı omzuma atmışım,şarjörü silahıma takmışım

TİMUR
Papapa pa pa pa! Yumruklar kaldıracakRaplerim patlayacaknefretle
patlayacak Fuchs,Ramiz,Timur,Kasırga estik geçtikDisslerle çaktık beşlik,rapllerle paha biçtikUnutulmaz raplerim ama yeni derse yine beklerimDeftersiz,kitapsız elimde kalemimle disslerimSana olan hislerim pa pa pa! besledimİstanbul tek bizim,bunu bilirmi bunu istedim

KASIRGA
Testler sürüm noktasında,Kasırga Attacktaİstanbul Attack'ta sözler bir
bombaKurşun sözler düşmanı özler,hayatı közler,savaşmadan izlerHerzaman sesizler,batakta yürüyen izsizlerMiskinler (ah!! ) bir bilsinler,nsinlerMeydana sinsinler,her zaman savaş olmaz bilsinlerKefen diye beyaz bayrağa sarılıp önümde diz çöksünlerBizden af dileyenler,dönsünler,bir numara kimmiş görsünler

FUCHS
Bu güne kadar bak raplerim dağ olmuşÖnüme çıkan engeli aşmak farz olmuşRapleri dinledinBenimle silkelenYeni doğuş İstanbul Attack şişşt yo! Yere düşmeden,beyin üşütmedenŞarjörü taktım oh! hiç düşünmedenBu güne bak baba,önümden kaç babaRapleri koyduk nefretle yıllaraİstanbul Attack tek bomba gülleKaleleri geri aldı tilki gürleİstanbul kalksın,rapçiler kalksın,İstanbul Attack'la sonsuza baksın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com