![]() |
Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözleri08 ![]() ![]() ![]() ![]() 1955 yılında 'Bu Sahilde' adlı albümünü çıkarttı Albümü ile aynı adı taşıyan parçası çok beğenildi ve bir anda top listelerinde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() 1999 yılında IDOBAY etiketi ile 'Seni Anan Benim için Doğurmuş' aldı albümünü çıkarttı ![]() Albümü ile fırtınalar estiren Sanatçı özellikle albüm ile aynı ada taşıyan parçası sayesinde küçükten büyüğe herkesin sevgisini kazandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hobi: Arkadaşlarıyla zaman geçirmek Fobi: Nazardan korkuyor Burcu: Aslan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriBuralarda ben sensiz agliyorum diyorsun Bu günlerde bitecek aglama ne olursun 2x [Nakarat] x 2 Helalim bekleyecegim Seni hep sevecegim Bir ömür boyu sana Namusum diyecegim Yigit dönmez sözünden, ölürüm yar yüzünden Sen aklima gelince kan dökülür gözümden [Nakarat] x 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriAklımda her halin Seni çok özlüyorum Silinmez silinmeyecek İzlerin derin Ateşe atma Yalnız bırakma Seninle dolu Bu kalbi unutma Zehir oluyır geceler İnan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor Şuan inan ağlıyorum Seni çok seni çok seviyorum Kopamam senden Aşkından sevginden Bir allahım var İnan ki bir de sen Ateşe atma Yalnız bırakma Seninle dolu Bu kalbi unutma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriHani beni çok seviyordun Yerlere göklere koyamıyordun Bende kek gibi sana inanıp Her gece yolunu gözlüyordum Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin olmadığın her yerde canım Yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce gezer eğlenirim Değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim Hani ben çok tatlıydım Herkesten farklıydım Bunların hepsi yalan dediğinde inkar ettin Ama ben haklıydım Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin olmadığın her yerde canım Yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce gezer eğlenirim Değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriSenden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, sonuna kadar Benim sevdam su damlası değil Yaz yağmuru değil, umman kadar Benim sevdam saman alevi değil Hercai aşk değil, ölene kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriGitsem ayrı dert kalsam ayrı dert Sensiz nasıl yaşanır bilmiyorum Gitsem ayrı dert kalsam ayrı dert Sensiz nasıl yaşanır Ayrılsak yanmaz mıyım?derbeder olmaz mıyım Yağmurlu akşamlarda camlarda kalmaz mıyım Ayrılsak yanmaz mıyım?derbeder olmaz mıyım Yağmurlu akşamlarda camlarda kalmaz mıyım Benimde kalbim yaralı çok Yastığımda saçının teli yok Bende unutmadım gülüm son şarkımızı Sandallara sordum seni postacılar bıktı benden Yarın sevgililer günü haberin olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözlerisana deli oluyorum sorma hic utaniyorum kalbimin pesine düstüm ah asktan kaciyorum degermi degmezmi diye diye kendimi yaktim bile bile bunun günahi da ikimize olsun yalanini dolanini askta gercek olanini görmedim ne dileyim zarazi yanlari bana kiyanlari sevmedim ne diyeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriGeri gelmiyor giden günlerim Boşa ağlamak ümitlerle avunmak Çözüm değil bir vefasız için ömrüne kıymak Uğruna kul olmak Yalan yalan yalan yalan unuttum seni Yalan uykusuz geceler yalan çektiğim çileler Yalan kurduğum hayaller yalan unuttum seni Yalan ölümsüz sevgiler yalan ağlayan gözler Yalan söylediğim sözler yalan unuttum seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriBir sözüm vardir elbet Bu dünyada yasiyorsam Bir hakkim vardir benim Bende bir can tasiyorsam Herkese kismet Hana hep hizbet Yapan yapsin Giden gitsin Allahim sen yardim et Refrain: Uzun uzun geceler yanar Icinde firtinalar Kim bulmus kaybetmis Kismet bende ne arar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriYine hüzün uğradı Gönlümün limanında Tutamadım kendimi Başladım ağlamaya Zoruma gidiyor Sormayın onu bana O benim dünyamdı Ufacık odamda Şimdi ellerim titriyor Yanlızlığın kollarında Deli yangın başlıyor Adını her andığımda O beni sırtımdan vurdu Düşmanıma gitti yar oldu Sormayın onu bana O benim sebebim oldu Yine karanlık oldu Gündüzün ortasında Uyku nedir unuttu Gözlerim en sonunda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözleribelkide yatak dösek düsürecek bu ayrilik beni belkide suya sele sürüyecek bu yokluk beni ne bileyim dayanirmiyim gidersen yasarmiyim baska seven koyar miyim yerine hasrete alisir miyim sensizde yasarmiyim baska seven koyar miyim yerine sevemem allahim kendimi yokladim aklimi zorladim gitme --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Ebru Yaşar Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözlerikimin yanina kalmis kar saydiklarin kim mutlu olmus mutsuz ederek yarinlar cok güzel olur diyerek ümitlerle hasretlerle kaldin birtek seninde allahin vardi benimde allahim var bana verdigin zarar hangi kitaba sigar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriAşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım Geçen ömür geçip gitsin ne çıkar Aşk olmazsa insan hayattan bıkar Aşk insanı can evinden yakalar Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım Aşkın ateşine dağlar dayanmaz Aşkı bilmeyenler gönülden yanmaz Aşk bir hastalıktır tabip anlamaz Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım Geçen ömür geçip gitsin ne çıkar Aşk olmazsa insan hayattan bıkar Aşk insanı can evinden yakalar Aşka yardan başka Bana senden başka çare bulunmaz Seni anan benim için doğurmuş canım Hamurunu benim için yoğurmuş canım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı Sözlerisen kimseyi sevemezsin sevmeyeceksin sevmeyeceksin rüzgarlarin önünde kuru bir yaprak gibi sürüklenecek sürükleneceksin sefkat nedir ask nedir ömrünce bunu bilmeyeceksin rüzgarlarin önünde kuru bir yaprak gibi sürüklenecek sürükleneceksin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Yaşar Şarkı SözleriTanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Tanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Sen Tanrı�sın affedersin bağışlarsın kulum dersin Sen Tanrı�sın affedersin bağışlarsın kulum dersin Neler çektim sen bilirsin Sen affetsen ben affetmem ![]() ![]() Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem Ağlatıpta gülenleri terkedipte gidenleri sevilip sevmeyenleri Sen affetsen ben affetmem Ağlatıpta gülenleri terkedipte gidenleri sevilip sevmeyenleri Sen affetsen ben affetmem Ümidimi kıranları bu dünyayı yakanları Ümidimi kıranları bu dünyayı yakanları Dar günde bırakanları Sen affetsen ben affetmem ![]() ![]() Bütün zalim olanları sen affetsen ben affetmem! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|