Mc Erdem-Rober Hatemo_Beyaz Ve Sen |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mc Erdem-Rober Hatemo_Beyaz Ve SenYa Mc Erdem 2007 Yeni Bir Coverla Karşınızda Rober Hatemo - Beyaz Ve Sen Verse 1 : Bugün herşeyi yapmayı göze aldım Senin için yanmaya bile katlandım Acı çeken sendin ama ben ağladım Sonunu göremeden uçuruma atladım Gözlerim göremedi bu işin sonunu Bilemiyorum nasıl olacak yolunu Gözlerim her gece gelirsin diye Sözlerim kısılır gelmezsin yine Verse 2 : Bir umut göster bana nolursun Senin için herşey akan zaman dursun Herşeyi yaparım istesen biliyosun Bunu bile bile niye hala gidiyosun Peki öyleyse yolun açık olsun Gitmesende zaten yinede yoksun O adama söyle sana iyi baksın Gözünden bir damla yaş akmasın Verse 3 : Gelin olmuş gidiyorsun beyazlar içinde Sana benden yemin olsun kalmayacan özümde Nede yakışmış sana beyaz gelinlik öyle Unuttun mu sende yalan atma söyle Sen mutlu ol aşkım bu bana yeter Ben çekip giderim herşey biter Sevdiğin insanla bir ömür sürer Dilerim tanrıdan seni hep sever Verse 4 : Hiç üzmez seni hiç terketmez Benim çektiğim çileyi sana çektirmez Bilirsin elbette gözler yalan söylemez Bak gözlerime artık seni beklemez Son şarkımı yine bilki sana yazıcam Resimlerin kaldı bir tek onlarıda yırtıcam Benim olamadın belki ama şimdi onla mutlusun Gözlerim kapandı artık bu da olsun mutlu son Sevipte kavuşamayan tüm dostlarıma armağan olsun |
|