Nilüfer - Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriAcılara Son Acılara son Acıyı bırak Kaderini kır Hadi Kedere tuzak Hadi beni bul Yanıma sokul Saatini kır Sabaha inat Hadi benim ol En sonuncum ol İnadı bırak Hadi İnada inat Güz Geliyor Hep Zor Geliyor Gün bitiyor biniyor geceler omuzlara Can çekiyor hep can çekiyor karda kışta Çöz hadi çöz saçmasapan bir bulmaca |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriAğlarım Gizlice Ağlarım gizlice Sessiz köşelerde Yanarım bu halime Yalnız gecelerde Sanki yetmezmiş gibi Bende hal kalmış gibi Gelin bütün dertler gelin Siz de üzerime Mevsim yazmış baharmış Nesine sevineyim Gözümde yaş kalmamış Ne diye üzüleyim Çok seneler de geçmiş Saymadık ki bileyim Gelin bütün dertler gelin Siz de üzerime |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriAman Hep seni istedi özledi gözlerim aman Günleri aylara yıllara bağladı zaman Üz beni yor beni sür sürgüne tamam Aman aman aman İçimde çiçeklerim Baharları bekledim Doğmadı güneşlerim Özüm özünde Dünya gözüyle Olmadı işte aman aman Kadeh kadehte Kaderde hasret Aman aman Heyhat |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriBaşıma Gelenler Başıma gelenler Hep senin yüzünden Ne istedin benim sevgimden Yıkıldım artık ben Sevemem yeniden Başıma gelenler hep senden Boşuna arama Bulamazsın beni Ne yapsan bir daha yanında Kaçardın hep benden Şimdi peşimdesin Söyle neden değiştin böyle birden |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriBeni Anlamadın Ya El ayak çekilince Sohbetler tükenince Dostlar eve gidince Bu geceler işkence Öper iki hece İsmi dudaklarım La-Fa-La-Sol La-Fa-La-Sol Sokakları kamçılıyor Rüzgarın sesi Gözlerim yanıyor Yağmur öncesi Her vesile ellerim Ellerini arıyor Her yanımı sarıyor O müthiş acıların Beni anlamadın ya Ben ona yanıyorum |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriBir Şey Var Ki Yüreğim taa içinde Birşey var ki anlatılmaz Su gibi toprak gibi yar gibi paylaşılmaz Ellerim taa içinde Birşey var ki anlatılmaz Aşk gibi hasret gibi yar gibi paylaşılmaz Birşey var ki kalbimde bilemezsin Birşey var ki gönlümde silemezsin Bir an için yaklaşsan Sevgileri paylaşsan İçimdeki o sırrı Benimle yakalasan Bir an olsun benimle Bu duyguyu yaşasan İçimdeki alevi Benimle yakalasan |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriBosnada Bıraktım Kalbimi Sevgilerden bir ülke Çiçekler anne kalbi Kahkaha sevinçleri Küçücük yüreklere Önemli mi renkleri Kimi beyaz kar gibi Kimi zeytin tanesi Pırıl pırıl gözleri Bosnada bıraktım kalbimi çocuklara Bir günlük umutlara Bosnada yetmiyor bir nefes çığlıklara Haykıran şu dünyaya Gel ver sevgini Gel bana Gel tut ellerimi Elele olsun artık dünya Götür beni yarınlara |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriBoş Şeyler Geç canım geç bunlar boş şeyler Hoş gelir insana boş şeyler Aldatır papatyalar seni Çok üzülürsün sonunda Geç canım geç bunlar boş şeyler Boş şeyler sonra üzer seni Bir rüzgar esiverir birden Yükselirsin duygularla Aldatırlar ay altında Kandırırlar yıldızlarla Boşver takılma sen onlara Aldatırlar kumsallarda Dalgalarla şarkılarla Boşver takılma sen onlara |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriBoşver Nerde o elimi tutan elin nerde Nerde o beni çağıran sesin Nerdesin niye bu kadar uzak Neden yabancısın bana kaç senedir Böyle mutluluk olmaz olmaz olsun Beni şu kadar sevmiyorsun Boşver ne çıkar pişman olsam da Boşver ne çıkar yalnız kalsam da Neyim var kaybedecek Bir tek kırık kalpten başka |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Şarkı SözleriBu Gece Beni Düşüneceksin Biliyorum bu gece beni düşüneceksin hatıralar bırakmaz sevdaların peşini Dudaklarında bir an beni hissedeceksin Yüreğin tutuşacak ince bir alev gibi Belki bir yağmur yağar belki bir şarkı geçer Biri isimimi söyler birden sessizlik olur Bir dost merak eder de Uluorta sorar ya Birden irkileceksin Biliyorum bu gece beni düşüneceksin Yanında benden yakın Başka biri de olsa Herşeyi inkar etmiş inandırmış olsan da Ve ona duygulanmış Sevdalanmış olsan da Biliyorum bu gece beni düşüneceksin |
|