Hayata3nokta(Sadettinarıkan)- Kara Sevda |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayata3nokta(Sadettinarıkan)- Kara SevdaSatırLarımın Sonuna Bi Kuyu Kazdım, Gözyaşlarımla Doldurdum, Sevgiyi Boğdum kalmadı ardından bakılacak ne sevgi saygı, hepsi riyakar, usta yalandı kalbim karanlıkta,karanlık odamda seni yazdım satırlarca sol yanım sendeler görmedin gerçeği seni söndüremedim aşk mum alevi değil ki duman alsın sönsün o kalpte durma üfle uykusuz geceler kalktım etrafıma baktım cam gibi kırıldıkca keskinleşen nefretim etraflarca dolmus yine hayalin her bi yanda dayanacak gücüm olsa bakmazdım ardından yağmurlar yağar üstüme ılık rüzgarlar eser mazide anılar nefesin nefesime gider içimdeki sessiz sensizim bu yerlerimde gecelerimin yıldızııı o esrarlı gözlerimde Gecelerim kabus oldu hayallerimden kayboldun seni söküpte atamam ki varlığın bana yaşam yoluydu sen de gittin ya artık bitti ya yaşlar doldu gözlerime gözlerimden aktın ya geriye dönmezsin umutta kalmaz artık ayrılık vakti gelmiş beklemek anlamsız kapanan sayfa bu satırlarımın sonu sensizliğe çıldırırım karanlık bir oda bu (untuma ki yıldızlar da yalnızdır ) |
|