![]() |
Beyonce Sarkilari |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyonce SarkilariKalbimdeki şarkıyı dinle Başladığım ama tamamlayamadığım melodiyi Derinden gelen bu sesi dinle O sadece kurtuluşu aramak için bir başlangıç Rüyalarımın duyulmasının vakti geldi Bir kenara itilmeyecek ve dönmeyecekler Senin kendi içine, çünkü dinlemiyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
Beyonce Sarkilari |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyonce SarkilariDinle Bir dönemeçte yalnızım Evde değilim kendi evimde Ve uğraştım uğraştım Aklımdakini söylemeye Bilmeliydin Now I'm done believing you Artık sana inanmıyorum Ne hissettiğimi bilmiyorsun Daha fazlasıyım Senin beni sandığından Senin verdiğin sesi takip ettim Ama şimdi kendiminkini bulmalıyım Dinlemeliydin Burada içerde biri vardı Yokolduğunu sandığım biri Çok uzun zaman önce Artık haykırıyorum Ve rüyalarım duyulacaklar Bir kenara itilmeyecek veya dönmeyecekler Senin içine Çünkü hiç dinlemeyeceksin [nakarat] Dinle Bir dönemeçte yalnızım Evde değilim kendi evimde Ve uğraştım uğraştım Aklımdakini söylemeye Bilmeliydin Artık sana inanmıyorum Ne hissettiğimi bilmiyorsun Daha fazlasıyım Senin beni sandığından Senin verdiğin sesi takip ettim Ama şimdi kendiminkini bulmalıyım Dinlemeliydin Nereye aitim bilmiyorum Ama ileriye gideceğim Sen gitmiyorsan da hiç gitmesen de Kalbimdeki şarkıyı dinle Başladığım ama tamamlayamadığım melodiyi Artık sana inanmıyorum Ne hissettiğimi bilmiyorsun Daha fazlasıyım senin beni sandığından Senin verdiğini düşündüğün sesi takip ettim Ama şimdi kendiminkini bulmalıyım kendiminkini beyonce listen cevirlisi |
![]() |
![]() |
![]() |
Beyonce Sarkilari |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beyonce SarkilariBEYONCE LISTEN SAKISI Listen To the song here in my heart A melody I start but can’t complete Listen To the sound from deep within It’s only beginning to find release Oh, the time has come for my dreams to be heard They will not be pushed aside and turned Into your own, all cause you won’t listen Chorus: Listen I am alone at the cross roads I’m not at home in my own home And I’ve tried and tried To say what’s on my mind You should have known, oh Now I’m done believing you You don’t know what I’m feeling I’m more than what, you’ve made of me I followed the voice you gave to me But now I’ve got to find my own You should have listened There is someone here inside Someone I thought had died so long ago Oh, I’m screechin out in my dreams who be heard They will not be pushed aside or turned Into your own, all cause you won’t listen Chorus I don’t know where I belong But I’ll be moving on If you don’t, if you won’t Listen To the song here in my heart A melody I start but I will complete Oh, now I’m done believing you You don’t know what I’m feeling I’m more than what, you’ve made of me I followed the voice you think you gave to me But now I’ve got to find my own |
![]() |
![]() |
|