Coşkun Sabah Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriOkyanus - Coşkun Sabah İlkbahara bekle beni demiştin Hiç mi orda kış baharı bulmuyor? Düşlerin mi yoksa sen mi değiştin? Ayrılıktan aşka sıra gelmiyor Okyanus mu iki şehrin arası? Kaç saatlik yol ki şunun şurası? O verdiğin ümitlerin süresi Her nedense bitmek nedir bilmiyor Gün kavuştu, ikindiye vakit dar Bir öpüşten, dokunuştan ne çıkar? Güzelliğin aşkın kadar aşikâr; Mazeretin bu gerçeği silmiyor |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriToprak Alsın Muradımı - Coşkun Sabah Bıktım artık yaşamaktan unutacağım herşeyi Yere batsın tüm anılar kim çekerki bu çileyi Unutacağım adını kapatacım kapımı Toprak alsın muradımı kim çekerki bu çileyi Tanrım yalnız bana vermiş çekilmeyen çileleri Elin olsun yaşantılar benim için sensizlik var Artık beni senden kurtar kim çekerki bu çileyi Unutacağım adını kapatacım kapımı Toprak alsın muradımı kim çekerki bu çileyi Tanrım yalnız bana vermiş çekilmeyen çileleri |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriSon Buluşmamız - Coşkun Sabah Bu son buluşmamız bu son görüşmemiz Kimbilir birdaha karşılaşmayız Belkide birdaha görüşemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle aşkımız Gel etme desem kal gitme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız Benim gözlerim yaşlı senin yüreğin yaslı Bu aşkta bir umut kalmadı yazık Seni bir başkası bekliyor artık Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle aşkımız Gel etme desem kal gitme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriSen Bambaşkasın - Coşkun Sabah Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar bana anlatılmazsın Kimseye benzemez sen bambaşkasın Sen her mevsim güneşsin çiçeksin dalsın Gönlümün tek muradı büyük aşkımsın Dilimden hiç düşmeyen en son şarkımsın Kimseye benzemez sen bambaşkasın |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriRüzgar Kırdı Dalımı - Coşkun Sabah Rüzgar kırdı dalımı Ellerin günahı ne Ben yitirdim yolumu Yolların günahı ne Hep yar peşinde koştum Hem küstüm hem barıştım Kendim dillere düştüm Dillerin günahı ne Ne kış dedim ne bahar Gezdim sabaha kadar Erken ağardı saçlar Yılların günahı ne |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriResmimiz - Coşkun Sabah O en güzel mevsimler artık mazide kaldı Aşkımızdan sadece eski bir resim kaldı Belki bakar anarsın belki anar bakarsın Sende kalsın resmimiz unutursan yakarsın O resimde yaşıyor aşkların engüzeli O resimde duruyor yalanın en gerçeği Belki bakar anarsın belki anar bakarsın Sende kalsın resmimiz unutursan yakarsın |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriOlmadı Olmadı Gitti - Coşkun Sabah Yüzkere bin kere söylemedimmi Bu aşkın çaresi yok demedimmi Sen dizime kapanıp yalvarırken Ben sanki kahrolupta ölmedimmi Olmadı olmadı gitti Yandı kül oldu bitti Nasıl sevgiymiş bu Anlamadım gitti Bir yılda bin yılda beklerdim seni Görmeseydim eğer tüm gerçekleri Sen yıllardır bir hayal peşinde Bense başbaşayım dertlerimle Olmadı olmadı gitti Yandı kül oldu bitti Nasıl sevgiymiş bu Anlamadım gitti |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriKırık Ud - Coşkun Sabah Batık bir gemiyim aşk limanında Kader bu deyipte avutma beni Hasret kapımızı çaldı sonunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Ayrılık çıktı bak sevda falında Ümit çiçeklerim soldu dalında Artık başkası var senin kolunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Çaresiz bıraktın umutlarımı Sabahsız bıraktın yarınlarımı Göz yaşı doldurdun şarkılarımı Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni Ayrılık çıktı bak sevda falında Ümit çiçeklerim soldu dalında Artık başkası var senin kolunda Kadere kahredip söyletme beni Kırık bir ut gibi inletme beni |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriKim Bilir Sevgiye Aşka - Coşkun Sabah Bana mutluluk verecek Yeni bir aşk arıyorum Yıllar var ki ben onu Hasretle bekliyorum Kimbilir sevgiye aşka Belki sende hasretsin Uzat ki elini bana Bu özlem burda bitsin Aşkımızın şarkısını Söyleyelim nedersin Gel gel gel bana Gül gül gül bana Güzelliği sende bulsam Mutluluğu sende tatsam Yıllanan bu hasreti Artık kalbimeden atsam |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriHatıram Olsun - Coşkun Sabah İnan şiir gözlüm İnan gönül gözlüm Sensiz bir dünyayı Yasamam, yasamam, yasayamam Elin ellerimde Gözün gözlerimde Bilki yüreğimde Sıcacık sıcacık Bir sevgin var Sende mutluluklar var Sana sitem ettiysem Sitem sevgiden doğar Ben sende yaşadı Seninle tattım böyle bir aşkı Al hatıram olsun armağan olsun Sana bu şarkı Çal benim için çal Bu aşk için çal bizim bu şarkı |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriGülemem - Coşkun Sabah Benden uzak bir yuvada Mutlu olsan olmasan da Sen çağlarsın göz yaşımda Silemem silemem silemem Ayrıldı bak artık yollar Yalan çıktı bütün fallar Gelen ağlar giden ağlar Gülemem gülemem gülemem Hayal olup gitmedinmi Masal olup bitmedinmi Bana veda etmnedin mi Bilemem bilemem bilemem Bir yangınım baştan başa Bir çarem yok senden başka Tövbe ettim artık aşka Sevemem sevemem sevemem --->: Coşkun Sabah Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Coşkun Sabah Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriGel Gelebilirsen - Coşkun Sabah Bir sevgi ver bana gönül dünyam bomboş Nasılda harabım hayallerim bomboş Gel gelebilirsen sev sevebilirsen Aşk verebilirsen başka şey istemem Susuz kalmış bir çiçek toprak gibiyim Sevgiye muhtacım ne olursan gel (Mevlana gibiyim kim olursan gel) Gel gelebilirsen sev sevebilirsen Aşk verebilirsen başka şey istemem |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriDüşeceksin Dillere - Coşkun Sabah Sürmeleri sürüme Salınarak yürüme KorkuyoruM A kızım Düşeceksin dillere Dillere dillere düşeceksin dillere Allanma öylesine Pullanma böylesine KorkuyoruM A kızım Düşeceksin dillere |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriDilimin Ucunda Sen - Coşkun Sabah Hiç sorma bugün yine senleyim , Hiç sorma efkarda kederdeyim , Olmuyor başkasıyla olmuyor, Anladım senin yerin dolmuyor, Yalnızım yaralanmış yüreğim, Tek çarem sensin benim ezberim , Bir dönsen üzermiyim ah seni , Bir dönsem affederim kendimi, Dilimin ucunda sen , Gözümün önünde sen , Unuturum yıllları,yolları,seni beklerken |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Coşkun Sabah Şarkı SözleriBizim Hikayemiz - Coşkun Sabah Seni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiçkimse olmasın Bir gün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir duamıydı bu Allah'ım bana revamıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu rüyamıydı bu |
|