Azer Bülbül Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriAMANSIZ BİR SEVDA Amansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda yilanmis Icim yandi canim yandiben yandim Ömür boyu mutluluktan elendim Genclik gitti acilara Belendim Öyle bir hale geldimki tükendim Gören yandi duyan yandi ben yandim |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriİYİ DEĞİLİM Ifade edemem suan halimi Aklim basimda degil ama deli degilim Sanki baglamislar iki elimi Cok zor durumdayim iyi degilim Dört bir yandan kusatilmis sehir gibiyim Hic tadim yok gene zehir gibiyim Öyle doluyumki nehirgibiyim Cok zor durumdayim iyi degilim O kadar yorgunum o kadar agir Gözlerim görmüyor kulagim sagir Her nefes bin defa canimi alir Cok zor durumdayim iyi degilim |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriSANA YALAN GELEBİLİR Seni nasil sevdigimi Kalbin nerden bilebilir Sen hic asik olmadinki Sana yalan gelebilir Dudak büküp hor görmessen Sevdam daglar delebilir Sen hic asik olmadinki Sana yalan gelebilir Bu can sana mecbur gülüm Hasretinden ölebilir Sen hic asik omadinki Sana yalan gelebilir Dudak büküp hor görmessen Sevdam daglar delebilir Sen hic asik olmadinki Sana yalan gelebilir |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriZALİMSİN Mizrabimsan sazimsan Kaderimsen Yazimsan Senden baska kimim var Sen benim tek varimsan Le zalimsan zalimsan Tutunacak dalimsan Ne kadar zalim olsan Gene benim yarimsan Ne kadar zalim olsan Kiz sen bana lazimsan Sevda gönül karidir Sende benim karimsin Gül bülbülün yaridir Sende benim yarimsan Sözlerine kandigim Sevdasina yandigim Gadasini aldigim Sen benim sol yanimsan |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriZORDAYIM Elbet bir gün o gün gelir Senin icin bu can ölür Ey kara topraklarda bile Istiyor ey canim canim Istiyor ey gülüm gülüm Istiyor ey ben ölüm ölüm Bu can istiyor eyyy Dardayim eyy aney aney Zordayim ey aney aneyy Nerdeyim eyy aney aney Mapusum ey aney aney Yanar daglar gibi yakip eyy Simsekler milasi cakip Ey deli taylar gibi Saha kalkipta kisragina kavusmak Istiyor ey canim canim Istiyor ey gülüm gülüm Istiyor eyy ölüm ölüm bu can istiyor Dardayim eyy aney aneyyy Zordayim eyy aney aney Nerdeyim eyy aneyy aneyy Mapusum ey aney aneyy (siir) Elbet elbet bir gün özgürlügüme men olacagim Ormanlarda bayirlarda dolasacagim Ne yanimda gardiyan ne kolumda kelepce olacak Yalniz sen olacaksin sinam yalniz sennn yalniz senn |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriVAZGEÇEMEM Hasret bana göre degil Yoklugunu ben cekemem Bana vazgec deme sakin Vazgecemem vazgecemem Gülüm senden vazgecemem Ben kendimden gectim amma Gülüm senden vazgecemem Sensiz bir an gülmez yüzüm Geceye döner gündüzüm Gitme yaslar dolar gözüm Vazgecemem Vazgecemem |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriÖLÜREM Yar elinden yaralidir yüregim Uzun sürmez bu gidisle ölürem ben Duydum gidip gelin olmus sevdigim Bu gidisle yasayamam ölürem ben Duman cökmüs daglarima dizime Ates düsmüs yüregime özüme Bir gün olsun gelmez görsü günüme Bu dert ile ölüre m ben ölürem Dogmaz bana perisanim yastayim Kara giydim al üstüne yastayim Elim kolum bagli yan mapusdayim Bu dert ile ölürem ben ölürem |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriYARINSIZIN BEN Beni bu halimle bırakıp gitme Senin yokluğunda yarınsızım ben Çaresiz hasretler terkedip gitme [Nakarat] Senin yokluğunda yarınsızım ben Senin yokluğunda anlamsızım ben İstemem dünyanın senetleri İstemem ahiretin cennetlerini İstemem yarının ümitlerini [Nakarat] Sensiz sabahlarda güneşim doğmaz Geceler zalimdir, tesellim olmaz Küllenin ateşin bir daha yanmaz [Nakarat] İstemem dünyanın senetleri İstemem ahiretin cennetlerini İstemem yarının ümitlerini [Nakarat] Beni bu halimle bırakıp gitme Senin yokluğunda yarınsızım ben Çaresiz hasretler terkedip gitme [Nakarat] |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriSEN KENDİNİ BİLE BİLE YAKTIN Birak bizi böyle birak böyle kalsin Biz buraya gelene kadar neler cektik Gel otur yanima öyle görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza ister deli desinler Ne derlerse desinler ister gülüp gecsinler Ne zaman gelecek o özgür günlerin Ne zaman bitecek bu deli hasretin Gel otur yanima görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza ister deli desinler Ne derlerse desinler birak gülüp gecsinler Birak bizi böyle birak böyle kalsin Biz buraya gelene kadar neler cektik Gel otur yanima öyle görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza ister deli desinler Ne derlerse desinler birak gülüp gecsinler Sen kendini bile bile yaktin Ardinda gözü yasli birini biraktin Gel otur yanima öyle görsünlerde gülsünler Bu perisan halimiza birak deli desinler Ister gülüp gecsinler ne derlerse desinler |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriYARALANDIN MI EY CAN Kurşun yedin sol yanından Yaralandın mı ey can? Bir güzele deli gibi Sevdalandın mı ey can? Yüreğinde hasret ile Bekledin mi gecelerce Bir aşk için senelerce Ağlatıldın mı ey can? Bir gül gibi sevdiğinden Koparıldın mı ey can? Yapayalnız bir başına Bırakıldın mı ey can? Yüreğinde hasret ile Bekledin mi gecelerce Bir aşk için senelerce Ağlatıldın mı ey can? |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriGİTME Gitme Beni birakipta gitme Dünyami yikipta gitme Ben sensiz yasayamam Hasretine dayanamam Hasretine katlanamam Ölürüm ölürüm gitme Sen gidersin ben ne yaparim Seni kimlerden sorarim Bu dünyayi yakarim Bu canima kiyarim Beni birakipta gitme Gitme Gitme beni birakipta gitme Gitme gitme beni birakipta gitme --->: Azer Bülbül Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Azer Bülbül Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriNEDEN DEDO Nasil eller nasil ac Yürek ayni ayni dedo Neden bize gülmek yasak Sevmek yasak neden dedo Mapus bizim ey damlar bizim Gurbet bizim eyy daglar bizim Bosa giden yillar bizim Neden dedo neden dedo Bize matem ele dügün Bahtimizda hep kör dügüm Insan gibi iyi bir gün Yasamadik neden dedo Insan gibi mutlu bir gün görmedik Neden dedo neden dedo |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriKİMİM VAR Yollarina bakip agladim Yalan oldu söylediklerinn hep yalan Neden avuttun beni ümit verdin bana Anladim sevmeye niyetin yokmus Neden avuttun beni ümit verdin bana Anladim sevmeye niyetin yokmus Benim senden baska kimim var kimim var Hic olmassa insan bir gün arar sorar Kalbim heran senin icin yanar Hicmi sevmedin beni Hicmi sevmedin beni sevmedin beni |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriYaz gününde kar geliyor Hasret bagrimi deliyor Düses atsam yek geliyor Havar bu sene bu sene Nasil bir sene bu sene Düstüm askin ocagina Yalnizligin tuzagina Neler geldi bu basima Havar bu sene bu sene Nasil bir sene bu sene Kurudu tüm göller caylar Meyve vermez oldu baglar Kar yerine ettik zarar Havar bu sene bu sene Nasil bir sene bu sene |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Azer Bülbül Şarkı SözleriKör kursun girdi cana Kollarim düstü yana Sen nasil Kiydin bana Allahin yokmu zalim eyy Allahtan kork be zalim eyy Yikildi duygularim oyy oyy oyy Kayboldu eyy umutlarim oy oy Allahin yokmu zalim eyyy Allahtan kork be zalim eyyy Yesermez daglarimiz Viran olmus baglarimiz Bak gitti kardasimiz Allahin yokmu zalim eyy Bak gitti evladimiz oyy Allahin yokmu zalim eyy Yikildi duygularim oyy oyy oyy Kaybolmus eyy umutlarim oy oy Allahin yokmu zalim eyyy Allahtan kork be zalim eyyy |
|