![]() |
Berdan Mardini Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriBerdan Mardini Şarkı Sözleri Ayrılık hayır getirmez Gitme gülüm şu gönlümden Hasretlik bizi güldürmez Gitme gülüm şu gönlümden şu gönlümden Gitme gülüm yüzüm gülmez Gitme gülüm can dayanmaz Gitme gülüm sensiz olmaz Gitme gülüm şu gönlümden şu gönlümden Yad eller kıymetin bilmez Kimse benim gibi sevmez Canım alsan sesim çıkmaz Gitme gülüm şu gönlümden şu gönlümden Berdan Mardini kimdir birde ondan söz edelim Anne ve babası Mardin'in Yaylabaşı köyünden olan Mardini, 5 Kasım 1978'de Diyarbakır'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkokul ikinci sınıfa kadar Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde okudu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlkokul 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul’da Avcılar’a yerleşti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında sahne anlamında müzik hayatına başlaması tamamen bir tesadüftü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konfeksiyon hayatına son verip Bakırköy Prestij Bar'dan gelen teklifi doğrultusunda orada çalışmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir iki yıl Bakırköy’de sahne aldıktan sonra Etiler Zorba Taverna haftanın bir günü türkü gecesi yapmasını istemişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriKısmet değilmiş diyorum ve bununla Avunuyorum daha iyi anlıyorum Boşuna boşuna onca zaman Olmaz bu kadarda olmaz çok İnsafsızın biriymişsin sen Yazık akan göz yaşlanma senin için yazık Bensiz olmanı tavsiye etmem Mutsuz olursun iş işten geçer Yalnız çekilmez bu hayat Son pişmanlık fayda etmez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriSeni tanıdığım gün ömrümün en güzel günüdür Saçların hoyrat dağların en asi gülüdür Senden çocuğum olsun istiyorum Gözleri senin gibi baksın Görenlerin içini yaksın bakışları Özü sözü bir aynı benim gibi Biraz deli tıpkı senin gibi Her sözüyle aşkımız gibi Eritsin kara kışlan Senin için senin için Bu dünyanın ipini çekerim Saçlarının bir tek teli için Tanımam ki herşeyi silerim Bilirsin herbirşeyimsin benim Gözümden sakındığımsın Yüreğimin en kuytusunda Kendime sakladığımsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriAşkın bana ihanet öyle sevmişim ki Sabır edersin sabır et Kendimden geçmişim ki Bu yeni bir umut ışığı bu yeni bir başlangıç Dönecek dönecek dönecek elbet Sen var ya sen başımın tacı gözümün bebeği Sen var ya sen aşkımın ilacı ferdimin dermanı Ben var ya ben bir ömür geciren bin asir bekleyen ben bak Ben varya ben ne haldeyim Şiir: Şu duvarlar hıçkırığımı duysa belki beni anlarlar beni unutana söyle beni unutanı ben unutmadım Gönlümde bir ışık kalbimde bir umut onu bekliyor bekleyecek elbet bir gün geri dönecek Ya dönecek yada bu beden onsuz olup gidecek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriNe sorgun biter, ne sualin hakkımda Hercai, hovarda mı kaldım aklında Anlatamadım, anlayamadın aslında Senin benle ne zorun var Yoruldum ah yoruldum Seni sevmekten değil Boş yere yalvarmaktan Yoruldum Sana bir zalim lazım Sana bir hain lazım Değerimi, kıymetimi Anca o zaman anlarsın Sana bir lanet lazım, Bana selamet lazım Eğer gidersem, kaybedersen Beni o zaman anlarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı Sözlerisana bir gün olsun gülmedi hayat kaderi ben bat merdo merdo burasi gurbet burasi gurbet kaderi ben bat merdo merdo burasi gurbet burasi gurbet gelme demedimmi merdo dönme demedimmi vururlar seni merdo merdo söylemedimmi söylemedimmi vururlar seni merdo merdo söylemedimmi söylemedimmi köprünün basinda merdo pusu kurarlar seni ararlar merdo merdo izin sorarlar seni kirarlar seni ararlar merdo merdo izin sorarlar seni kirarlar gelme demedimmi merdo dönme demedimmi vururlar seni merdo merdo söylemedimi söylemedimmi vururlar seni merdo merdo söylemedimmi söylemedimmi mahsuni yaniyor merdo gitti baharim bahar aylari merdo merdo soldu dallari yesil baglari bahar aylari merdo merdo soldu dallari yesil baglari gelme demedimmi merdo dönme demedimmi vurular seni merdo emrdo söylemedimmi söylemedimmi vurular seni merdo merdo söylemedimmi söylemedimmi gelme demedimmi merdo dönme demedimmi vurular seni merdo merdo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriKütahya'nın pınarları akışır Devriyeler kol kol olmuş bakışır Asalı'ya çuha şalvar yakışır Aman aman Vehbim öyle öyle olur mu Ah ben ölürsem dünya sana kalır mı Salım geldi musallaya dayandı Kar beyaz tenim alkanlara boyandı Aman aman Vehbim öyle öyle olur mu Ah ben ölürsem dünya sana kalır mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriDağlarda fermanım bir yaman gibi Yaprağım yel almış, toprağım sanki Halinler bu sevda bende bitmez ki Ceylanım yaralım [Nakarat] x 2 Kurşun yarası aldı canımı Kurşun yarası deldi bağrımı Kurşun yarası aldı aşkımı Kurşun yarası aldı canımı Kurşun yarası [Nakarat] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriYalnızım çok yalnızım Şu fani dünyada Ne bir dost nede anlayan Bir insanım var Kim düşse kim düşse benim Düştüğüm derde çoktan Çoktan yıkılır kalırdı bir köşede Çoktan kaybolurdu soğuk caddelerde Neredeyim sorma, ne haldeyim sorma Sevdiğim hiç kimse olmadı Senden sonra Neredeyim sorma, ne haldeyim sorma Bitmedi ne sevgim Nede içimde fırtına İstanbul akşamlarında hatıramız var, İstanbul akşamlarında yıldızlar ağlar İstanbul şu kalbimi yakmazdı bu kadar Sen yoksun yoksun artık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriHekimoğlu Derler Benim Aslıma Aynalı Martin Yaptırdım Da (Narinim) Kendi Neslime ![]() Hekim Oğlu Derler Bir Ufak Uşak, Bir Omuzdan Bir Omuza (Narinim) On Arma Fişek ![]() Bugün Günlerden Pazardır Pazar, Çitlice Muhtarı (Narinim),Puştluklar Düzer Ünye Fatsa Arası,Ordu Da Kuruldu, Hekimoğlu dediğin de (Narinim) O Da Vuruldu ![]() Konaklar Yaptırdım Döşetemedim, Ünye Fatsa Bir Oldu Da(Narinim) Başedemedim ![]() Konaklar Yaptırdım Mermer Direkli, Hekimoğlu Dediğin De (Narinim) Aslan Yürekli ![]() Bahçearmut Dibinde Kaymak Yedin Mi, Hekimoğlu'nu Görünce (Narinim) Budur Dedin Mi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriHay Allah bu sevdayı neylemeli Gör Allah bu sevdayı neylemeli O nazlı edasına içim çekilir Ahu verse elinden alıp içilir O benim kız bekarım nasıl geçinir Hay Allah bu sevdayı neylemeli Gör Allah bu sevdayı neylemeli Gözünce ahı çekilir Gül yanağın görünce çekilir Hay Allah bu sevdayı neylemeli Gör Allah bu sevdayı neylemeli --->: Berdan Mardini Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Berdan Mardini Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriSana Sözüm Yok Artik Intizarim Disinda Bitirdin Hayatimi Daha Bu Genc Yasimda Cik Artik Hayatimdan Düs Gönlümün Tahtimdan Biktim Usandim Artik Su Yüregin Ahtindan Cik Artik Hayatimdan Düs Gönlümün Tahtimdan Biktim Usandim Artik Su Yüregin Ahtindan Gözlerine Bakmayacagim Sözlerine Kanmayacagim Ellerini Tutmayacagim Ben Sensiz Olmak Zor Olsada Kalbim Yansa Kor Olsada Bu Can Sana Kul Olsada Hayatimi Yakacagim Ben Gözlerine Bakmayacagim Sözlerine Kanmayacagim Ellerini Tutmayacagim Ben Sensiz Olmak Zor Olsada Kalbim Yansa Kor Olsada Bu Can Sana Kul Olsada Hayatimi Yakacagim Ben Her Sözünle Aglatin Yalana Yalan Kattin Yaktin Beni Vicdansiz Kor Alev Gibi Yaktin Bir Derman Bulamadim Icimdeki Yaraya Yemin Ettim Bir Defa Düsmem Böyle Sevdaya Bir Derman Bulamadim Icimdeki Yaraya Yemin Ettim Bir Defa Düsmem Böyle Sevdaya Gözlerine Bakmayacagim Sözlerine Kanmayacagim Ellerini Tutmayacagim Ben Sensiz Olmak Zor Olsada Kalbim Yansa Kor Olsada Bu Can Sana Kul Olsada Hayatimi Yakacagim Ben Gözlerine Bakmayacagim Sözlerine Kanmayacagim Ellerini Tutmayacagim Ben Sensiz Olmak Zor Olsada Kalbim Yansa Kor Olsada Bu Can Sana Kul Olsada Hayatimi Yakacagim Ben |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriLaylasını dinlerken suların sevgilim Seyrine bir ged Allah baharın sevgilim Gel gel gadan belan men alım yar Sensiz gülmez eskim Hamalım yar Gel yada salma dilber ey vefadar Olup bitenleri her nedi Gaibini kırmışam yar Bilirem yar bilirem Her günah mendedir Bilirem her günah mendedir Gaibim, eskim genede sendedir Yüreğim, eskim genede sendedir Gel inad etme böyle Sevimli dilberim Yollarını gözlüyor İntizar gözlerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriSiir : Seninde birisi canini yakar Anlarsin o zaman ask neler yapar Duygusuzsun sen duygusuz duygusuz Ne hayal etmistim bak neler buldum Düstüm bir kötüye askimdan oldum Içimde bir isyan aklim karisik Harcadim sevgimi elinde soldum Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen yolladin Sen beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen sen yolladin Sen beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz Seninde birisi canini yakar Anlarsin ozaman ask neler yapar Güvenme kendine gecer bu günler Gönül sarayini yanlizlik yikar Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen yolladin Sen beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz Duygusuzsun sen duygusuz Duygularimla oynadin ayriliga sen sen yolladin Den beni haketmedin sevgimi sen hiç bilmedin Duygusuzsun sen duygusuz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Berdan Mardini Şarkı SözleriYağmursuzum, aysız, güneşsizim Susuz, ateşsizim meğer sen Her şey demekmişsin Sevdasızım dilsiz, bir avareyim Sensiz ben viraneyim Meğer sen bana gerekmişsin Olmadığın her yer en uzak gurbet eli bana Bilmeden kaşla güz arasında fena alışmışım sana Sen beni benden iyi tanırsın delinin tekiyim Ama seni üzdüysem canım özür dilemesini de bilirim |
![]() |
![]() |
|