![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleriyaranamadım sana sana ben kandım inan her yerine bağlandım aman çoktur günahım yavrum sen bana neler yaptın bile bile sen kandın bana tav oldun o cilveli anıma abartmadan yürü git yoluna lak lak ederim kızla konuşurum iki laf söylerim onla buluşurum birden bir fıstık çıktı karşıma sanki taş düştü sandım benim başıma ne yaptım ne ettim kız benle konuşmadı dediki güzelim senle yıldızım barışmadı hemen yukarı koştum tipime baktım karizmamda sorun varmış bunuda çaktım alacağım bu kızı ben kafaya taktım onun için hemen kendime yeni bir imaj yaptım ayy bu t----, yoksa beyenmiyorsun off aman çok sıkıyorsun off bu tavır ne, hala ötüyorsun böle söyleme yavrum beni bitiriyorsun şap öpeyim mi içimede çekeyim mi bal akıyor her yerinden of of diyeyeyim mi yaranamadım yavrum yaranamadım ne yaptıysa bana dayanamadım kaldırdım göbeği bak hoppa döktürürsem öğle bana bakma yapamam yapamam yapamam ne gece ne gündüz yatamam yavrum bende senin gibi olamam lan kıvırıyon muuuuuu bu kadar güzel kız bir arada bulunur mu atmosfer o biçim bu kadar olamaz babam bile gelse beni durduramaz harbi kıvırıyon lannnnnnnn şılik şılak olayın farkına vardım kılik kılak anladım ama geç kaldım tik tak onu hafızama aldım bir bar olduğum yerde dona kaldım hiphop değil rank rankyon çaldı tip top oynayanlar ortayı esir aldı hop hop döktüren biri vardı stop stop kaş göz çakarım anlamaz beni lak lak ederim dinlemez beni uğrunda oldum hem manyak hem deli off of offff hobba off off yaparım tınlamaz beni hhııımmmm yaparım anlamaz beni hırrrr diye yerim kız ben seni off of offff hobba |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleriseni satamam eli titredi sen giderken bunu görmedim kalbim ağladı her zaman bunu sana bilmedin senden başka bir yari inan ben sevmedim ödedim acısını bedelin yarim yemin ederim eğer benden vazgeçersen beni bırakıp sen gidersen bunada kader dersen lanet edrim ay ışığım gündüzüm sende baktığım her yer senin eserin senden nasıl vazgeçerim canımsın benim oooo ooo ooooo oofff sende sevaplarım var bende günahların var herşeye rağmen yar seni atamam oooo ooo ooooo oofff sen anlamazsan kim anlar seveni çeken anlar bende çok çektim yar seni satamam bir yanda hasret var bir yanda ayrılık bir yanda sancın var bir yanda yalnızlık hangi yana baksam her yerde sen varsın hangi yana kaçsam karşıma çıkarsın uğrunda ölmüşüm gençliğimi vermişim seni çok sevmişim ben kalbimde bir sancı içimdeki acı bu yalnız sensin ayrılık lafı duyduğum an yerimde duramam gözüm kör olur yürürüm ölümün üstüne acıdan anlamam önüm buharlanır etrafım nemlenir olan bitenlerden haberdar olamam yalnız seni görür yalnız seni bilir yalnız seni yaşarım onun için seni bir başkasının eline bir başkasının koynuna beni idam etselerde seni satamam |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözlerisende mi yıktın bütün sen bağları kopardın tüm tüm dalları sevmek sana ağır mı geldi söyle gönül susma söyle hani biz hiç hiç kopmazdık hiç bir zaman ayrılmazdık ayrılık sana kolay mı geldi söyle gönül susma söyle bi dahamı bir acı daha mı olmasın beni böyle boynu bükük koymasın elim bağlı kalp yaralı acılarla hep yıprandı neyim var neyim yok hepsi sende kaldı sende mi sende mi gidiyorsun sende mi ben sana doyamadım çıldırmamak eldemi bu kalbim yanıyor ağlıyor acıyor eğer beni götürmezsen bırak ateşe koy beni beter oldu beni vurdu bu sensiz halim kimse bilmez acısı bende gider mi çilem oldun keder oldun geri dön yarim yaram dinmez şifa sende diner mi yandı yandı gönül yandı |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleriolaydım güçlü göründüğüme bakma içim inan kan ağlıyor öğle durduğuma bakma gönlüm yarimi arıyor aman derdo yaman derdo nerde kaldın vakit doldu sıra sıra dizilmişler dizlerini hep dövmüşler bende geldim en sonunda tüm sevdiklerim ölmüşler aman derdo yaman derdo nerde kaldın vakit doldu olaydım ya olaydım ya bende orda olaydım ya yaralarıma merhem olup şu acımı saraydım ya darbe darbe hiç bitmiyor hayat akıp hep gidiyor geri bakıp düşündükçe gözde yaşlar hiç dinmiyor aman derdo yaman derdo nerde kaldın vakit doldu anam derdi yavrum gitme babam derdi evlat etme bizi senden mahrum etme keşke onları duyaydım yaa aman derdo yaman derdo nerde kaldın vakit doldu olaydım ya olaydım ya bende orda olaydım ya yaralarıma merhem olup şu acımı saraydım ya yaralarıma yaralarıma gelip merhem olup saraydın ya olaydım ya olaydım ya bende orda olaydım ya yaralarıma herhem olup şu acımı sraydım ya |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözlerigidene bye bye alsana bu işte alsana bu daha yetmedimi baksana bu işte baksana bu para etmedimi olanlar olmuş herkez duymuş ortam durgun haber geliyormuş elmayıda soymuş dedikodu buymuş sağdan soldan veda ediyormuş hadi sana sana bye bye giderim giderim demesi kolay vay aman vay vay bunada hay hay küselim küselim dersen biter olay |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleridön yapamam sensiz sevgisiz anla elimi kolumu ne olur bağlama zamanlar duracak kıyamet kopacak sensiz bu şehir benim sonum olacak canımı istesen canımı veririm bana hep gel desen gözüm kırpmam gelirim sen benim herşeyim bebeğim çiçeğim sana ben kıyamam yalvardım dön geri dön geri dön söyle bu can senin için verilmez mi dön geri dön sence durup yar senin için ölünmez mi dön geri dön sevmek için yar kefenler giyilmez mi dönmesen eğer acısını ecekeriz yar birer birer senden başka yar seversem gözüm kör olsun sana kötü söz söylersem dilim tutulsun sana gelen acı bırak hep beni bulsun sınırsızca sevdim seni sende biliyorsun ben hiç bir zaman mutluluğun insanı olmadım huzuru hep göz yaşlarımın arkasında aradım darbelerin bitmediği yerde ben vardım yalnızlığa kovuldum uçurumlara atıldım yıllarım mezar oldu dönersin diye hep kendimi avuttum özledim seni senle olan herşeyi yalvarırım ecel gelmeden dön |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleridura dura yok denemem denedimde ne oldu çark tersine döndü bak of oldu sen şansını şansını zorlama herşey bitti sen yoluna ben yoluma off aman aman amannn halin yaman yaman yaman yaman dura dura durdun belanı buldun sende oldun ne tuzaklar kurdun aman aman aman mayasını buldun tutturamadın ben of çektim seni ise yıkıldın aman aman aman üstüme üstüme gelip durdun yalanlarınla hadi cicim sende illet mi oldun yutturamadin ben seni okuttum yıkılıyor burası e baş belası geldi hesap zamanı çektim yakamı kelek yapılır mı bize hiç yürek takılır mı hiç alnımda enayi yazmıyor ki beni görünce kıza heyecan basmıyor ki tipim müsayit olamaz |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleridardayım o sarılmalar beni benden alır alır yar o kojklaşmalar beni benden çalar yar ilk göz ağrımsın herşeyimsin sen senden bir an ayrı kalsam şunu bil ölürüm ben kurban olam kurban olam senden başka herşey haram geçmez vakit durur zaman senle gülüp senle yaram aman aman aman aman dardayım acılar yaram sensiz nasıl mutlu olam söyle nasıl mutlu olam bu aralar yine canım dardayım hem vuruldum hem bağlandım sende ben kaldım bir kez daha ben anladım bende sen kaldın ne yapsalar ne etseler ayıramazlar senin yerin her zaman benim yanım olmadımı bu ömrüm sana kurban hep senle kalmadımı sen istedinde yar canım yanmadımı sen yakansın ben yanan dile benden ne dilersen az bile sana göz önümde can versem vız gelir bana sevdim seni sende anla sen yakansın ben yanan hayatta bin kez yıkıldım ve bin kez vuruldum ama hiç bir zaman pes etmedim bir ekmeye muhtaç olduğum günlerim oldu lakin kimsenin namusuna, ekmeğine, şerefine göz koyup çalıp gitmedim şerefimle yaşadım alnımdan dökülen tüm terlerin hesabını çoktan ödedim helal kazanıp helal yedim haram çizgisini aşıp geçmedim bir yoksulun üstüne basıp yükseklerde gezmedim şimdi gelmişim aşkın aşılmaz duvarına vazgeçemem senden bıçak vursalarda boynuma |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözlericayır cayır bimeyen bilene sorar görmeyen görene sorar bilmeyen bilenle bir olurmu görmeyen görenle bir olurmu desene yandım desene yandım benden başka biri var sandım bu sene yandım bu sene yandım benden başka biri var sandım tatlımı dillimi yabancımı yerlimi cayır cayır yanacaksın onda olan bende var gel gör bak daha ne var ninni ninni diye bana mı soracaksın bimeyen bilene sorar görmeyen görene sorar bilmeyen bilenle bir olurmu görmeyen görenle bir olurmu |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözlericanımı veririm beni böyle bir başına yalnızca bırakma sensiz hiç olmuyor olmayacak anla kapında köleyim uğrunda öleyim iste bu canımı sana ben vereyim yapamam katlanamam acına dayanamam sensiz hiç olmuyor yaşarım anlatamam canına canımı ben veririm bunu sen bil yar uğruna ölürüm delilik ederim sözümden dönmem yar silahı çekerim vururum giderim başkasına seni vermem yar sen benimsin bunu bil dünya ne yazar beni böyle bir başına yalnızca bırakma sensiz hiç olmuyor olmayacak anla darbeler yesemde değil umrumda bırakmam kapında köleyim uğrunda öleyim iste bu canımı sana ben vereyim senle ben mutluyum sensizi neyleyim susan dilimin sözü yanan kalbimin sesisin soluksuz bedenimin nefesi görmeyen gözümün rengisin olurd bir gün ölürsem şunu bil tabutun içinde ben bedenimin üstünde kefen benim içimdede sen olacaksın bitanem sen sen |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleribittin sen - dönemem hani üzmeyektin aşkımızda çekmeyecekti ama bırakıp terk ettin benide benden ettin hani gitmeyecektin aşkımızda bitmeyecekti ama bırakıp gittin benide benden ettin hatayı yapan sen değil mi aşkı satan sen değil mi darbeyi vurup öğle gittin umrundamıyım ki sanki affetmek mi hayır bir daha geriye dönmeyene yıkılmak mı hayır kendini bana övme gittiğin günü unutun mu bunu sende unuttun mu yok yok unutmadım unutmam unutmam da inan hiç yüzün gülmesin hiç bir zaman mutlu olmayasın hep çile çekip benim kadar benim kadar ağlayasın gecelerin kabus olsun rüyaların uykuların tadını bozsun sende beter olasın sende benim kadar benim kadar yanasınnn ben dönmem sözümden dönmem dönemem hiç bir zaman affetmem seni edemem hayatımı yıktın gittin benide benden ettin canın çıksın senin hiç gülmeyesin seni sevemem artık elin oldun sana bakamam artık delin oldum çıldırttın can evimden beni vurdun yalancı oldun bunu başardın ya helal olsun bu kabustur ya benim olsun tüm acılarımda senin olsun yazıklar olsun yıkılmanın ne olduğunu bilmezsin elinde olan hiçbir şeye değer vermezsin seni sevdiğim gibi beni sevmezsin en acı günümde yanıma gelmezsin seni kalbimden sildim hayatımdan çıkıp gittin bittin sen bittin --->: Cankan Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözlerianlamadım mutluluğu sende gördüm sen ağlarken bende öldüm aşkımıza nazar değmesin herşeyim canım sensin ateşinle kavrulmuşum tiryakin yar ben olmuşum sana delice vurulmuşum al kollarına kurtar yarim hayat beni bak kahretti içim yandı sana yeti kötü günler senden etti al kollarına kurtar yarim anladım sen benim aşkımsın başımın tacı hem sancımsın yalvarsam duamda sen varsın seni kendime yazdım ağlasam göz yaşım sende ne acı kederler var bende bir isim çarpar hep içimde adını kalbime kazdım nasıl dayansın nasıl dayansın söyle bu can nasıl dayansın sana hasret sana yangın aklımda bir tek sen varsın yüreğim dalgın içimde buruk kalbim kırgın tenimde soğuk inan ki sende tüm mutluluk söyle bu can nasıl dayansın |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleriaklına tüküreyim elmanın iki yarısı biri benim olacak kaynananın cadısı bak senin olacak gel yavrum naz etme offfsss beni perişan etme offff halimi görde anla ne sırıtıyorsun al şu numarayı öğle bakıp durma aklına girmeyenin aklına ben tüküreyim seni ikna edememiş bunu ben nereden bileyim numaramı verdim eline bulaştırdı yüz gözüne kızın babası görünce |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözleriacıların tadındayım ben bir yaprak dalıyım suyum sensin yarim damlada bana canlanayım yoksa kötü oldu halim haykırsamda yine olmaz jaykırmasamda gönül durmaz vakit geçmez sensiz olmaz ihtiyacım var sana senden başka gülü tatmam tutsam ellerimi hiç bırakmam ecel gelse yine bırakmam ihtiyacım var sana yine al beni savur duvardan duvarlara vur hasretim sana deli gibi bu kalp tanımıyor ne gurur nede onur yokluğun yerden yere vurur bedenim sana erir gibi bu kalp tanımıyor ne gurur nede onur imkansızlar değil mi beni sana ve buraya bağlayan söylemeyi isteyipte söylemeyediğim sözcükler değil mi seni bana vazgeçilmez kılan karanlığın ötesinde kaybolmuş ışık değilmisin sen hiç beklemediğim bir an hayel gibi karşıma çıkan değilmisin sen sesini duymasamda yüzünü görmesemde sen değil senin bildiğin yerdeyim kapatsalar bütün ışıkları çekseler yüzüme bütün perdeleri ben burdayım senin için gülüm senin için çile çekmenin, acı çekmenin, darbe yemenin tadındayım senden haber almasam sana ulaşamasam yıkılırım buna ben inan sana ihtiyacım var senden başka kimim var sensiz halim yamam sen orada ben burada uçurum var etrafıda kuşatsalar dört bir yandan yine sana gelirim yine seni bilirim senden başkası haram yine al beni savur duvardan duvarlara vur hasretim sana deli gibi bu kalp tanımıyor ne gurur nede onur yokluğun yerden yere vurur bedenim sana erir gibi bu kalp tanımıyor ne gurur nede onur |
![]() |
![]() |
![]() |
Cankan Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cankan Şarkı Sözlerikursunlardan gecerim ben bir ben miyim bir ben miyim yolum düstü sana zeynom dokunsalar ölecegim kursunlardan gecerim ben bir ben miyim bir ben miyim yolum düstü sana zeynom dokunsalar ölecegim yolumuz dost dogru yoldur ölmek vardir dönmek yoktur sakin merak etme zeynom sevenlerin yolu haktir yolumuz dost dogru yoldur ölmek vardir dönmek yoktur sakin merak etme zeynom sevenlerin yolu haktir Daglari asip delerim senin icin can veririm sana birsey olur zeynom yerimde durmam gelirim Daglari asip delerim senin icin can veririm sana birsey olur zeynom yerimde durmam gelirim |
![]() |
![]() |
|