![]() |
Zerrin Özer - Ağlayamıyorum - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zerrin Özer - Ağlayamıyorum -Zerrin Özer - Ağlayamıyorum - Susamış gözlerim bir damla yaşa, Ağlayamıyorum eskisi gibi ![]() ![]() ![]() Erirdi sanki derdim dökülen her damlada ağlayamıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Kurumuş toprakta aranan su gibi gönlümdeki yağmur mevsimleri bitti ![]() ![]() ![]() Boğazım düğüm düğüm unutuldu gülüşüm ağlayamazsam solar çürürüm ![]() ![]() ![]() Feryadım varsın duyulsun zalim yardan, İçi yansın haber alsın beni duyandan, Belki bir selam götürür hasret kalandan, Ayrılığın dert kervanı geçsin yolundan ![]() ![]() ![]() Hesap sorsun beni böyle inleten kuldan, Dudağımda iz kalmasın onun adından, Bir sevenim olacaksa derdime derman, Gözyaşını kurut tanrım ahımı al ondan ![]() ![]() ![]() ![]() Susamış gözlerim bir damla yaşa, Ağlayamıyorum eskisi gibi ![]() ![]() ![]() Erirdi sanki derdim dökülen her damlada ağlayamıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() Kurumuş toprakta aranan su gibi gönlümdeki yağmur mevsimleri bitti ![]() ![]() ![]() Boğazım düğüm düğüm unutuldu gülüşüm ağlayamazsam solar çürürüm ![]() ![]() ![]() Feryadım varsın duyulsun zalim yardan, İçi yansın haber alsın beni duyandan, Belki bir selam götürür hasret kalandan, Ayrılığın dert kervanı geçsin yolundan ![]() ![]() ![]() Hesap sorsun beni böyle inleten kuldan, Dudağımda iz kalmasın onun adından, Bir sevenim olacaksa derdime derman, Gözyaşını kurut tanrım ahımı al ondan ![]() ![]() ![]() ![]() Feryadım varsın duyulsun zalim yardan, İçi yansın haber alsın beni duyandan, Belki bir selam götürür hasret kalandan, Ayrılığın dert kervanı geçsin yolundan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|