![]() |
Rafet El Roman - Aşk-İ Virane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rafet El Roman - Aşk-İ ViraneRafet El Roman - Aşk-ı Virane Aşk bir kalbin içinde aglıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor, Ellerinden kaçılmıyor, Virane ettin bıraktın aşk ![]() Bir deli kurşun misali Zulmetti bana bu gönlün Yıkılmıştan da virane ettin Bunun sebebi sendin ![]() Unutmalı artık bir anlamı yok Sevmeyi bilmeyen birini anlamak Ne zor ![]() ![]() ![]() Sensizliği kabul eden bir kalp mutlu olmazsın Bu katlanılmaz gururlarla sende başa çıkamassın Giden o olsun, terkedende Artık zaman hakikatle yüzleşmekte Aşk bir kalbin içinde aglıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin bıraktın aşk Ben de aynı duygularla Geldim geçtim bu yollardan ![]() Aşkın her katı halini Yaşadım, gördüm inan ![]() Şimdi zamanla geçer desemde Avunmayacak yüreğin ![]() Ne kadar lanet etsede kalbin Dinlemeyeceksin ![]() ![]() Bu deli gönlüm neler neler Uğrunda harcadı hergün Bir an yılmadan ![]() Unut demek olmaz Laf anlamaz bu kalp Bu aşkın içinde Ne emekler saklıdır ![]() Aşk bir kalbin içinde aglıyor aşk Sızım sızım sızlatıyor Ellerinden kaçılmıyor Virane ettin bıraktın aşk |
![]() |
![]() |
|