|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağlamazsam, akorları, ferdi, gitar, tayfur or, uyuyamam |
Ağlamazsam Uyuyamam - Ferdi Tayfur/ Gitar Akorları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağlamazsam Uyuyamam - Ferdi Tayfur/ Gitar AkorlarıAğlamazsam Uyuyamam - Ferdi Tayfur/ Gitar Akorları -------------------------------------------------------------------------------- Ağlamazsam Uyuyamam - Ferdi Tayfur Giriş Dm Am C Bb Am Dm Bb C Am Am C Bb C Am Bir sen söyle bir de beni dinler misin ey kardeşim Am C Bb C Am Yıllar yılı bu yollarda ömrümü harcamışım Am C Bb C Am Yıllar yılı aşk uğruna hayatımı kaybetmişim Am Bb C Am Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Dm Am C Bb C Am Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Am Bb C Am Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Dm Am C Bb C Am Ben her gece gizli gizli ağlamazsam uyuyamam Dm Am C Bb C Am Ben her gece sessiz sessiz hıçkırmazsam uyuyamam Am C Bb C Am Her sabaha umut dolu Adımlarla koşuyorum Am C Bb C Am Bunca çile dertten sonra hayret nasıl yaşıyorum Am C Bb C Am Bunca çile dertten sonra şaştım nasıl yaşıyorum Am Bb C Am Çok şey var anlatacak sevgiden aşktan yana Dm Am C Bb C Am Teselliye kalkışma faydası olmaz bana Am Bb C Am Öyle sevdim sevilmedim sevenimi bilemedim Dm Am C Bb C Am Kim yüzüme güldüyse onu bana dost bildim Bırakalım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin Bak dolu verdi ağlamam diyen gözlerin Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor Bu saatte bulamayız sigarasızda sabah olmuyor Ses tonum daha alttan alır diyorsan alternatif akor Giriş Am Em G F Em Am F G Em Em G F G Em Bir sen söyle bir de beni dinler misin ey kardeşim Nakarat Em F G Em Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Am Em G F G Em Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız |
|
|
|