![]() |
Ağlama - Aykut Kuşkaya/ Gitar Akorları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ağlama - Aykut Kuşkaya/ Gitar AkorlarıAğlama - Aykut Kuşkaya/ Gitar Akorları -------------------------------------------------------------------------------- Ağlama - Aykut Kuşkaya Am Hala aklımda o bakışların Em Bitirdi beni yalvarışların F C Kurudu inan göz yaşlarım G Ağlama ne olur - F - Sen de ağlama ![]() C (Em Am)2x - Dayanamam bu acıya ![]() Am Saymadım mı sandın yıldızları - F - Uyudum mu sandın geceleri - G - 2x Unuttum mu sandın o gözleri - C - Ağlama Em Am Em Am Dayanamam bu acıya ( 2 ![]() Hala aklımda o bakışların Bitirdi beni yalvarışların Kurudu inan göz yaşlarım Ağlama ne olur Sen de ağlama ![]() Dayanamam bu acıya ![]() Saymadım mı sandın yıldızları Uyudum mu sandın geceleri Unuttum mu sandın o gözleri Ağlama dayanamam bu acıya Hala düşünüyorum durmaksızın Hala özlüyorum deli gibi Nasıl ağlıyorum görsen beni Ağlama ne olur Sen de ağlama ![]() Dayanamam bu acıya ![]() Saymadım mı sandın yıldızları Uyudum mu sandın geceleri Unuttum mu sandın o gözleri Ağlama dayanamam bu acıya |
![]() |
![]() |
|