Ağır Kapı - Yeni Türkü/ Gitar Akorları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağır Kapı - Yeni Türkü/ Gitar AkorlarıAğır Kapı - Yeni Türkü/ Gitar Akorları -------------------------------------------------------------------------------- Ağır Kapı - Yeni Türkü Bm7 Bm F#m Em E|----------0-|2-------2-3-|5-------5-7-|3-------3-5-| B|--------3---|------------|------------|------------| G|------------|------------|------------|------------| D+7 / Bm7 / E|2---5~~~~~~~|~~~~----320---|------------|----------| B|------------|-----------320|------------|----------| G|------------|--------------|------------|----------| D|------------|--------------|4~~~~~~~~~~~|----------| -3--3- Bm A Agir kapi aksak lisan Em Bm Kelimeler yetmiyor A Çiplak yara günisigi Em Bm Tenimi incitiyor G D+7 Içeriden yeni çiktim Em Bm Dünya almiyor beni G D+7 Yüregimde yasar hâlâ Em Bm Ölenlerin yemini Em Hangi meydan hangi sokak F# G Bulusturur bizi Em Hangi yalan hangi yasak F# G Karsilar bizi Bm A Ne insanlar ne mekanlar Em Bm Özlemlere yetmiyor A Baska sözler baska yüzler Em Bm Ödesmeler bitmiyor Bm A Ask uyudu ranzalarda Em Bm Düsler eridi gitti A Isligima gömüyorum Em Bm Kalbimdeki sözleri Em Hangi sokak hangi meydan F# G Bulusturur bizi Em Hangi yürek hangi sevda F# G Karsilar bizi |
|
|
|