Gökhan Güney Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerigüzel gözlerine bakmak geldi icimden sarilipta boynuna öpmek geldi icimden tatli sirin dilini saclarinin telini o incecik belini sarmak geldi icimden resmini duvarlara cizmek geldi icimden ismini sarkilara yazmak geldi icimden ipek gibi tenini yanaktaki benini güzelim her halini öpmek geldi icimden |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerihesaplar konulsa bir gün ortaya kaderin kullara borcu bitermi cevirsek yillari dert saya saya dertleri saymaya ömür yetermi kader dert üstüne dert verdi bize hayat günden güne cektirdi bize sigmiyor dertimiz icerimize hasreti saymaya ömür yetermi mutlu yasamaya hep özlem duydum kaderim gülmedi bana mutluluk her umut sonunda aciyla doldum hasreti saymaya ömür yetermi kader dert üstüne(tekrar) |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribirakipta gittin beni terk ettin seni seveni bir kötüye sattin beni seninde yüzün gülmesin aklimi basimdan aldin beni dertten derte saldin güldürmedin hep aglattin seninde yüzün gülmesin agliyorum dertim bitmez bu sevda basimdan gitmez benim sensiz yüzüm gülmez seninde yüzüngülmesin |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribaharimsin yazimsin sevdalim belalimsin ayrilamam ben senden kaderimsin yazimsin hadi bana gel de geleyim kiz gözlerini seveyim o yesil gözler icin ben canimi vereyim güllerden de güzelsin melegim bebegimsin haciz koydum ben sana ölene tek benimsin hadi bana gel de [Nakarat] |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleriyalvaririm ne olur gitme hic insaf kalmamis sende seni canimdan cok sevdim vurulurmu seven böyle yaraladin beni, beni, beni karaladin beni, beni, beni yaraladin beni, beni bilseydim hic baglanmazdim bu dertlere katlanmazdim beni biraz anlasaydin simdi böyle aglamazdin |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerio essiz güzelligin nazardan uzak olsun mutlulugum sevdigim tanrim seni korusun dilerim hep böyle gül eksilmesin hic nesen kahrolurum inanki seni üzgün görürsem bütün hüzünler dertler gönlünden uzak olsun ömrünce mutlu yasa tanrim seni korusun her mevsimin ilkbahar her arzun gercek olsun mutlu günüm herseyim tanri seni korusun dilerim hicbir günün dününü aratmasin dilerim kaderin seni hic aglatmsin bütün hüzünler dertler (tekrar) |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribir gün degil bir yil degil bir ömür senle gecsin uzak dursun sevgilimden tüm dertler bana gelsin isterim ki kalbin askimla dolsun kayip olan ümitler yeniden dogsun birak götüreyim dünya dertinden mutluluga dogru haydi öyle durma uzat elini yalan olmaz inan sevenin yemini kararsizlik etme ac bana kalbini mutluluklar alsin tüm dertlerin yerini yillar degil ömür gecse bu sevgim bitmeyecek seven kalbim son nefesde adini söyleyecek zannetme ki askim bir gün yavaslar öyle sevda ki bu biterken baslar simdiki zamanda kalmadi artik böyle gercek aska haydi öyle durma uzat elini yalan olmaz inan sevenin yemini kararsizlik etme ac bana kalbini mutluluklar alsin dertlerin yerini |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerisevemedim kara gözlüm seni doyunca hepkiskandim seni elden ömür boyunca kuslar gibi ikimiz bir yuva kuralim ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca aramiza kimse gelip girmesin ayirmasin mevlam bizi ömür boyunca bana cefa ediyorlar bilmem nedendir bemin korkum senden degil kaderimdendir herkes bana deli diyor gülüb geceiyor senin askin beni kara gözlüm deli edendir aramiza kimse gelip girmesin ayirmasin allh bizi ömür boyunca |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı SözleriGönlümde bir yara hançer gibisin Sevgiden anlamaz aşkı bilmezsin Aşkımı bardağa koysam içmezsin Söyle bana yoksa sen deli misin Bir gün sever bir gün nefret edersin Neler yaptığını sende bilmezsin Sevgiden anlamaz kalpsiz birisin Kalpsiz birisin Yüzün güler kalbin gülmez sevgilim Seni seven kalbi neden sevmesin Kalbimi kırıp da güler geçersin Söyle bana yoksa sen deli misin |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribaygin baygin bakiyorsun yüregimi yakiyorsun canima can katiyorsun seni gördüm nesem geldi sende nese mutluluk var bakisinda baskalik var gül yüzünde güzellik var seni gördüm nesem geldi güller acar gülüsünle hayalin var hep düsümde birseyler oldu icimde seni gördüm nesem geldi sende nese mutluluk var bakisinda baskalik var gül yüzünde güzellik var seni gördüm nesem geldi |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerisusuz kaldim suya hasret cöl gibi gel yagmur ol yag üstüme nerdesin yaprak idim düstüm yere dalimdan tut elimden dal ol bana nerdesin nerdesin sen güzel gözlüm nerdesin hayalin gözümden gitmez nerdesin yanardagdim söndüm bittim kül oldum atesim ol gel yak beni nerdesin benimkisi sevmek degil ask degil duyulmamis kara sevda nerdesin görülmemis kara sevda nerdesin nerdesin sen güzel gözlüm nerdesin hayalin gözümden gitmez nerdesin --->: Gökhan Güney Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Gökhan Güney Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleriterk etti dost bildiklerin gercek seven kim kaldi ki dertle dolu bu alemde yasanacak ne kaldi ki sevgi bitti dostkuk bitti, gönüllerde hirs birikti yalan gercekleri yendi inanacak ne kaldi ki aski büyük sandiklarim derti büyük cikti tanrim demek bosmus gözyaslarim aglanacak ne kaldi ki anlayan yok sevgilerden, kan tamliyor yüreklerden suskunlugum hep bu yüzden anlatacak ne kaldi ki |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerisanma ki ayrildik askimiz bitti sanma ki ne varsa silindi gitti bende her hatiran öyle yer etti nasil hatirlamam ben seni nasil ellerin elimde tutusur yine gözlerin gözümde bulusur yine bir ömür vermisim senin sevgine nasil hatirlamam ben seni nasil gözlerin maziye dalmaya görsün nasil hatirlamam ben seni nasil o eski sarkimiz calmaya görsün nasil hatirlamam ben seni nasil bir zamanlar seni buldugum yerde el ele göz göze oldugum yerde binbir hatiranla doldugum yerde nasil hatirlamam ben seni nasil |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözlerisaclarinda yeller eser gözlerin dünyadan güzel gülyapragi sana benzer benim güzel melek yüzlüm bin selam sana kalbimden adim düsmesin dilinden beni sevda ülkesinden kovma sakin melek yüzlüm gelsin bu öfkenin sonu acilsin sevdanin yolu bak yüregim sevgi dolu anlasana melek yüzlüm söyle hangimiz hatasiz hangimiz askta günahsiz kalmayalim yapayalniz kacma benden melek yüzlüm |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gökhan Güney Şarkı Sözleribir düsün nasil gecer bu günler bu geceler saatler sene olur asir olur seneler kolay degil sevgilim hemen seni unutmak ölümden beter gelir yokluguna alismak gönlüme dogan sevgi kayip olurmu bir anda unutmak istedikce hayalin hep karsimda kolay degil sevgilim hemen seni unutmak ölümden beter gelir yokluguna alismak |
|