![]() |
Dj Akman - Beddua Sarki Sözü - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman - Beddua Sarki Sözü -Dj Akman - Beddua sarki sözü - Sana her gece dua ediyorum, sevdigim icin degil better olasin diye ![]() Allahimdan birtek sey diliyorum,bana cektirdigindj+akman acilari sanada cektirsin diye ![]() Geceleri gozyaslarin yas olarak degil, kan olarak akmasini istiyorum ![]() Benden gitigine bir gün pisman olacaksin cünkü benden COK seveni sen istesende asla bulamassin ![]() Pisman olacaksin, ask yolunda birtek ben degil sende bir gül gibi solasin ![]() Sende benim yandigim gibi yanasin,sende her gece benim gibi GÖZyasi akitasin, hayatin boyunca insallah yuva kuramassin, HER gece ruyalarinda bir kabusa bogulassin ![]() Uykunda gozlerin acilsin, o gozlerin asla uyanmassin ![]() Birak senin gibileri hep boyle kalsin ![]() Yaralariniza bir merhem bulunmassin Kalp kiranlaR bu dunyada yassamasin yok olsun ![]() Nefretlerim teker teker kaybolsun, kaybolsun Betduvalar bile sana azgelir,SEN benim hayatimi maf ettin ![]() Iste benim sana olan nefretim ![]() Sen benim degerimi bilemedin,gittin ![]() Hangi serefsize kollarini acip da yatagini girdin?- Simdi ellerden ellere gececeksin,hayatindan sen birgun bezeceksin ![]() Allahim sana cennet YÜZÜNÜ göstermesin, yattigin yattagini mezarina bez etsin ![]() Kimseler gelipte sana duva etmesin, SEN insan degilsin, seytandan da bettersin ![]() SEN insan degerini nerden bileceksin?- Bilemessin kalpsizin birisin ![]() SEN nasil seveceksin ![]() Sana aciyordum,ayni bebek gibiydin ama simdi bana gercek yuzunu gosterdin, simdi anladimki sen nasil birimissin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kollardan-kollara gecmeyi ogrenmissin ![]() Basaramaz derken beni hayatimdan ettin ![]() Sana nasil inanipta kollarina girdim? Simdi sira sende,SEN suruneceksin, benim pesimden kopek gibi gezeceksin ![]() Bana cok dönmek istiyeceksin ![]() Bundan sonra donmeyecegim sana cunku sen ellerinsin bunu anlasana ![]() Sen beni aldattin ![]() Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() Sen beni aldattin ![]() Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() Sen beni aldattin ![]() Birakipta ellere kactin ![]() Senin hatani anladim ![]() ![]() Kitabini coktan kapattim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|