![]() |
Ahmet Tuncer Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Tuncer Şarkı Sözleriçok zaman oldu sen hala yoksun yuregim kafeste gelde kurtulsun zalimliktir yaptigin kallesliktir yaptigin gel artik dön artik ömrüm kurtulsun zalimliktir yaptigin kallesliktir yaptigin gel artik dön artik ömrüm kurtulsun urfa sana küsmüs haberin olsun gönlüm dara düsmüs muradin olsun yeter artik yeter bu gidis son olsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun urfa sana küsmüs haberin olsun gönlüm dara düsmüs muradin olsun yeter artik yeter bu gidis son olsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun çok zaman oldu sen gelmiyorsun bugün bayram degil avutuyorsun söyle gülüm söyle hiç mi sevmiyorsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun söyle gülüm söyle hiç mi sevmiyorsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun urfa sana küsmüs haberin olsun gönlüm dara düsmüs muradin olsun yeter artik yeter bu gidis son olsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun urfa sana küsmüs haberin olsun gönlüm dara düsmüs muradin olsun yeter artik yeter bu gidis son olsun gel artik dön artik erdal kurtulsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Tuncer Şarkı Sözlerikiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam denizlerin ortasinda gecelerin yarisinda dizlerin arasinda gecelerin yarisinda birakip gittin beni yar, zalimlerin arasinda,zalimlerin arasinda birakip gittin beni yar, zalimlerin arasinda ,zalimlerin arasinda kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam melekmisin şeytanmisin dogrumusun yanlişmisin melekmisin şeytanmisin dogrumusun yanlişmisin beni koymuşsun pazara, alanmisin satanmisin,alanmisin satanmisin kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam beni koymuşsun pazara, alanmisin satanmisin,alanmisin satanmisin kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Tuncer Şarkı Sözleribugün benim efkarim var zarim var degme zalim, degme, degme,t elime benim gül yüzlü canani yar yar elden aldirdim, elden aldirim ecel oku degdi, degdi telime benim degme felek degme, degme telime benim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Tuncer Şarkı SözleriSen Vuralı Yaralıyam Gün Be Gün Sararıyam Yar Sen Vuralı Yaralıyam Gün Be Gün Sararıyam ![]() El Çektin Benden Vurdun İnceden Sen De Sevmiştin Sakladın Benden ![]() Anlamadım Ki Fayda Yok Senden ![]() Dost Değil Dost Değil Dost Görünür Feleğim Yaradır Yaralıdır Yara Yaralı Yüreğim ![]() Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim Senin De Gönlün Var Al Yanaklı Yar ![]() Gül Verin Öksüzüme Al Gülünü Tak Göğsüne Yar Koy Yüreğinin Üstüne ![]() Gül Versin Can Tenine ![]() Köz Var Sinemde Sır Var Sözümde Sözümün Sırrı Yarin İsminde Erdal'ım Bu Sır Sendedir Sende Ahmed'im Bu Sır Bendedir Bende ![]() Dost Değil Dost Değil Dost Görünür Feleğim Yaradır Yaralıdır Yara Yaralı Yüreğim ![]() Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim Senin De Gönlün Var Al Yanaklı Yar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Tuncer Şarkı SözleriAhmet Tuncer Urfa Sana Küsmüş Şarkı Sözleri urfa sana küsmüş haberin olsun gönlüm dara düşmüs muradin olsun yeter artik yeter bu gidi$ son olsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun urfa sana küsmüş haberin olsun gönlüm dara dü$müs muradin olsun yeter artik yeter bu gidi$ son olsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun çok zaman oldu sen gelmiyorsun bugün bayram degil avutuyorsun söyle gülüm söyle hiç mi sevmiyorsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun söyle gülüm söyle hiç mi sevmiyorsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun urfa sana küsmü$ haberin olsun gönlüm dara düşmüs muradin olsun yeter artik yeter bu gidi$ son olsun gel artik dön artik ömrüm kurtulsun urfa sana küsmü$ haberin olsun gönlüm dara düşmüs muradin olsun yeter artik yeter bu gidiş son olsun gel artik dön artik erdal kurtulsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Tuncer Şarkı SözleriAhmet Tuncer Kız Ben Seni Vurmazmıyam Şarkı Sözleri kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam denizlerin ortasinda gecelerin yarisinda dizlerin arasinda gecelerin yarisinda birakip gittin beni yar, zalimlerin arasinda,zalimlerin arasinda birakip gittin beni yar, zalimlerin arasinda ,zalimlerin arasinda kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam melekmisin $eytanmisin dogrumusun yanli$misin melekmisin $eytanmisin dogrumusun yanli$misin beni koymu$sun pazara, alanmisin satanmisin,alanmisin satanmisin kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam beni koymu$sun pazara, alanmisin satanmisin,alanmisin satanmisin kiz ben seni vurmazmiyam saçlarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi ,tarihlere yazmazmiyam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Tuncer Şarkı SözleriAhmet Tuncer Değme Felek Şarkı Türkü Sözüleri bugün benim efkarim var zarim var bugün benim efkarim var zarim var degme felek,degme,degme,telime benim degme zalim,degme,degme,telime benim gül yüzlü canani yar yar elden aldirdim,elden aldirim ecel oku degdi,degdi telime benim degme felek degme,degme telime benim degme zalim degme,degme telime benim |
![]() |
![]() |
|