![]() |
Gülben Ergen - Bay Doğru |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen - Bay DoğruBir defa aşktan soğuyunca muhtemelen çok zor, Bir daha sevmek istemiyorsun ![]() Hele senle aşk değil bu çok kurallı bir okul, Sevmedikçe kaytarıyorsun ![]() Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Yalnız tahtında otur dur o zaman ![]() Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Şimdi beni onlardan ayır o zaman ![]() Bir ara kendine gelince yalanı durdur, Aklındakinden kaçıyorsun ![]() Sevdiğini söylemekte çok güzel huydur, Gecikince kayboluyorsun ![]() Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Yalnız tahtında otur dur o zaman ![]() Sen doğru ben baya yanlış, bay doğruyla bayan yanlış Sanki herşey sana kalmış, dünya istediğin kadarmış Yok mu bu işte bir yanlış, herkes ellerinden kaymış Şimdi beni onlardan ayır o zaman ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gülben Ergen - Bay Doğru |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gülben Ergen - Bay Doğrugüzel bir şarkı Paylaştığın için SaoL |
![]() |
![]() |