![]() |
İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Bir telgraf cekmissin gecmis olsun diyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni Cöktüm duvar dibinde yas birikti gözümde inan feryat ederdi kim olsaydi yerimde inan feryat ederdi kim olsaydi yerimde kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni Batti günes karanlik sardi beni yanlizlik kirma ümitlerini yarinimiz aydinlik kirma ümitlerini yarinimiz aydinlik kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni kara zindan,kara zindan evimden ayirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni kara zindan, kara zindan esimden ayirdin beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Kara üzüm habbesi Le le le canım Gönlüm sevmez herkesi Esmersen güzelsin Olursa o kız olsun Le le le canım Esmerler hovardası Esmersin güzelsin İpin ucu bendedir Le le le canım Bir ucu bedendedir Esmersin güzelsin El bilir dünya bilir Le le le canım Benim gönlüm sendedir Esmersen güzelsin Kalk gidek böylesine Le le le canım Garipler mahlesine Esmersin güzelsin Orda bir garip ölmüş Le le le canım Kalkın gidek yasına Esmersen güzelsen Gelme biye küstüm siye Bir öpücük vermedin Vallah huylandım siye |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Yolum düşer meyhaneler üstüne İçtikçe aklıma sevgilim gelir Silsem gözyaşımı, krusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir Silsem gözyaşımı, krusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir [Nakarat] Nerde sevdiklerim hani sevenler Ağlatıyor beni acı gerçekler Bitmiyor isyanlar, bitmiyor suçlar İnliyor başıma vurduğun taşlar İhtiyar olmadan ağardı saçlar Karbeyaz saçımı yolasım gelir off İhtiyar olmadan ağardı saçlar Karbeyaz saçımı yolasım gelir off Görüpte bilmeyen deli sanıyor Bilmezler dermansız yaram kanıyor Ben mazimi, mazim beni arıyor Ölmeden mezara giresim gelir Ben mazimi, mazim beni arıyor Ölmeden mezara giresim gelir [Nakarat] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3ayrılıktan yana kaç şarkı varsa hepsini bu akşam çal benim için tüm zarar ziyanın hesabı bende birkaç sitem daha kal benim için pişmanlık duyup da bir gün anarsan 'nerdeyim, nasılım' diye sorarsan bir ayrılık şarkısı seç sessizce çal benim için yüreğin ellerimde öylece kal benim için aynanın karşısına geç yüzüne bak benim için eğer ki ağlıyorsan bu yaşlar bizim için bende emanetin her neyin varsa al da mabed'imi yık benim için böyle paramparça yaşamaktansa kalbime bir kurşun sık benim için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Isyan etmek bosuna geri gelmez gidenler Isyan etmek bosuna geri gelmez gidenler Sevenlerin ahini hice sayip gülenler Sevenlerin ahini hice sayip gülenler Oy emine emine geri gelmez gidenler Ah aman aman aman aman Ah aman aman aman aman Kader bize gülmüyor Elden bir sey gelmiyor Kader bize gülmüyor Elden bir sey gelmiyor Zamani coktan gecti giden geri gelmiyor Zamani coktan gecti giden geri gelmiyor Oy emine emine giden geri gelmiyor Ay aman aman aman aman aman Ah aman aman aman aman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Dumanlı derelere Seni vermem ellere Sana dargın değilim Dargınım senelere Duman dağa iz eder Derelere az eder Sevdalı sevdasına Cilve eder naz eder Duman dağın üstüne Gittikçe azlanı yi Babası benden yana Anası nazlanıyi Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni deli eder Duman dağın üstüne Bulutlan yarışıyi Sevdim seni güzelim Eller ne karışıyi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Yesil gözlere yandim benim olacak sandim meger vefasizmissin yazik sana inandim Hülya Hülya Hülya Hülya Hülya neden böyle Hülya derdini söyle Hülya gönlünü egle Hülya Askin beni yakmasin sana kimse bakmasin tut gönül irmagini bize dogru akmasin Hülya Hülya Hülya Hülya Hülya neden böyle Hülya derdini söyle Hülya gönlünü egle Hülya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3gülüm seni koparmışlar hoyrat ele fırlatmışlar adına türkü yakmışlar hesabım var ![]() gece çöker halim yaman, resmin gözyaşımda duman günler gelir geçer zaman hesabım var ![]() gülüm dünya yine güzel hayat yaşamaya değer ölmez sağ kalırsam eğer hesabım var ![]() uğraş biter gün savuşur, sanma duvarlar konuşur sevenler elbet kavuşur hesabım var ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Terketmek ne kadar kolay Sen kolay olanı seçtin Önce benden sonra senden Sonrada aşkımızdan geçtin Yıkılası demem sana Yıkılmaki ölmeyesin Neler çeker insan neler Bir düşki sende göresin Her sevgide bin ah ettim Gençliğime eyvah ettim Bilmem ki ne günah ettim Bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada Tanrim sonsuz sevgi versin Kalbin tapar gibi sevsin Dilerim benden fazla sev Sevki sende gülmeyesin Köse bucak aramayi bir ümide sarilmayi ögren askla vurulmayi ögrenki solmus diyesin Her sevgide bin ah ettim Gençliğime eyvah ettim Bilmem ki ne günah ettim Bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim ah aman ah aman aman aman aman aman aman amma zalım bir zaman ah gider o yara habar ah gider o yara habar yar da yanar bir zaman ah aman aman aman aman aman tenha gecelerde tenha gecelerde beni eylesin teselli tenha gecelerde beni eyler mi teselli baykuş sesini baykuş sesini bülbül-ü şeydaya değişmem tenha gecelerde beni eyler mi teselli baykuş sesini bülbül-ü şeydaya değişmem |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3yikila yikila buyuse insan gunolur basidik gururla gecer gunolur basidik gururla gecer dusmusuz bir zalim dunya eline kapilmisiz onun devran seline birgun gidecegiz mutak 0lume iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer gulen gozler aglar sac beyaz baglar teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gulerde gecer dusmusuz bir zalim dunya eline kapilmisiz onun devran seline birgun gidecegiz mutlak olume iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3 frmacil sayfa 2iki --->: İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3nedir ki gecmeyen dünya icinde ümitler sevgiler gün olur gecer yikila yikila büyüse insan gün olur basi dik gururla gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer gülen gözler aglar sac beyazlanir teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gülerde gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Seni gördüğüm zaman dilim neden tutulur Seni gördüğüm zaman güller elimde kurur Seni gördüğüm zaman hayat sanki son bulur Gözlerine bakınca dünyalar benim olur Susma gönlüm sen söyle haydi gönlüm sen söyle Aşkımı sevgiliye derdimi sevgiliye Haydi söyle onu nasıl sevdiğimi Haydi söyle rüyalarda gördüğümü Haydi söyle uykusuz gecelerimi Haydi söyle Seni gördüğüm zaman beni bir ateş sarar Seni gördüğüm zaman yanar yüreğim yanar Seni gördüğüm zaman canlanır tüm anılar Seni gördüğüm zaman durur bütün zamanlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Hasret kaldım gülüşüne O sıcacık öpüşüne seviyorum değişine Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Boynu bükük duruşuna Ardım sıra bakışına Kollarımda yatışına Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Usul usul sokulmana İçin için ağlamana Canım deyip sarılmana Hasret kaldım hasret kaldım sevgilim Seni sensiz yaşamak En kötü kader olsa gerek Ey benim hasret kokan sevgilim Bu ayrılığa dayanır mı yürek Gel desem gelemezsin biliyorum Ama ben seni yaşıyorum Seninleyim ve tek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İbrahim Tatlıses Şarkı Sözleri 3Ümit dünyasinda ben adim adim Gezer dolasirim gözlerim yasli Aci hayatimi bir roman gibi Yazar dolasirim gözlerim yasli Aci hayatimi bir roman gibi Yazar dolasirim gözlerim yasli Sazim omuzumda bu gönlüm kirik Masum bi careyim bu yüzüm soluk Su bitmeyen yollar sanki bir sarik Cözer dolasirim gözlerim yasli Cözer dolasirim gözlerim yasli Dertleri ekledim zincir misali Kurudum döküldüm yaprak misali Gurbet yollarinda toprak misali Tozar dolasirim gözlerim yasli Gurbet yollarinda toprak misali Tozar dolasirim gözlerim yasli Sazim omuzumda bu gönlüm kirik Masum bi careyim bu yüzüm soluk Su bitmeyen yollar sanki bir sarik Cözer dolasirim gözlerim yasli Aglar dolasirim allah gözlerim yasli |
![]() |
![]() |
|