![]() |
Dj Akman - Seni Seviyorum Sarki Sözü - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dj Akman - Seni Seviyorum Sarki Sözü -Dj Akman - Seni Seviyorum sarki sözü - Seni seviyorum dedim ama beni anlamadin Duygularimla oynadin beni biraktin, Sensiz yasamak inan cok zor geliyor banadj+akman [2] Kalbimin yolunu tuttum sana güvenerek, Hata yapmisim artik hepsi bitecek, Sokaklarda seninle el ele geziyordum Simdi köpegimle yalnız dolasiyorum ![]() ![]() Rüyalarim geceleri beni birakmiyor, İstesemde hayalim seni avutmuyor ![]() ![]() Ama sana o kadar kapilmistim ben sana Ama hepsi düstü parlak gibi pusulara, Yine kaldi böyle umutsuz kader banadj+akman ![]() ![]() Akman dayanamiyorum böyle bi ana ![]() ![]() Herseyim bitti melekler aci dolu agladi ![]() Gözlerimin yasi bile parlamadi ![]() ![]() Senelerdir sevdim kalbimi tüm verdim ßeni harcadi parcaladi geri verdi ![]() ![]() ßen simdi ben simdi ne yaparim Sözlerimle yalnızim ![]() ![]() Seni seviyorum dedim ama beni anlamadin Duygularimla oynadin beni biraktin, Sensiz yasamak inan cok zor geliyor banadj+akman ![]() ![]() Sevmistim onu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yani nasil desem? Seni seninle yasamak varken, Sensiz hayalinle yasamak cok ama cok gücüme gidiyor ![]() ![]() Dön banadj+akman ![]() ![]() Anlat banadj+akman nerde care arayayim bu zamanda? Akmanla yine dertli dertli yan yana Kaldirimlarda icip dünyadan gidiyoruz ![]() ![]() ßir an olsun acilarimizi kovuyoruz ![]() ![]() Aglamak yok demistim acimasiz kadere ![]() ![]() ßu dünyanin cilesi gider her yere ![]() ![]() Son nefes dj akman yine sizinle ![]() ![]() Seni aglatacam gerceklerimle ![]() ![]() ßir gün kapidan adim attigini gördüm ![]() ![]() Aman tanrim böyle güzellik hic olur mu? ![]() ![]() İcim bir hos oldu dileklerim tutuldu ![]() ![]() Sevginin basladigi yerde arkasinda nefret var ![]() ![]() Onu bunu bosver sen artik gerceklere bak ![]() ![]() ßitmis aska kursun sayma ![]() ![]() ![]() ![]() Gel bizimle zamansiz dünyamiza ![]() ![]() Seni seviyorum,seni seviyorum,sensiz cok zor geliyor banadj+akman ![]() ![]() Seni seviyorum,seni seviyorum,sensiz cok zor geliyor banadj+akman ![]() ![]() Seni seviyorum dedim ama beni anlamadin ![]() ![]() Duygularimla oynadin beni biraktin, Sensiz yasamak inan cok zor geliyor banadj+akman [3] |
![]() |
![]() |
|