![]() |
Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriMart 1969 yılında Bingöl'de doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1994' ün ikinci yarısında Prestij Müzik şirketine Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir' den sonra üçüncü ortak olarak giren Kırmızıgül, sanatçı kişiliğinin yanı sıra yapımcı olarakta müzik sektörü içindeki yerini aldı ![]() Mahsun Kırmızıgül'ün ortağı ve aynı zamanda sanatçısı olduğu Prestij Müzik etiketi ile çıkan albümleri ise şöyle sıralanıyor: "Nilüfer", "Alem Buysa Kral Benim", "12'den Vuracağım", "İnsan Hakları", "Sevdalıyım Hemşerim", "Yıkılmadım" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriSaklamadim kimselerden sevdim seni ta derinden bendeki bu ask acisi kanatir durur incebe ayriliga kavgalara tövbe ettim anlasana ben seninle yaslanmaya yemin ettim inansana Zarar olsan zulüm olsan sevecegim sonum olsan zarar olsan zulüm olsan sevecegim ölüm olsan hem seversin hem küsersin sevgilim sen deli misin sen benim su kaderime atilmis dügüm gibisin Zarar olsan zulüm olsan sevecegim sonum olsan zarar olsan zulüm olsan 2x sevecegim ölüm olsan |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleriyokluklara gögüs geldim hep sabrattim kadar dedim acilarla cilelerle bugünüme böyle geldim yikilmadim ayadayim dertlerimle bas basayim zalimlere kötülere yenilmedim buradayim yilmadim acilardan yilmadim yoksuluktan yilmadim yanlizliktan yikilmadim yikilmadim yilmadim cilelerden yikilmadim sensizlikten yikilmadim bu dertlerden yilmadim yilmadim sonu gelmez yarinlardan acilarla doluyum ben her sarkida duygulanan o hasretin ogluyum ben yikilmadim ayadayim dertlerimle bas basayim zalimlere kötülere yenilmedim buradayim yilmadim acilardan yilmadim yoksuluktan yilmadim yanlizliktan yikilmadim yikilmadim yilmadim cilelerden yikilmadim sensizlikten yikilmadim bu dertlerden yilmadim yilmadim siir: sonu gelmez bu yollarda acilarla doluyum ben arkadas her sarkida hüzünlenen ben o hasrettin ben o gurbettin ben o topragin ogluyum arkadas yikilmadim ayakdayim dertlerimle bas basayim zalimlere kötülere vede serefsizlere yenilmedim buradayim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriYarali sevdalara bu tas duvarlara Puslu aynalara sor beni sevgilim Kör kuyular evim olsun Kör kursunlar beni bulsun Sevmiyorsam vahim tutsun yalansa Aldigim son nefes olsun Azrail basimda dursun Sevmiyorsam annem ölsun yalansa Yalansa ben öleyim Yalansa suruneyim Yalansa bilemeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriBir vefa bekleme geçen zamandan Mevsimler vefasız, yıllar vefasız Bir umut bekleme sevdadan, aşktan Seviyorum diyen diller vefasız [Nakarat] Gün gelir gönülde solar çiçekler yalana karışır bütün gerçekler Sevenler gideni boşuna bekler Yolcular vefasız, yollar vefasız Bir dünya düşün ki vefadan yoksun Ömrünü verdiğin dostlar vefasız Bir hayat düşün ki sevgiden yoksun Canını verdiğin canlar vefasız [Nakarat] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriSen her mevsimim baharimsin Cicek acan gul dalimsin Sen alnimda tek yazimsin Aman Aman beN omrumde hayatimda Sevmedimki senden ba$ka Yalan degil gercek a$kla Seviyorum Uzaktayim Uzaktayim Sahillerde kumsaldayim Sen yanimda oldugunda Gokyuzunde bulutlardayim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleriurfanın etrafı dumanlı dağlar aman aman ciğerim yanıyor aney gözlerim ağlar benim zalım derdim cihanı yakar aman aman gezme ceylan bu dağlarda anaydan babaydan yardan ayrı koyarlar urfa dağlarında gezer bi ceylan aman aman yavrusunu kaybetmiş ağlıyor yaman yarimin derdine bulmadım derman aman aman gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar anaydan babaydan yardan ayrı koyarlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleriurfalıyam ezelden ,urfalıyam ezelden gönlüm geçmez güzelden ,gönlüm geçmez güzelden gönlümün gözü çıksın sewmeseydim ezelden anam olasan ömer babam olasan ömer yetim kalasan ömer bensiz olasan ömer urfa bie yana düşer antep bir yana düşer zülüf gerdana düşer,zülüf gerdana düşer bu nasıl baş bağlamak bu heregün bi yana düşer ,hergün bir yana düşer way anam olasan ömer babam olasan ömer yetim kalasan ömer bensiz kalasan ömer waay |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriDenizlerin mavisi yapraklarin yesili 2x Dunyanin en guzeli olsan bile nafile Alemin en guzeli olsan bile nafile Sevemem sevemem cekemem ben Kimselere boyun eyemem ben Simdiki asklar yalan olmus Bu devirde kizlara guvenemem 2x Git ara bul dengini yakamam ben kendimi 2x Yanlislikla kalbimi calsan bile nafile 2x Sevemem sevemem cekemem ben Kimselere boyun eyemem ben Simdiki asklar yalan olmus Bu devirde kizlara guvenemem 2x |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriSeni gördüğüm anda Düştüm senin aşkına Nerden çıktın karşıma Sevdim seni çok sevdim Hayat yalnız yaşanmaz Benden ayrı durulmaz Senin gibi bulunmaz Sevdim seni çok sevdim Sevdim seni çok sevdim Artık senden kopamam Gözlerimden atamam Başkasına bakamam Sevdim seni çok sevdim Bir görünüp kayboldun Yüreğime dert oldun İlk sevdiğim sen oldun Sevdim seni çok sevdim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriAyrılıklar zormuş beni hasret yormuş Her başlangıç bir sonmuş sevdiğim Artık geçmiyor zaman dillerimde aman Beni benden alan sevdiğim Bir orman yangınında yara almış gibiyim Ben keskin kenarlarda uçurumlar gibiyim Yolların sonu yok acının rengi yok Benim de dermanım yok sevdiğim Ben benden vazgeçtim belki çoktan bittim Dönülmeyen yerdeyim sevdiğim --->: Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriSana vurgun sana yenik Bu zavallı yüreğim Deli eder bu sensizlik Seviyorum sevdalıyım Sevdalıyım sevdalıyım Yaban gülüm sevdalıyım Bu sevdada yalanım yok İmanıma sevdalıyım Hayat sensin nesem sensin Dünyalara bedelsin Herkes bunu böyle bilsin Seviyorum gibi sevdalıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriDünyaya yeniden bir daha gelseydim Bir değil bin defa seni severdim Yolumuz ayrıldı seni özledim Ne kavgalar ettik Sustum kaldım ah sustum kaldım Saygımdan Başımı eğdim, konuşmadım Hırsımdan Duvarlara yumruk attım Aşkımdan Yüreğime taş bastım sevgimle Sevgimle Başımı eğdim, konuşmadım Öfkemden Duvarlara yumruk attım Derdimden İçtim içtim agladim sevgimle sen benim gökyüzüm Ben bastığın toprak Ben sana mecburum Ben sana tutsak Sen benim evrenim Ben içinde kaçan Ne yaptıysan bana Sustum kaldım ah sustum kaldım Saygımdan Başımı eğdim, konuşmadım Hırsımdan Duvarlara yumruk attım Aşkımdan Yüreğime taş bastım sevgimle Sevgimle Başımı eğdim, konuşmadım Öfkemden Duvarlara yumruk attım Derdimden İçtim içtim agladim sevgimle |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı SözleriUmbambau sari, umbambau ye x 2 Başı güneşe benzer saçının rengi Denize, göklere benzer güzel gözleri Serçeye, ceylana benzer ürkek yüreği [Nakarat] Gönlümün son durağı, genç ömrümün baharı Sevdiğim güzelin adı Sarı, Sarı Kimin yarı en güzeli benim sarım Sarı, sarı, sarı çiçek Herkes yalan sensin gerçek Umbambau sari, umbambau ye x 2 Mutlu olmam için senin gülüşün yeter İçimi titretmeye bakışın yeter Beni öldürmeye canım hasretin yeter [Nakarat] Sarı, Sarı {sarı, sarı} Kimin yarı {kimin yarı} en güzeli {en güzeli} benim sarım {benim sarım} Sarı, sarı {sarı, sarı} Sarı, sarı, sarı çiçek Herkes yalan sensin gerçek Sarı, Sarı Kimin yarı en güzeli benim sarım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mahsun Kırmızıgül Şarkı Sözlerinemrudun kızı yandırdı bizi çarptı sillesini felek misali sil yazımızı kurtar bizi çarptı sillesini felek misali mevlam gör bizi ocağım söndü nasıl belâdır bırakıp gitti bu ne devrandır dünya gözümde kerbelâdır allahtan bulasın kararsın bahtın yıkılsın tahtın yalvardım yakardım yol bulamadım ah kara yazım evirdim çevirdim yaranamadım ayandır halım ocağım söndü nasıl belâdır bırakıp gitti bu ne devrandır dünya gözümde kerbelâdır allahtan bulasın |
![]() |
![]() |
|