![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Gönlüm iflas etti aşk pazarında Alıp satacağım birşey kalmadı İnancımda bitti, umutlarımda Umup yatacağım birşey kalmadı Issız bir köşeye serdim postumu Yağmurlar rüzgarlar örtsün üstümü Unuttum düşmanımı, hemde dostumu Dostum diyeceğim kimse kalmadı Bu dünya yıkılsa aldırmam artık Bir taşı yerinden kaldırmam artık Her türlü halini gördüm dünyanın Artık göreceğim birşey kalmadı Issız bir köşeye serdim postumu Yağmurlar rüzgarlar örtsün üstümü Unuttum düşmanımı hemde dostumu Dostum diyeceğim bir şey kalmadı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Kimbilir Kaç Kişi Geçti Bu Yoldan Kimbilir Kaç Aşik Yandi Sevdadan Aç Artik Gözünü Uyan Rüyadan Kendini Gaflete Kaptirma Dostum Aşk Bir Bilmecedir çözsen çözülmez Sevda Kolay Değil Zordur çekilmez ölmedikten Sonra Dertlerin Bitmez Kendini Boşyere Aldatma Dostum Kör Talihim Sana Gülmüyor Diye Söyle Bu çirpiniş Endişen Niye Herşeyi Dert Edip Kendi Kendine üzülmeye Değmez Aldirma Dostum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Bir resim ![]() Ucundan ![]() Basini ![]() Güzel kiz ![]() Hüzünlü ![]() Ah, sakin! ![]() ![]() Gül biraz ![]() Bakayim ![]() Unutma ![]() Ölsem de ![]() Unutma ![]() Kalbimda ![]() Unutma ![]() Tut ne olur ![]() Unutma ![]() Kalbimda saklarim resmini |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye İtirazım var Ben hep yenilmeye mahkum muyum? Ben hep ezilmeye mecbur muyum? İtirazım var bu yalan dolana Benim şu dertlere ne borcum var ki Tuttu yakamı bırakmıyor Benim mutlulukla ne zorum var ki Bana cehennemi aratmıyor İtirazım var değişmez yazıma İtirazım var bu dertli şansıma Sevginin sahtesine Hayatın cilvesine Dertlerin böylesine İtirazım var Yalan dolu gözlere Durulmamış sözlere Dost olmayan yüzlere İtirazım var Ben hep yenilmeye mahkum muyum? ben hep ezilmeye mecbur muyum? İtirazım var bu yalan dolana Benim şu dertlere ne borcum var ki Tuttu yakamı bırakmıyor Benim muttlulukla ne zorum var ki Bana cehennemi aratmıyor bana cehennemi aratmıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Gece yarısı uyanırsan Yatağın boş yastığın soğuk Fener alayları sokaklarda Aç kapını aç balkona çık Bak bırakmış aşk meleği Kim bilir kiminle uçuyor Işık saçan kanatlarıyla Sanki şehir senden kaçıyor Sakın sanma pişman olur sabaha Yanılmıştır dönecek sana El sallayan sevgiliye veda et Ömrün İstanbul'a elveda Hani bendim gönül sultanı Hani bendim tek rüyalarında Vefasızlar mırıldansın Ver kalbini sokağın şarkısına İçtiğiniz şarapların tadıyla Uğurla senin olanı Korkakların tesellisi unutmak Hatırla senden çok senin olanı Sakın sanma uyanırsın sabaha Bir rüyadır dönecek sana El sallayan sevgiliye veda et Ömrün İstanbul'a elveda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Söyleyin sevgilim nerde? İstanbul sokakları Çare bulun bu derdime İstanbul sokakları Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Simdi yalniz bıraktınız İstanbul sokakları Sevdiğimi verin bana İstanbul sokakları Çare bulun bu derde Bursanın sokakları |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Gidenler geri gelmiyor Gelenler kıymet bilmiyor Sevenlere gün doğmuyor İçelim unutalım Vefasızlık diz boyu olunca Unuturuz uyuyunca Sevip sevip pişman olunca İçelim unutalım ay ay O bar senin bu bar benim O yar senin bu yar benim İçelim unutalım ay ay O bar senin bu bar benim O yar senin bu yar benim İçelim açılalım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Secde ettim aşka taparcasına Uğrunda tanrının yolundan oldum Sebep sensin bütün günahlarıma Sevdikce sayende günahkar oldum Seninle acıldı günah defterim Korkutuyor beni mahşey günlerim Yaradana hangi yüzle dönerim Sevdikce sayende günahkar oldum İbadetim oldun inancım oldun Sanki sen yarattın ben kulun oldum Affet tanrım diye yalvardım durdum Sevdikçe sayende günahkar oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Aşkımız ibadet gönül tahtında İbadet inanmak tanrı yanında Kula kul olmak var sevda yolunda Aşkım iman demek tanrı katında Sen beni ışığım hem güneşimsin Sensiz bu dünyayı söyle neyleyim Yokluğun cehehennem azabı bana Ben senin yanında hep cennetteyim Sevda ülkesinin en güzelisin Vazgeçilmez tutkum aşk avidemsin Taptığım allahım sevgilim sensin En güzel çiçekten daha güzelsin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Mutluluk getirsin bütün arzular Gönlünde kalmasın umutsuzluklar Sevgiler açsın hayallerinde Sana tüm dileğim her şey gönlünce olsun Mutsuzluğun acı vermesin Yalnızlığın düşündürmesin Senin aşkınla çaresizliğim Güzel yüreğini hiç üzmesin Baharlar açsın hazanlarında Ümitler yeşersin duygularında Ben böyle çaresiz sen başka kollarda Ne diyeyim sevdiğim her şey gönlünce olsun Umutsuzluklar bütün acılar Ağlatmasın seni derin sancılar Kötü günler bütün hasretler Dileğim sevdiğim senden uzakta oLsun Mutsuzluğun acı vermesin Yalnızlığın düşündürmesin Senin aşkınla çaresizliğim Güzel yüreğini hiç üzmesin Baharlar açsın hazanLarında Ümitler yeşersin duygularında Ben böyle çaresiz sen başka kollarda Ne diyeyim sevdiğim her şey gönlünce olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Ah felek söyle bana ne yapmam gerek Hayat berbat gel bu eli saymayalım Ah felek söyle bana ölmem mi gerek Hayat berbat biz yeniden başlayalım Doğan pişman doğduğundan pes ettim bundan Çekil hayatımdan Git başımdan hayır öyle bela istemem Doğan pişman doğduğundan ben bıktım bundan Düş artık sırtımdan Git başımdan felek böyle oyun olmaz olsun Ah felek söyle bana ne yapmam gerek Hayat berbat gel bu eli saymayalım Ah felek söyle bana ölmem mi gerek Hayat berbat al sırtımdan kamburunu Biz yeniden başlayalım --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 frmacil sayfa 2iki --->: Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Hasret rüzgarları çok erken esti Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansız dökülen yapraklar gibi Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti En güzel duygular silindi gitti Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana Nasıl da sevmiştim bilirsin seni Ayrıldık sevgilim doymadım sana x 3 O çocuk gülüşün aklımdan gitmez Yalvarsam tanrıya yazımı silmez Boşalan kadehler teselli etmez Ayrıldık sevgilim doymadım sana Boşalan kadehler teselli etmez Ayrıldık sevgilim doymadım sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Hangimiz düşmedik kara sevdaya Hangimiz sevmedik çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu köşe başında Bir vefasız için yol gözlemedik mi Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki Deli gibi sevmek ruhumuzda var Aşığın gözü kör kulağı sağır Doğruyu yanlışı ondan görmedik Yakıldı yıkıldı yinede sevgi Ah o vefasızlar kıymet bilmediler Herkesten bir anı saklar bu yollar Herkesin acısı sevgisi kadar Güzelmiş çirkinmiş ne farkeder ki Deli gibi sevmek ruhumuzda var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Hayalle yaşarken gerçek dünyada Zamanı içmişiz haberimiz yok Ömürle yüz yüze geldik aynada Harcanıp gitmişiz haberimiz yok Kötü bir söz gibi düştük dillere Yalnış yol seçmişiz haberimiz yok Ümitle bağlanıp acı günlere Göz yaşı ekmişiz haberimiz yok Göz yaşı ekmişiz haberimiz yok Hayalle yaşarken gerçek dünyada Zamanı içmişiz haberimiz yok Ömürle yüz yüze geldik aynada Harcanıp gitmişiz haberimiz yok Boş yere koşarken hayat yolunda Ne dertler çekmişiz bilenimiz yok Gözlerden dökülen gözyaşlarında Eriyip gitmişiz haberimiz yok Kötü bir söz gibi düştük dillere Yalnış yol seçmişiz haberimiz yok Ümitle bağlanıp acı günlere Göz yaşı dökmüşüz haberimiz yok Gözyaşı dökmüşüz haberimiz yok Hayalle yaşarken gerçek dünyada Zamanı içmişiz haberimiz yok Ömürle yüz yüze geldik aynada Harcanıp gitmişiz haberimiz yok Harcanıp gitmişiz haberimiz yok Eriyip bitmeşiz haberimiz yok Tükenip gitmişiz haberimiz yok |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözleri 4Yillar yili sana hasret yasadim Rüyalari hayra yordum cikmadi Baktigim her gözde seni aradim Hic biri bana sen gibi bakmadi Yanacaksin ateslerde günahkar Cektiklerim kalacakmi sana kar Aglat beni yalvart beni kir beni Senden hesap soracak bir allah var Öyle sevmistim ki seni can gibi Attin gittin beni bir yalan gibi icimdesin özümdesin atamam Bin ask yasasam seni unutamam |
![]() |
![]() |
|