![]() |
Zerrin Özer - O Yaz Sarki Sözü - |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zerrin Özer - O Yaz Sarki Sözü -Zerrin Özer - O Yaz sarki sözü - ne guzel gecmisti butun bir yaz basimda kavak yelleri esen o yas bense hanimeli kadar beyaz calmistiniz kalbimizerrin+ozer bilmeden biraz bense hanimeli kadar beyaz calmistiniz kalbimizerrin+ozer bilmeden biraz nasilda konusurduk bahcelerde sarki soylerdik mehtapli gecelerde sen bana ben sana komsu evlerde kok sarmasiklar gibi sarildik o yaz sen bana ben sana komsu evlerde kok sarmasiklar gibi sarildik o yaz ![]() ![]() ![]() eline degerdi safca elim seninse arardi beni gozlerin opusurken korkusu birseylerin sevgimize ilk huznu getirdi biraz opusurken korkusu birseylerin sevgimize ilk huznu getirdi biraz ![]() ![]() ![]() cocuk kalbimizerrin+ozerze dolan gamla oturup aglamistik sessiz cardakta caresiz erken inen aksamla veda edip ayrildik biterken o yaz caresiz erken inen aksamla veda edip ayrildik biterken o yaz nasilda konusurduk bahcelerde sarki soylerdik mehtapli gecelerde sen bana ben sana komsu evlerde kok sarmasiklar gibi sarildik o yaz caresiz erken inen aksamla veda edip ayrildik biterken o yaz Gönderen:Busenur |
![]() |
![]() |
|