Selami Şahin Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı Sözleri15 Ağustos 1948 yılında Hatay/Antakya'nın Yayladağı Yoncakaya köyünde dünyaya geldim Üç'ü kız üç'ü erkek; Altı kardeşten dördüncüsüyüm Rahmetli annem ev hanımı, rahmetli babam ise inşaat ustasıydı Maddi olanaksızlıktan ben ve bütün kardeşlerime ancak ilkokulu okutabildiler Annemin ve babamın rızalarını alarak 1962 yılında henüz 14 yaşındayken sırasıyla Antakya'da, Adana'da, Ankara'da muhtelif yerlerde çalıştım Tek hedefim şarkıcı olmaktı Köyden ayrılırken annemin ve babamın sözleri şöyleydi: "Oğlum bizim ve senin başını öne eğecek bir kusur işlersen kahrımızdan ölürüz" Ben onların vermiş olduğu terbiye ile yola çıktım ve 1963 yılında İstanbul'a geldim İstanbul'da muhtelif yerlerde çalıştım Kazandığım para azdı ama ben yemedim, giymedim annemi ve babamı yedirdim ve giydirdim 1964 yılında Doğubank iş hanında Plakçıda çalıştım Notayı hiç bir müzik hocasından ders almadan, kitapların yardımı ile kendi kendime öğrendimAynı yıl Merhum Bestekar İrfan Özbakır'ın iki eseri ile bir 45'lik Plak yaptım (Bana Yalvarma Artık) ve Cavit Deringöl, Zeynettin Maraş, Orhan Gencebay, Abdullah Nail Bayşu ve birçok Besteciyle çalıştım 1965/1966 yılında ''Sabır Taşı'' 45'liğinle üne kavuştum Henüz o yıllarda Long Play yoktu Bestecilik hayatım 1967/1968 yıllarında başlamıştı "Sen Mevsimler Gibisin'' isimli eserimle "Altın Kelebek Yılın Şarkısı" ödülünü aldım Bu güne kadar 15 adet 45'lik Plak, 8 adet Long Play, 10 adet Kaset ve CD yaptım 300'ün üzerinde bestem var Ben ve bir çok sanatçı tarafından bu besteler seslendirildi 300 eserimin hemen hemen 150'si hit oldu Bunların bazıları şunlardır; "Sen Mevsimler Gibisin, Gitme Sana Muhtacım, Senin Olmaya Geldim, Tanrım, Boş Vere Boş Vere, Eskimeyen Dost, Gözler Kalbin Aynasıdır, Seninle Başım Dertte, Benim En İyi Dostum İçkim ve Sigaram, Tapılacak Kadınsın, Özledim Her şeyini, Seni Sevmediğim Yalan, Namerd Olayım, Hesabım Var, Hey Hey Bakar mısın? vs'' 1985 yılında evlendim İki oğlum ve bir kızım var 2000 yılında 2000'e Merhaba Albümümden sonra 2004 yılında "İyi ki Varsın'' albümüyle yine sizlerleyim ''İyi ki Varsın'' video klibimi, büyük oğlum "Lider Şahin" ve hayat arkadaşım "Didem Şahin" ile paylaştım Ben varsam sizlerin sevgisiyle varım Daha nice şarkılar ve albümlerle beraber sizlerle buluşmak üzere Sevgilerimle, Selami Şahin |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriTapılacak Kadınsın - Selami Şahin Sana kimse benzemez , senin halin bir başka İnanki şu kalbimde , senin yerin bambaşka Sen bende ben gibisin , sen bir heves değilsin Şu kalbime girersen , kendini göreceksin Sen bedenimde canımsın , sen damarımda kanımsın Sen tanrıdan sonra inan , tapılacak kadınsın Tapılacak kadınsın Seni her gün görmeden , inan yapamıyorum Bir tanrıya birde sana , severek tapıyorum Sen bende ben gibisin , sen bir heves değilsin Şu kalbime girersen , kendini göreceksin Sen bedenimde canımsın , sen damarımda kanımsın Sen tanrıdan sonra inan , tapılacak kadınsın |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriTanrım - Selami Şahin Tanrım tanrım tanrım bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye gücüm kalmadı Öyle bir vefasız yare düştümki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak istemiyor beni görmüyor Aşk çemberi sardı dört bir yanımı Duymayan kalmadı bu feryadımı Bu gidişle bu aşk beni öldürür Kuluna bırakma sen al canımı sen al canımı Kuluna bırakma sen al canımı Tanrım senden başka kimim var benim Şikâyet etmeye kime gideyim Kuluna kul oldum severek taptım Gel gör beni tanrım bak ne haldeyim Aşk çemberi sardı dört bir yanımı Duymayan kalmadı bu feryadımı Bu gidişle bu aşk beni öldürür Kuluna bırakma sen al canımı sen al canımı Kuluna bırakma sen al canımı |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriŞikayetim Var - Selami Şahin Şikâyetim var kaderden yana Bir avuç kül oldum ben yana yana Allahım ya onu kavuştur bana Yada bir an önce al kollarına Tanrım gönlündeki muradı versin Sen yanımda olda dert üst üste gelsin Yemin etme boş yere vefasız değilsin Ne kadar sevdiğimi iyi bilirsin Ya sen gel yada bana ecelim gelsin Ya sen gel yada bana ecelim gelsin Bardaktan boşalan bir yağmur gibi İçimde aşkının fırtınası var Sesini duymadan senin olmadan Yaşamanın sanki ne anlamı var Tanrım gönlündeki muradı versin Sen yanımda olda dert üst üste gelsin Yemin etme boş yere vefasız değilsin Ne kadar sevdiğimi iyi bilirsin Ya sen gel yada bana ecelim gelsin Ya sen gel yada bana ecelim gelsin |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriSeni Sevmediğim Yalan - Selami Şahin Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan Yalan yalan yalan Seni unuttuğum yalan Çocuksu bir sevinç başlar içimde Seni gördüğüm zaman Sen yoksan herşey eksik Sen varsan herşey tamam Neyim varsa alıp götürsünler benden Paylaşmaya hazırım inan inan Yalnız seni paylaşamam Yalan yalan yalan Seni sevmediğim yalan Kızgın bir anımda söyledim yalan Seni sevmediğim yalan |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriÖzledim - Selami Şahin Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sımsıcak nefesini özledim Özledim sohbetini o sesini özledim Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin Sen gittin ya gözlerimde yaşlar bir an dinmedi Sen gittin ya ellerimden resmin bir an düşmedi Sen gittin ya o gün bu gün inan yüzüm gülmedi Senle geçen günlerimin değerini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özledim sımsıcak nefesini özledim Özledim sohbetini o sesini özledim Gelmedin gözbebeğim can yoldaşım gelmedin |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriNe Oldu Bize - Selami Şahin Gece gündüz beraberdik Hiç ayrılmaz bir bedendik Ne oldu bize İçtiğimiz su ayrı gitmezdi Hani herşey biter bu aşk bitmezdi Ne oldu bize Seni bilmem ama ben hala seviyorum Seni bilmem ama ben hala özlüyorum Seni bilmem ama ben hala seviyorum Seni bilmem ama ben hala özlüyorum Olduğum gibiyim hiç değişmedim Acıyorum halimize Acıyorum sevgimize Ne oldu bize |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriMümkün Değil - Selami Şahin Çok denedim seni unutmak için Kadehlerce içtim avunmak için Her akşam bir başka aleme daldım Kendimi yeniden yaratmak için Sevgilim ben seni unutmak için Mümkün değil seni birden unutmak Mümkün değil seni içimden atmak Sana öylesine alışmışım ki Mümkün değil inan sensiz yaşamak Tutsak oldum sana ayrılmak çok zor Sensizlik içimde ateşten bir kor Nasıl yaşarım ben senden uzakta İnan ki sevgilim yerin dolmuyor Ne yapsam ne etsem sensiz olmuyor Mümkün değil seni birden unutmak Mümkün değil seni içimden atmak Sana öylesine alışmışım ki Mümkün değil inan sensiz yaşamak |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı Sözleriİyi Ki Varsın - Selami Şahin İyi ki varsin canım İyi ki tanidim seni Dunyalara degismem Sacinin bir telini Seninle yeniden doğmuş gibiyim İçmeden aşkınla sarhoş gibiyim İnan mutluluktan uçar gibiyim İyi ki varsın canım, iyi ki tanıdım seni İyi ki doğdun canım İyi ki bulmuşum seni Seve seve veririm Uğruna herşeyimi |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Selami Şahin Şarkı SözleriBelalı - Selami Şahin Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı ahh hala belalı Çekmeye razıyım kaprislerini İstersen zincire vur vur ellerimi Ne olur bir tanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı Sen benden sen vazgeçmiş gibisin Ben hala tutkunum hala yaralı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı ahh hala belalı Bu sevda bir anda bitebilir mi Gerçekler yalana dönebilir mi Ne olur bir tanem anla halimi Ben hala deliyim hala sevdalı |
|