Orhan Ölmez Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriBilemezsin neler gördüm ne düğümler çözdüm Çok yol aldım senden sonra, neler aştı gönlüm x 2 [Nakarat] x 2 Her şeye çözüm bulsanda, kalbim hala senin sanki Aşkın bende çıkmaz sokak, çözülmeyen düğüm gibi Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim x 2 Bilemezsin neler gördüm ne dağları deldim Çok zor oldu senden sonra, neler aştı kalbim x 2 [Nakarat] x 2 Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımı söylemeni özledim x 4 |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriGünes agir agir giriyor güne Vurur isiklari yorgun yüzüme Gün gecsede sebebim sen yine Geceyi bagladim gündüze Gün dogsada,Yildizlar solsada Gözümü yumadan ben yine Sevdami anar dururum, kendime yanar dururum, Geceyi sarar dururum yine Dünyaya kizar dururum, kendime sorar dururum, seni hep sever miyim böyle |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriYar sonuna kadar sürermi ask Can birkere daha kalirsa yalniz dayanamaz Gün sabahi görünce bitermi ask Gün günesi bulunca kolay kolay ayrilamaz Daha yolun basinda Askin kapisinda Ayrilalimmi yoksa susup öylece askin cikmazinda kaybolalimmi Yaralandim kac kere Delice sevdimdiye Niyetim yok birdaha Kaldiramam ki Cesaretim yok benim Yeni bir ask oyununa Sonra hüsran olursa Dayanamamki Ben bilirim sen bosver Bana biraz izin ver Yalavarayimmi iyi düsün bir tanem Bu ask bizi üzmeden ayrilalim mi |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriNe kadar istesemde gitmedin Gecemden gündüzümden Bakamaz oldum güllere Senin, hep senin yüzünden Görmez oldum günü günesi Canim hüzünden Ne sevimsiz sevgi seninki Yitirir oldum ümidimi Bu senin mi yoksa benim mi Sasirir oldum kendimi Tekrar baba gelsen gönlümü bilsen Tekrar bana gelsen terimi silsen |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriŞimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Şimdi çok uzakta kalmış bir baharsın Kalbimin derinlerinde bir yalansın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Gün gelir zaman döner sende yanarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın [Nakarat] x2 Su misali aktı ömrüm ben ne sevgiler gördüm Bir alev gibi yandım söndüm İlk değil son olmaz ama Bunları şikayet sanma ben sende çok kördüm Her defa nice umutla son sanırsın, sözlere güvenme canım aldanırsın Her defa nice umutla son sanırsın, sözlere güvenme canım aldanırsın Gün gelir zaman döner sende solarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın Gün gelir zaman döner sende yanarsın Hiç gücenme, kızma (kızma) sende insansın [Nakarat] x3 |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriSeni seviyorum biliyormusun Seni seviyorum görüyormusun Gönlümün umudusun Umudumun onurusun Günler boyu Geceler boyu Senle olsam bir ömür boyu Seni istiyorum diliyorum Ben seni seviyorum Yüregimde sakli kudretimle Hem ömürde hem ölümde Ben seni seviyorum Sen sevsende sevmesende Gönlüme gelmesende Ben seni seviyorum |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriBeni bekleyen seyleri yazikki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Gidisine birtürlü alistim diyemiyorum Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim Beni bekleyen seyleri garipki biliyorum Bile bile birtürlü askindan gecemiyorum Seni özlerim elbette Ve bilki özlüyorum Yüregime birtürlü o gitti diyemiyorum Kimseye kizamam Ne sana ne kendime Sabreder dururum Buda gecer diye Sabir lazim bana sabredecegim Zor olacak elbet üzülecegim Elbet baskalarini sevip Hak ettigim gibi sevilecegim |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriGiderim buralardan durmak ne care Yüregim sensizligi kabullenmez bi care Gideni unutmayi ummak ne care Sanirim hicbirsey tat vermez bundan böyle Ben seni yar eyledim Ömrüme mal eyledim Yazik yazik kaybettim Sen bana bir cicektin Ben suyu vermeseydim Solup solup gitseydin Hicbirsey eskisi gibi olmaz biliyorum Tanriya tek sabir diliyorm Vazgecmek sevginin belgesi biliyorum Kalbimden izleri siliyorum |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriAyri dünyalarin Ayri sevdalarin Insanlariydik seninle Yanlis zamanlarda Yanlis sevdalar Aci verir sevenlere Yeteri kadar sürmez bilirim böyle asklar Canimi yakar sonra bilirim ayriliklar Benim elimden bir sey gelmiyor kalbim aglar Bari sen bu sevgiye izin verme Seni sevmeme izin verme Cik yüreğimden Beni kendine esir etme Cik düsüncemden |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriNasil yalan söylerim gözler inkar etmez ki Hayir desem bile sözlerim kar etmez ki Ben bu askla kavrulsam da Bu yanginla kül olsam da Aska doydum nasil olsa Sen mutlu ol yeter bana Sen kapimi calmasan da Düslerimle kalmasan da Bir gülüsün yeter bana Yeterki sen nutsuz olma Seni seviyorum sviyorum Seni seviyorum sen sevmesen bile Seviyorum seni seviyorum Istemesen bile |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriVarmiydin yokmuydun bilmiyorum ama Hosgeldin ey sevgilim hayatima Ask misin nefretmi bilmiyorum ama Hosgeldin kalbimin nesesi hayatima Sen miydin ben miydim sebep varligina Yanit mi geldin bütün dualarima Aci vermezsin umarima hayatima Cekic gibi indin bütün duvarlarima Yüregimi actim azad ettim aski caresizim sana karsi kaderime bir tebessüm gibi geldin aglattin acilari --->: Orhan Ölmez Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Orhan Ölmez Şarkı Sözleri |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriFarkindayim göz göre göre seni nasil üzdügümün Hic deymezken kimlere güzel sözler deyip durmusum Farkindayim elleri bile daha kibar kirdigimin Hic deymezken bes para etmez kaygilarla doluymusum Farkindayim Yasiyorum sanarak inadina kendimi inkar etmis durmusum Biliyorum sanarak inadina kendime yanlis hedefler bulmusum Yasiyorum sanarak inadina kendimi inkar etmis durmusum Biliyorum sanarak inadina kendime yanlis hedefler bulmusum Olan olmus, giden gitmis, herzaman sonradan anlarmis insan Solan solmus, biten bitmis, insan hep kendini sucsuz sayarmis Burda olsan, bana baksan, sonrada sucumu yüzüme haykirsan biraz kizsan, hatta darilsan, sonrada yüzüme bakip mutlu olsan |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriZor degildi gitmek Zor olan kalip sevmek Bize düsen sadece Kolay pes etmemek Kalp kolay kirilir Kolaydir incitmek Bize düsen sadece Birazcik Emek Kimbilir nerdesin Ne hallerde kimlerlesin Yazik ettik askimiza Gurur dedik adina Sevdaya dokunmasin Dillerimiz dügümlensin Yetmedimi hatamiza Cektigimiz bu ceza Doyamadik aska yar ikimizde Yarim kaldi sevda icimizde Simdi sen nerdesin ben nerde |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriAsk dilinde tek bir hece Gönüldeki bilmece Bilmem ne fayda eder Senin beni sevmene Sen beni sev diye Bilsen neler verirdim Sen beni sev diye Diye diye delirdim |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Şarkı SözleriDaglar senin ne karanlik ardin var Lale sümbül boynunu egmis derdin var Elalemin vatani var yurdu var Benim yurtsuz kalmisima ne deyim Daglar seni delik delik delerim Kalbur alirtopragini elerim Sen bir koyun olsan ben de bir kuzu Sen döndükce ardin sira melerim |
|