Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2 |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Haklısın haklı Bence sen de haklısın Hak aranır eğer varsa Aranıpta bulunursa Kimin hakkı kimde kalır Eğer razı olunursa Haklısın haklı Bence sen de haklısın Herkes ben haklıyım diyor Haksız olan kimdir Herkes en çok bana diyor Razı olan kimdir Bu nasıl hak aranışı Bu nasıl hak dağılışı Herkes farklı farklı ister Bu nasıl fark yanlışı Haklısın haklı,Bence sen de haklısın Haklıyım haklı, seni sevdiğim için Bir gönlüm var susmak bilmez Seni gördü laf dinlemez İster durur seni benden Hiçbir şeye boyun eğmez Haklıyım haklı Seni sevdiğim için Sana yandığım için Beni sevmediysen Beni istemediysen Sen de haklısın haklı Gönlünü vermediysen Zorla güzellik olmaz Zorla dostluk kurulmaz İnsan denen bir canız Zorla haklı olunmaz |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Sev dedim sen sev beni, sevsen ne olurdu Al dedim şu gönlümü, alsan ne olurdu Nazlanma nazlanma fazla naz bıktırır Benim ol bana gel sarıver seviver desen ne olurdu Offf Doldur aşk kadehini içip sarhoş olayım Öyle sarhoş et ki aşkımı bulayım Çektirdin çok çektirdin aşkın yollarında Alsın rabbim canımı senin kollarında Al canimi yarabbi onun kollarında Geçtiğin bu yollardan bir daha geçeceksin Ne ektin ise bir gün onu biçeceksin Aldanma aldanma dünya halidir bu Aldın benim ahımı sen de seveceksin Offf Daha dün bir çocukken sevmek nedir bilmezdim Karşıma çıksaydın önünde eğilmezdim Çektirdin çok çektirdin aşkın yollarında Alsın canımı yarabbim senin kollarında Al canımı yarabbi onun kollarında |
10-14-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Sanki ben yalnız seni Sevmek için doğmuşum Kaçma benden ben seninle Ben seninle ben aşkınla varolmuşum Ya sen bana gel ya ben geleyim Sevdim diyorsun nerden bileyim Hasret zehrini içirme bana Seninle doğdum seninle öleyim Sen hayatsın ben ömür Sen olmazsan bu can ölür Hasretin derdin bir alev Gel de sussun bu gönül Yok deme bana sende her şey Sende aşk var mutluluk var Kaçma benden seni senden Çok seven kalp bende var Dünyaya bir daha Gelsem seni severdim Can bendende nasıl ise Ben de seni öyle sevdim Sen ağlatansın ben ağlayan Evvel demiştim heves değilsin Beni hayata sensin bağlayan |
10-14-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Yazık bana kıymetini, Bilemedim,bilemedim, Aşığınım deli gibi, Diyemedim,diyemedim, Sen bence bir melek,bir dua gibisin, Nadide bir çiçek sen farklı birisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, Sen benim alnıma doğmadan önce, Yazılmış bir sevda bir kader gibisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, Kavuştursun Mevlam bizi, Mutlu etsin ikimizi, Dargınlıklar, ayrılıklar, Neden büksün belimizi, Sen bence bir melek,bir dua gibisin, Nadide bir çiçek sen farklı birisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, Sen benim alnıma doğmadan önce, Yazılmış bir sevda bir kader gibisin, Aşkıma layık gönlüme layık, Herşeyden ötede sen helalimsin, |
10-14-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Sen, sen, sen Sen derdim de neşem de sen Öyle tatlı bir belasın Ne gerçeksin ne yalansın Ağlatırken güldürürsün Derde neşe katarsın Sen ne tatlı bir belasın Hem meleksin hem şeytansın Ağlatırken güldürürsün Derde neşe katarsın Aşık olmam derken, Büyük konuşmuşum Farkında olmadan canım Ben sana aşık olmuşum Sen, sen, sen Söyle aşk mı bela mısın sen Her bakışın bin hadise Her sözün bir aşk kanunu Çok aradım bulamadım Senden kurtuluş yolunu Aşık olmam derken, Büyük konuşmuşum Farkında olmadan canım Ben sana aşık olmuşum |
10-14-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Sevenlerin sağı solu belli olmaz belli olmaz Bir hata işlemeyle kul günahkâr olmaz Ben divane bir aşığım senden başka mekânım yok Derdim var dünyadan büyük aşkından da çok İçtiğim her aşk meyinde hep seni içer gibiyim Ben öyleyse ben öyleyse sarhoşun biriyim Dertlinin biriyim Sözlerim hep dert doluysa her gün bağrım yanıyorsa Yaşamak vız geliyorsa ben dertli biriyim Ben dertli biriyim ben dertlinin biriyim Yeter artık naz ettiğin tutmuyor her bir dediğin Ya sev beni ya ver beni ben seven biriyim Ben seven biriyim Geleceksen çare ile gel aşkın çare ben bi çare Ümidim var tesellisiz oda bi çare Her nefeste aşk aşk diyen bir benmiyim bir benmiyim Dünya sevenlerle dolu bende biriyim İçtiğim her aşk meyinde hep seni içer gibiyim Ben öyleyse ben öyleyse sarhoşun biriyim Dertlinin biriyim Sözlerim hep dert doluysa her gün bağrım yanıyorsa Yaşamak vız geliyorsa ben dertli biriyim Ben dertli biriyim ben dertlinin biriyim Yeter artık naz ettiğin tutmuyor her bir dediğin Ya sev beni ya ver beni ben seven biriyim Ben seven biriyim |
10-14-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Bakışın konuştu hasretten yana Bahçeme vakitsiz geldi son bahar Dudağın elveda diyorken bana Resminle ağladım sabaha kadar Elimle topladım gönül yaşımı Benimle ah çekip yandı dört duvar Bıraktım yastığa seven başımı Resminle ağladım sabaha kadar Ben öyle kolayca sarhoş olmazdım Halimi ben gibi sevenler anlar Gecelere senin ismini yazdım Resminle ağladım sabah kadar |
10-14-2012 | #8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2O senmiydin bir zamanlar benim sevdiğim O senmiydin dertlerini zevk edindiğim Çok değiştin son günlerde bana sevdiğim Yetmedimi her arzuna boyun eğdiğim Nerde o duygular nerde hani o sevgin Ya sen eski sevgili ol ya ben gideyim Sen değilsin sen değilsin benim sevdiğim Nerde ömrüm nerde gülüm canım verdiğim Ne dediysem ne yaptıysam yaranamadım Köle gibi peşindeydim hep adım adım Hayatıma küstüm sana darılamadım Aşkın benden güçlü imiş ayrılamadım |
10-14-2012 | #9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Seni kaybetmekten naden korkmayayım, Neden sen dururken dertleri sarayım, İste şu dünyayı zamanı durdurayım, Nerede kal dersen hep orada kalayım, Gönlünde mutlluluk yüzündeki tebessüm, Olayım,olayım,olayım,olayım, Gönlünde Mutluluk olayım Bazen aç bazen tok ömür tatmadık mı? Bu aşkı beraber biz yaratmadık mı? Her kalp atışında heyecan duyuyorsan, Senide seven var diye inanıyorsan, Her zaman bu aşkta kaderi arıyorsan, O benim,o benim,o benim,o benim Kaderim sevenim o benim İste şu dünyayı zamanı durdurayım, Nerede kal dersen hep orada kalayım, Gönlünde mutlluluk yüzündeki tebessüm, Olayım,olayım,olayım,olayım, Gönlünde Mutluluk olayım |
10-14-2012 | #10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Sevgiyle bakarsan yaralanırsın Hakkını ararsan karalanırsın Değmeyen bir şeyle paralanırsın Neyi birleştirdik ki dertlerden başka Doğruyu ispatla paralanırsın Neyi birleştirdik ki dertlerden başka Neyi değiştirdik ki sevgililerden başka Neyi geliştirdik ki bencilliklerden başka Sevgisiz bir dünyanın yalnızlıklarındayız Neyi eleştirdik ki yanlışlıklardan başka Yerlere vurduğun baş tacın olur Geciken adalet nefret doğurur Bir kurşun belki de amacın olur Neyi gücendirdik ki doğrudan başka Yorulur sevgililer aşklar bile yorulur Gönül suç işlemişse elbet hesap sorulur Vicdanlar hakem olur bir cezası bulunur Neleri savunduk ki haksızlıklardan başka Neyi değiştirdik ki sevgililerden başka Neyi geliştirdik ki bencilliklerden başka Sevgisiz bir dünyanın yalnızlıklarındayız Neyi eleştirdik ki yanlışlıklardan başka |
10-14-2012 | #11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Çektiğim bu matem hasretten değil Aşkının kurbanı olduğumdandır Ömrüme sardığım bu kara bela Bir tek sana bağlı kaldığımdandır Sen olmazsan ne olur bilir misin gönlümde Ne hayat ne sebep kalır şu koca yeryüzünde Kapıldım bahtım diye vefasız sevgiliye Teslim ettim ellerimle gönlümü sev diye Şimdi oldum sevgilim gönlünün pervanesi Anladım ki bu dünya dertler meyhanesi Herkes kendi derdine düşmüş çare arıyor Açılan her yarayı bir sevgili sarıyor Nerdesin sevgilim Nerdesin kaderim Ben böyle acıya derde İsyan ederim Kim bilecek sevenin neler çekeceğini Kim bilirdi aşkımızın acı vereceğini Bilemedim sevgilim hayat bu mu aşk bu mu Her seven yara almış belki aşkta kanun bu --->: Orhan Gencebay şarkı sözleri 2 frmacil sayfa 2iki --->: Orhan Gencebay şarkı sözleri 2 |
10-14-2012 | #12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Beni ne benden sor nede neşeden Beni bilmek istersen sor aşk ve çileden Dil kötü söylerse gönül kırılır Kırma sakın bir hasretin aşığım ben Sevmenin zamanı geldi geçiyor Bulamadım bir seveni canı gönülden Nerede nerede Gönlümün Leyla'sı nerde Nerede nerede Belalım nerde Mutluluk sevince ele geçendir Gülmeyi bilen sevgiye kıymet verendir Şu koca dünyanın nesi var başka Bedbaht olanlar sevgıyı inkar edendir |
10-14-2012 | #13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Ufka uzanan yolu sana gelen yol sanıp, Kendime güldüğümü nerden bileceksin, Dün buzdan bir dağ iken hayaline aldanıp, Birden çözüldüğümü nerden bileceksin Yılların arkasında biçare kaldığımı, Felekten neşe diye dertleri çaldığımı, Şu koskoca alemde yalnızmı kaldığımı, Nihayet öldüğümü nerden bileceksin, Ne bir başkası girdi şu gönülden içeri, Ne bir yabancı çıktı gönül kapısından, Tanrının bir hakkı için ilk sevdiğim sen oldun, Bana derman bulunmaz senden başkasından, Yılların arkasında biçare kaldığımı, Felekten neşe diye dertleri çaldığımı, Şu koskoca alemde yalnızmı kaldığımı, Nihayet öldüğümü nerden bileceksin, |
10-14-2012 | #14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Gülde suçsuz bu sessizlik Aşkta beladır sensizlik Seni görmemekte seni Sevmemekte talihsizlik Ne oldu gülüm ne oldu yavrum Gözlerin yaşla dolmuş ne oldu ömrüm Al sana kucak kucak Mutluluklar sıcak sıcak Ağlama gülü ver yavrum Kalpten kalbe bir yol vaki Senden gelir sana gider Şu alemde seni benden daha fazla Seven göster seven göster Bana ne diyemem bana ne diyemem Senden gelen dertlere bana ne diyemem Senin derdin benim derdim Başımın üstünde yerim Ağlama gülüver yavrum |
10-14-2012 | #15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Gencebay Şarkı Sözleri 2Bilmemki bilememki sonumuz ne olacak Belki de bir mucize bizede rastlayacak Her derdin bir çaresi var elbet biliyorum Bir gün bulurum diye sabırla bekliyorum Ne olacaksa olsun bizim halimiz Biz böyle kadere layık değiliz Her gün türlü çileyle acıyla yaşıyorum Bunca yıldır nasılda yaşadım şaşıyorum Atarım desem atamam bende can taşıyorum her gün buna kanaat yeniden başlıyorum Ne olacaksa olsun bizim halimiz Biz böyle kadere layık değiliz |
|