![]() |
Sibel Can Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriSibel Can, 1 Ağustos 1970'de İstanbul'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sibel Can üç yıl kadar dans etti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1995 yılında yayınlanan "Şarkılarda Senden Yana" albümünde tarzını biraz değiştirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sibel Can'nın ayrıca özel hayatında da birçok değişiklik oldu ![]() ![]() Şu an yeni imajıyla ve yepyeni devleri bulusturan albümüyle kasırgalar estiriyor müzik dünyasında ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriZalim Firarim - Sibel Can bir gece ansızın çekip gittin sessizce gönlümün ısıgıydın kayboldun sensizlikte kor ateslerdeyim yanıyorum sen diye gizli bir dua gibi yasıyordun kalbimde sahipsiz bıraktın sen beni bu yerlerde yalnızlık acısını tasıyorum içimde ellere bıraktın beni bu sehirde her gece yoklugunda aglıyorum gizlice buralar sensiz hiç cekilmiyor artık tadı yok sensiz olmuyor bir tek hasretin hiç eksilmiyor dön artık dön geri zalim firarim gördüğüm en güsel rüya sendin sevgilim duyduğum en derin sevgi senin eserin gördüğüm en güsel dünya senin gözlerin kurduğum en güsel hayal sendin sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriYetmiyor - Sibel Can Alıştırdın kokuna Hasret düştü yatağıma Sevgine tutunmuşken Sarılmak yasak bana Resmine bakmasamda Yine gözlerim yasta Hasret olmaz diyordun Böyle bir aşkta Ah nasıl istedim Nasıl yandı yüreğim Gecikti mutluluk Tutuştu bedenim Yetmiyor ki düşlerim ahh Yalan yanlış sözlerinle Gerçek olurdun bana Şimdi yanımda yoksun Nasıl kandım ben sana Resmine bakmasamda Yine gözlerim yasta Hasret olmaz diyordun Böyle bir aşkta |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriYetim Yavrum - Sibel Can Yetim yavrum ömrüm yedin Daha taze körpe idin Bir zalimden kurşun yedin Sana kıyan eller yana Güzel yavrum ben öleyim Topraklara ben gireyim Uyan yavrum seni seveyim Sana kıyan eller yana Ağıt yaktım yavrum sana Ah buladılar kızıl kana Yazın mezar taşlarına Sana kıyan eller yana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriYaz Günü ( Sen Değil Misin ) - Sibel Can NİCE SEVDALARDAN SIYRILDIM GELDİM BİR TEK SENİ SEVDİM BİR SANA YANDIM AYAR AYAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YAZ GÜNÜNDE ATAŞLARI KIŞ GÜNÜNDE DOLULARI BU BAŞIMA BELALARI AÇAN YAR SEN DEĞİL MİSİN GURBET ELİ MESKEN TUTTURAN SENSİN ELDEN ELE ATIP YANDIRAN SENSİN AYAR AYAR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BENİ BÖYLE SEVDALARA ATAN SEN AŞKIN İLE YANIP KÜLE DÖNEN BEN AYAR AYAR ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriYaralım - Sibel Can Bir oyunla basladı bütün hikayem Ne başı,ne sonu belli değil Yaşamadım çocuksu günleri Hesabını kime soracağım bugün Kime belli değil Yaralım,bebeğim özlemin başucumda Ah yaralım kara bahtım Ayrı düstük dayanalım Ah yaralım kara gözlüm Gel bu hale biz dayanalım ah Her gece düsümde seni aradım Ellerini öptüm doyamadım Yaşamadım çocuksu günleri Hesabını kime soracağım bügün Kime belli degil |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriYar Yar - Sibel Can yokluğun bende çok zor anılar tuzak yıllarım şimdi dargın uykular yasak ben ne yaptım sana gözlerin uzak hasretler koyup gittin garip gönlüme yar yar gidiyorum senin canın sağ olsun yar yar seviyorum bu defa son olsun yar yar senden başkasına bakarsam iki gözüm de kör olsun arayıp beni bir gün soruyormusun elleri benim gibi sarıyormusun sen ne yaptın bana biliyormusun nasıl sildin sen beni hemen bir günde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriYalnızlar Treni - Sibel Can Nöbetçi sevgilin olamam doğrusu İkimize bir dünya yetmiyor mu Ben kendime ait sen kendine buyruk Üç yanlışdan bir doğru gitmiyor mu Bu yalnızlar treni ne bitmeyen senfoni Git ama git unut beni beni beni Benim için kolay unuturum gider Kalbim affetmez seni Ammaaan bırak imkansız olsun İnceldiği yerden kopsun Ne senin yüzün güldü ne içime sindi Olmayınca olmuyor Payıma yalnızlık düştü kader hep beni çizdi Gülmedi mi gülmüyor Sen hiç hayallerinden vazgeçtin mi aşk için Kanlı bıçaklı oldun mu gönlünle Hadi affettim farzet hadi unuttum farzet Nasıl hesap veririm ben kendime Bu yalnızlar treni ne bitmeyen senfoni Git ama git unut beni beni beni Benim için kolay unuturum gider Kalbim affetmez seni Ammaaan bırak imkansız olsun İnceldiği yerden kopsun Ne senin yüzün güldü ne içime sindi Olmayınca olmuyor Payıma yalnızlık düştü kader hep beni çizdi Gülmedi mi gülmüyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriÜşüyorum - Sibel Can Üşüyorum tek başıma Neden yoksun yanımda Bir başıma şu odada Efkârımla baş başa Al beni de yanına Gururumla oynama İçimde bir fırtına Vurma beni yollara Yine sensiz yine yalnız Yine tutsak kör akşamlar Avucumda son mektubun Dudaklarım hep seni söyler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriUtanacaksın - Sibel Can Aşkıma ihanet ettiğin için Hep benim ahımla yaşayacaksın Bana yaptıklarını hatırladıkça Ömrünce kendinden utanacaksın Çektiğim acıdan Gözümdeki yaştan Vefasızlığından Utanacaksın Yıllar sonra yine karşılaşırsak Gözlerini benden kaçıracaksın Bir veda etmeden gittiğin için Yüzüme bakmaya utanacaksın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriUnuttu Seni - Sibel Can boşuna bekleyip bakma yollara gelmez zalim gelmeyecek unuttu seni yanağından düşen gözyaşlarını silmez silmeyecek unuttu seni biranda inandın kandın sözüne toz pembe göründü herşey gözüne gözünden düşsede birgün gelip yüzüne gülmez gülmeyecek unuttu seni hasretin deryasında kaybolduğunu hergece ağlayıp kahrolduğunu sevdası uğruna mahvolduğunu bilmez bilmeyecek unutttu seni koparıp atamazsın candır canında dolaşır sevdadır aşktır kanında çok istersin onu birgün birgün yanında kalmaz kalmayacak unuttu seni --->: Sibel Can Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Sibel Can Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriSu Bile Yok Sana - Sibel Can ÇOK ÜSTÜME GELME SEN KIYMETİMİ BİLMEDİN BENİ AKLI BAŞINDA BİR GÜN BİLE SEVMEDİN OF ![]() ![]() ![]() GELME ARTIK PEŞİMDEN BENDE RAHAT EDEYİM BANA GÖRE BİRİNİ GÖRÜP ( BULUP ) ONU SEVEYİM OF ![]() ![]() ![]() DARALDIM SENDEN YANA KONDUN HEP DALDAN DALA CANIMA YETTİ ARTIK SU BİLE YOK YOK SANA |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriSonbahar - Sibel Can bakışlarım kitlendi gözlerine kor atesin yanıyordu yüreğimde dokunamadım sana sarılamadım boynuna haykıramadım sesimi sana seviyorum diyemedim hani yağmurlar yağacaktı üstümüze hani kaybolup gidiyorduk gökyüzüne boğazımda bir düğüm gözümde damlalar neden ayırdın bizi sonbahar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriSevmekten Kim Usanır - Sibel Can SEVMEKTEN KİM USANIR TADINA DOYUM OLMAZ HANGİ GÖNÜL USLANDI AH SEVENLE OYUN OLMAZ KAÇ KERE YEMİN ETTİM KAÇ GÖNÜLE DE GİRDİM SENSİZ YAPAMIYORUM AH BAK YİNE GERİ GELDİM İSTER YÜZÜMÜ GÜLDÜR İSTERSEN AĞLAT BENİ BİR GECENİN KOYNUNDAN AL BİN GECEYE AT BENİ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can Şarkı SözleriSen Olamazsın - Sibel Can Tanrıdan her gece seni dileyen Yanındayken bile sendin özleyen Seni seviyorum aşığım diyen O benim sevgilim sen olmazsın Resimlerim için yıttın dediler Mektuplarımıda yaktın dediler Verdiğim yüzüğü attın dediler O benim sevgilim sen olmazsın Gözüne bakınca aşkla dolduğum Elini tutunca mutlu olduğum Sevdası üstüne düşler kurduğum O benim sevgilim sen olmazsın |
![]() |
![]() |
|