![]() |
Athena Grubu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriHakan ve Gökhan ÖZOĞUZ’un sandıktan bozma cümbüşleriyle müzik yapma sevdasına kapıldıkları 1987 yılı ATHENA macerasının başlangıç noktası olarak kabul edilebilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nuclear Assult- Slayer- Megadeth ve Metallica gibi gruplardan heyecan duyan grup 4 şarkıdan oluşan ve hardcore trash sound’lu ilk demolarını da kaydetmeyi başardılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1993’te thrash soundlu ilk albüm “One Last Breath” piyasaya sürüldü ![]() 1994 yazı Athena tarihinde son derece önemli bir yerde duran ve gruba yeni kapılar açan bir dönem olarak bilinir ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün sadece anılarda yaşayan ama dönemin müdavimleri için hala çok özel bir yere sahip Captain Hook Bar macerası 1995’te başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Athena’nın kariyerinin önemli taşlarından biri de Türk Milli Basketbol takımı için yaptıkları “12 Dev Adam” isimli marş oldu ![]() ![]() 2003 yılında ‘’her şey yolunda’’ adlı albümünü çıkaran sonrasında Türkiye turnesine çıkan grup ayrıca kareografisini ve yönetmenliğini Beyhan Murphy’nin yaptığı ‘’Şehir Orman’’da konuk müzisyen olarak yer aldı ![]() ![]() Athena yılın en büyük festiveli Rock’n Coke ile turnesini tamamladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Athena Türkiye’de US isimli albümünü piyasaya çıkardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriYorulmak Olmaz - Athena Ben hayatta hic engel tanimadim Ne varmis ki bunda Dünyaya ters gelse bile Yan cizip umursamadim Ne görmüssen o dogrudur Dogru bana göre zaten yoktur Her kafadan bir ses cikar Kiyametler bundan kopar ya Yorulmak olmaz yorulmaz olmaz Bikmadan usanmadan devam yola Birgün düssem baska gün kalkicam Biliyorum bunu Her dafinda kafa üstü Daha sert dibine vuracam Yanlisa dogru demeden Kendime yalan söylemeden Yüzüne bakip aglamadan Nasil anlardim canim yanmadan ya Beni bana hatirlatan Yine bendim sonunda Yorulmak olmaz yorulmaz olmaz Bikmadan usanmadan devam yola Yeniden basladim dibinden Ne varsa yasamak güzel Yeniden baslasam x4 Yorulmak olmaz yorulmaz olmaz Bikmadan usanmadan devam yola |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriYavaşş Yavaşş - Athena Ne yaparsan yap Kendine yapıyorsun Sanki benim için yaşıyorsun Kendi kendini kandırmaktan Sıkılmadın hala Alay edip kendini düşürüyorsun Gülerken için için ağlıyorsun Israr etmeinkar etme Anlamıyorsun hala Yawaşş yawaşş Yawaşş yawaşş Yeter artık kendine gel Dur çok fazla coşma Elinden gelen bu kadar Bekle bekle konuşuruz Bir ara Kaldır kolunu havaya Teslim ol pişman olma Ateş etmeden son defa Düşün bir defa Sen seni hiç sevemiyorsun Belki kendine güvenemiyorsun Sus soru sorma Cevabım yok Tanıyamadın hala Bana öle bakma kaldıramam İçimden geçenleri saklayamam Kısa kısa uzak ara görüşürüz sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriYaşamak Var Ya - Athena Ayıpsa ayıp olsun Farketmez boşver doğrusu Sonradan sarılsanda Yok artık yeniden seversin Ah yaşamak var ya Kimseyi hafif sanma Kalırsın yalnız başına Korkma ölmezsin şimdi Yok artık vaktin var daha Ah yaşamak var ya Bilsen bir nedeni var Ama çok uzaklarda Kaybolma bir yere Koparsın dönemezsin Ah yaşamak var ya |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriTam Zamanı Şimdi - Athena Tekrar geldik buraya oooo ![]() ![]() Hep bereber olmaya oo ![]() ![]() Sallayın heryeri oooo ![]() ![]() ![]() Bak buraya sıra bizde bak ne olacak ![]() Haydi yeter haydi tamzamanı şimdi Haydi yeter haydi tamzamanı şimdi Tam zamanı tamzamanı Ya hep ya hiç olacak ooo ![]() ![]() ![]() Her şey belli olacak oo ![]() ![]() Toplanalım bir araya ooo ![]() ![]() Bak buraya sıra bizde bak ne olacak ![]() Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Gel gelme gelme gelme gelme Sen ben hepberaber sen ben hepberaber Sen ben hepberaber sen ben hepberaber Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Haydi yeter hidi tam zamanı şimdi Tam zamanı tamzamanı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriSonrası Yoktu - Athena Her saniye Sessizce akarken hayatımdan Oldukça durgun ve sakin Geçmişin hiç önemi yoktu Yutkunduğum o serin anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala Bir başka zaman Belki bugünkünden boş olsa da Bazen gülüp bazen ağlarken Bildiğim tek şey buydu zaten Derin bir nefes çektiğim o anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala Dur bir baksana Neler geçirdin şu an içinden Boşver akıyor Dakikalar artık yalan oldu Derin bir nefes çektiğim o anda Derin bir nefes çektiğim anda Derin bir nefes çektiğim anda Sonrası yoktu Dakikalar yaklaşıyor Kimse duymadan Sonrası yoktu İnanmak çok zor hala |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriSkalonga - Athena Sevgilim ah bir anlasan Seni ne cok sevdigimi Sensiz hayat bos gelir bana Sensin benim tek teselim Artik uzak ellerini O sicak sevgi dolu kalbini Sen kaybettin bozdun artik beni Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma O günler gelir aklima Hep o bizim dama cikinca Hic mi sizlamiyor Kalbin dolmus dasla dasla Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma Bu son mektup iste sana Gözyaslarin bilmeM ama Nah cok beklersin Bunlar rüya rüya sana Gel bak bir otur sana ne anlatacam Asil derdimi tam acikliyacam Birden baksan kolayca anlarsin Fazla sorma yoksa pisman kalirsin Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma Yetmedi mi yetmedi mi al daha Gümbür gümbür herden hersey bir yanda Ne oldu ah ne oldu baksana Yüce mukaddes askimiz bir yada Kac kere kac ola off Kac kere kac ola of of of Kac kere kac ola off Sen gerisine hic karisma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriSen de Yap - Athena Mürekkep sıcak ama yazmadım Kalbimi yazıya dökmem ki ben Hüzün biriktiren anılar hemen şimdi yansın Camları kapıları kırdım yaktım Aynı şeylerden çok sıkıldım Kıtalarda sörf yaptım da rahatladım Demin ne söylemiştim sana sen de yap güzel oluyor Demin ne söylemiştim sana sana sana yap güzel oluyor Rutin hayat bu en büyük girdap Dikkat et sempatik başlar Antipatik ama enterasan alakam yok Bunlarlan Vazgeçemediğim herşeyimi Çöpe attım üstüne bastım Anlatmakla olmuyor yaşamak lazım Yalandan okumuştum herşeyi Ne kadarda boşlarmış oysa sahiplendğin ne varsa Savur hepsini okyanusa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriPalavra - Athena Sebep yokken ayrıldım dün yine sevgilimden Yalan yanlış ilişkiler duygusuz sevişmeler var Sakın gülmeyin bana ne kadar yanlış olsam da Herkes inkar ediyor gerçekler ortada Ne yaparsan yap boş palavra bunlar hoş Çok takılmasana palavra hep palavra Saçma sapan aşk nameleri eskidendi küflendi Şimdi artık kandırmaz ama sahte sahte öp beni Ne yaparsan yap boş palavra bunlar hoş Çok takılmasana palavra hep palavra Alay etmeden olmaz başka türlü yaşanmaz ki Boşver gülüp geçmeli hayat 1000 kere başlamaz ki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriÖpücük - Athena Pardon seni rahatsız etmek İstememiştim Sadece dudağından öpmek İstedim Tamam belki pek ince teklif Edemedim Ama ben o bildiğin romantiklerden Diilim Sen yinede karar ver söyle İstiyosun bence Öpücem öpücem dedim sana Pam pam trip yapma yapma Trip yapmasana bana Nasıl oldu bir anda ben de çok Şaşırdım Been ilk görüşte hiç aşık Olmamıştım Sen yinede karar ver söyle İstiyorsun bence |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriOniki Dev Adam - Athena OooooooOoo Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adm hey hey hey hey Her zaman yanındayız yanlız bırakmayacağız Kanka senle bir kez daha şampiyon olacağız Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adam hey hey hey hey Uh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uh Ah dev adam oniki dev adam Uh Ah dev adam hey hey hey hey --->: Athena Grubu Şarkı Sözleri frmacil sayfa 2iki --->: Athena Grubu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriMacera - Athena Her yeni başlayan macera Heyecan dolu çilek kokar Gelip geçici bir hevesti Bazen uzun bazen kısa Aşk olayını hiç açmasak Konuşmadan yaşasak Sonra büyüsü bozulunca Uzatmadan yalanlasak Artık anlıyorum herşeyi Oyun zamanı sona erdi Aşkı ödünç almıştım zaten Budur en güzeli en güzeli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriKorsanlar Kralı Bazil - Athena Denizler kralı- tayfaların babası Koparır her kafayı- hey baba bazil Para para deyince- kan kokusu gelince Fokur fokur köpürür- hey baba bazil Bazil- bizde para yok Beş kuru? yok Kılıçlar elimizde- top tüfek belimizde Biz gideriz yarmaya- hey yarmaya Bazil' in tayfalary sarmış her tarafı Kan çıkmazsa para yok der- hay Allah Ufukta var bir gemi- gel de ver ganimeti Bazil kızmadan evvel sen gel ver manileri Çekmiş kurukafayı- yakmış soylu adamı Deli fişektir ama baba korsandır Bazil Bazil- bizde para yok Beş kuruş yok Korsanlar kralı bazil Bazil'in tayfası Aman gelme! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı SözleriKöpek - Athena Banane banane banane banane Bu gün kendimden Tutamam tutamam tutamam Kimseye sözüm yok Sanane sanane sanane sanane Benim halimden Gidemem gidemem gidemem Cesaretim yok Yüzüme bir bak o bana yeter Yalan söyle ne fark eder Önüne yem at biraz bekle Aç bir köpek kadar değerim yok ki yine |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Athena Grubu Şarkı Sözleriİki Lafa Düştün Ortaya - Athena Günün birinde sokaklarda elin cebinde gezerken Kendine sordugun sorulara cevap ver Gelen gidenler sanki sana Sebep yokken kizsalar Acaba orada varmiydin ki yoktun yaa İki lafa düsdün ortaya Yalniz kapandin sonunda Hep karanlik sabahta Bitmez ki aglamakla Kovalara girmek yetmiyor Gide gide bir yere varmiyorsa Ugrasmak cok sacma Kurtar kendini birakma Eyvallah cekmektense Sil bastan etmektense Kendine bir baksana Neler oluyor hayatta İki lafa düsdün ortaya Yalniz kapandin sonunda Hep karanlik sabahta Bitmez ki aglamakla |
![]() |
![]() |
|