Yaşar - Esirinim [1998] Full Şarkı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yaşar - Esirinim [1998] Full Şarkı SözleriKUŞLAR Sensiz olmadı ellerime kelepçe Vurdun kalmadı ayrılığa gerekçe Nasıl ki evlerin odaları varsa Nasıl ki kuşların yuvaları varsa Gönlün mabedimdir Ömrüm al senindir Gördüm gözümü ilk açışımla Döndüm dolaştım ellerine Başım nasıl hasret dizlerine Aşkım sakın sen kuşlara uyma Sensiz olmadı en sonunda nihayet Bitti kalmadı şarkılarda keramet Sensiz olmadı en sonunda nihayet Bitti kalmadı şarkılar da nihavent Nasıl ki evlerin odaları varsa Nasıl ki kuşların yuvaları varsa Gönlün mabedimdir Ömrüm al senindir Gördüm gözümü ilk açışımla Döndüm dolaştım ellerine Başım nasıl hasret dizlerine Aşkım sakın sen kuşlara uyma Kuşlar her baharda gelirler Ama sonbaharda göçerler Aşkım sakın sen kuşlara uyma Kuşlar sen kuşları boşver Evler yerlerinde değiller Aşkım sakın sen kuşlara uyma AH Sen kuşları sevdin AH Sen de gider miydin AH Sen hala kuşlara hayran AH Aşkım gemilerdi AH Sana demirlendi Gemilere adres oldu liman Sen hala kuşlara hayran ONBİRAY Yıllardan yollardan Yabancı kollardan gel Bin kere tövbe etsen Bin kere bozsan yine gel Yıllardan yollardan Yalancı kullardan bil Etme bulma dünyası Onbeş yaş rüyası değil Sana bir ay bana bir ay Yetmez gülüm onbir ay O bir ayı tut da gülüm Onbin aydan say Benim sevdam bana kolay Nay nay ninay nay ninay Sana sevdam kolay kolay Geçmez onbir ay Say yarama bastığın tuzlara Gülü bir gün seni her gün Gülü soluncaya seni ölünceye Yine/kimi sevdiğine emin oluncaya kadar Beni ellerden sayma SEBEPSİZ FIRTINA Gerilir büyür ah Bir sebepsiz fırtına Kardeşidir umut aşkın Kalan elinde avucunda Fırtınalardan kurtar beni ya Batırma gemilerimi Umutlar aşkın teknesi ya Umutlarım tükendi ay ay ay Sensiz olmuyor yerine konmuyor Kimsenin eli senin gibi dokunmuyor Karlara inat yürürüm yollarına Adını camlara yazdım okunmuyor Gerilir büyür ah Bir sebepsiz fırtına Kardeşidir umut aşkın Kalan elinde avucunda Fırtınalardan kurtar beni ya Batırma gemilerimi Umutlar aşkın kardeşi ya Umutlarım bulutlanır Adına düğümlenir ay ay ay Sensiz olmuyor yerine konmuyor Kimsenin eli senin gibi dokunmuyor Karlara inat yürürüm yollarına Adını camlara yazdım okunmuyor SENİ EZBERE ALDIM Yüreğinin sesinden aşkının sesinden Sıcacık nefesinle bana bir şarkı söyle Yüreğin nerelerde sesin nerelerde Aşkımız dillerde bitemez bitti derler olsun Aşkın bitse de umudu sürer Seni ezbere aldım silemezler Anıyor musun bak bir zamanlar Seni sevmiştim biliyorsun Arıyor musun ah o zamanlar Beni sevmiştin biliyorsun Aşkın bitse de umudu surer Seni ezbere aldım silemezler Yüreğimden geçersin geceleri çoğu zaman Hayaller konuşmaz bana bir şarkı söyle Yüreğin buralarda sesin nerelerde Aşkımız dillerde bitemez bitti derler olsun Aşkın bitse de umudu sürer Seni ezbere aldım silemezler Yüreğime yarsın ölümüne varsın Şu kader utansın bittiyse Ölümüne varsın işte bu farkın Ve bu son şarkım ikimize Ve bu şarkı senin ve bu şarkı benim Ve bu şarkı ikimizin olsun Yazmam bir daha Aşkım ben sana Aşk ladesti Aklımda BELA SEVDAN Akşam oldu şehrimde Penceremde kuşlar göründü Bir yaşlı hayal gözlerimde Gözlerimi yaşlar bürüdü Çilem dolmuyor Giden dönmüyor Çalan olmuyor kapımı Ağlamaktan kurudu gözlerim Ağlıyorum neydim ne haldeyim Hatırlarsan bıraktığın yerdeyim Hala sevdalınım Bela sevdan var ya NAZLI KIZ Herşey gelip geçiyor Hayat demir tavında Başımdan neler geçti Henüz erken yaşımda Olmaz dediğim oldu Olur dediğim olmaz Bir sen varsın gel etme Gitme n'olur sabrım az Nazlanma nazlı kız Yaralarım azdı kız Yetmez mi az mı kız Öldürmen farz mı kız Bir çok işte bulundum Dikiş tutturmak için Vur kaç işte vuruldum İçimi yiyor içim Nazlanma nazlı kız Yaralarım azdı kız Yetmez mi az mı kız Öldürmen farz mı kız Olmaz bu kadar naz Bu kadar yaz Boşuna mı yaşadık Durmaz bu can yerinde Uçar gider konmaz ESİRİNİM Beni yar beni yar Beni narin kollarında bırak Bizi aşk anlar Sen kendi yeni aşklarına bak Dile kolay yıllar Beni ilk yıllarında bırak Eski anılardan Söyle elimizde başka ne var Yoksun ya Dünya durdukça esirinim yar Yemelerden içmelerden kesilirim yar Şu boynuma dar ağacı Gayri değil yabancı Gel beni bu zalimlerin Ellerinden kurtar Şu boynuma dar ağacı Gayri değil yabancı Alışamadim sensiz uyumaya yar Dünya durdukça esirinim yar Yemelerden içmelerden kesilirim yar Böyle kal değişme Zaten alem olmuş perişan Başımı koymuşum Senin sevdanın yollarına Yaşarım sensizliği Sanki sen varmışçasına Koşarım bilsemde Çalan zillere kapılara Yoksun ya Dünya durdukça esirinim yar Yemelerden içmelerden kesilirim yar HASRET AYAZLARI Bana bir söz yeterdi Aşka hüzün eserdi Şahidim işte denizdi Yeminle içerim şimdi Denizleri derinleri Hasret ayazlarında Yanıyor sabahlarda Bu sana kalan Akan en son damla Sorma yakıyor İki dağ bir ayaz Ve sen içimde biraz Olmasan olmuyor Yokluğun dolmuyor Hasret ayazlarında Yanıyor sabahlarda Bu sana kalan Akan en son damla ŞARKILAR GÜZELSE HALA Kıyamet kopsa unutamazsın Unutamazsın artık Bir kere sevmişsin ne denir sana Ne denir sana artık Hangi pencereye baksan onu görürsün Onu görürsün artık Hangi limana demir alsa gemiler Ona uğramadan edemez Şarkılar güzelse hala Hala sarıysa mimozalar Onu unutamadığın içindir Unutamazsın diyorum sana Boşuna bu tükenircesine ağlamalar Boşuna bunca beklemeler Boşuna bunca kahır Bu kıyı meyhanelerinde Çürümek her akşam Bu her kadehte erimek ağır ağır HOŞÇAKAL GÖZBEBEĞİM Bülbülde gam ben de hazan Selvi endam sendeydi güzel Ah bu ne gam bu ne siyah Seyr-ü sefalar sendeydi güzel Ellerimdin benim Kollarımdın sen ah Şimdi ben neye neyle sarılacağım Hoşçakal gözbebeğim Hoşçakal gözbebeğim Hoşçakal yaz güneşim Hoşçakal Öbür yaza kadar Lay la la lala li li la Çıktı ay |
|
|
|