![]() |
Yıldırım Gürses Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Gürses Şarkı Sözleri1939 yılında Bursa'da doğan Yıldırım Gürses, Bursa Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Bölümü'nü bitirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Gürses Şarkı SözleriSon Mektup - Yıldırım Gürses Anla artik, anla beni Unut butun gecenleri Anla artik, anla beni Unut butun gecenleri Bitsin her şey, butun aşkim Bunu senden diliyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum Biliyorum ayiracak bu son mektup ikimizi Bu son mektup koparacak yillar suren sevgimizi Bitsin her şey, butun aşkim Bunu senden diliyorum Son mektubu yazarken ben saadetler diliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Gürses Şarkı Sözleriİlk Aşk - Yıldırım Gürses Seneler boyunca sürdü hiç yüzünden ayrılıklar Aramızda şimdi yalnız ayrılık var ayrılık var Ne kadar severse sevsin neden ilk aşk gibi olamaz Bir ömür boyunca insan ilk aşkın tadını bulamaz Bana gel gel diyebilsem Sana aşkımı anlatabilem Yine maziye maziye dönsem Senin aşkına hiç doyum olmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Gürses Şarkı SözleriHer Sonbahar Gelişinde - Yıldırım Gürses Düşen bir yaprak görürsen Beni hatırla demiştin Biliyorsun ben seni Sonbaharda sevmiştim Her sonbahar gelişinde Sarı ,sarı yapraklarda Kuru dallar arasında Sen gelirsin aklıma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Gürses Şarkı SözleriBir Garip Yolcuyum Hayat Yolunda - Yıldırım Gürses Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmiş perişanım ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş Bir gün gibi sanki geçti seneler Ümidim kayboldu perişanım ben Alın yazımmış hayat yolunda Ümitsiz sevginin kurbanıyım ben Yalan dünya herşey bomboş Hancı sarhoş yolcu sarhoş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Gürses Şarkı SözleriAşkın Bahardı - Yıldırım Gürses Aşkın bahardı Aşkın bahardı ümitler vardı Sen gittin diye gönlüm karardı Ah nerde o günler Unutuldu yeminler Bir kırık kalp kaldı Neden terk ettin bırakıp gittin Çaresiz kaldım gönlüm karardı |
![]() |
![]() |
|