![]() |
Zekai Tunca Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zekai Tunca Şarkı Sözleri1944 yılında Ankara'da doğdu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zekai Tunca Şarkı SözleriTanrım - Zekai Tunca Onun olmaya hakkım yok Sevda yolum taşla dolu Onsuz olmama imkan yok Yok mu bunun orta yolu tanrım Bir yaşadım bin ödedim Bitmiyor sevda nöbetim Hem yanımda hem hasretim Yok mu bunun orta yolu tanrım Ya söküp al yüreğimi tanrım tanrım Ya bana yaz sevdiğimi tanrım tanrım Sevdim sevildim suç oldu Sevgisiz hayat güç oldu Hem geç oldu hem güç oldu Yok mu bunun orta yolu tanrım Bir yaşadım bin ödedim Bitmiyor sevda nöbetim Hem yanımda hem hasretim Yok mu bunun orta yolu tanrım Ya söküp al yüreğimi tanrım tanrım Ya bana yaz sevdiğimi tanrım tanrım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zekai Tunca Şarkı SözleriBir Çift Sevdalı Bakışın - Zekai Tunca Bir çift sevdalı bakışın aşk ateşi ruhumu sardı Öyle güzel öyle derin öyle yeşil gözleri vardı Öyle güzel öyle derin öyle yeşil gözleri vardı Yıllar yılı gizlediğim duygularım birden uyandı Yıllar yılı gizlediğim duygularım birden uyandı Bir bakışa bir gülüşe aldanarak aşkına yandım Bir bakışa bir gülüşe aldanarak aşkına yandım Rüyalarımı süsleyecek bitmeyecekmiş gibi sandım Öyle güzel öyle derin öyle yeşil gözleri vardı Öyle güzel öyle derin öyle yeşil gözleri vardı |
![]() |
![]() |
|