![]() |
Yüksek Sadakat - Son Kaset Şarkı Sözleri - Katil Ve Maktül... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat - Son Kaset Şarkı Sözleri - Katil Ve Maktül...Katil & Maktûl Katil & Maktûl Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Yaylı Düzenlemeleri: Uğur Onatkut Tek bir oyun, sonra kalkıp gidersin Sen her zaman risk almayı seversin Ben inerken en dibe ağır ağır Sen ilk gördüğüm günden bile güzelsin Oyunun adı aşk, kan ve gül Sen katilsin bense maktül Çek hançerini Son kez öp ve beni öldür İçimde yağmur İçimde yağmur Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Serkan Özgen & Uğur Onatkut Vokal Düzenlemeleri: Kenan Vural Hala güzelsin Eski bir şarkı gibi Seni ilk görüşüm dün gibi Nasıl unuturum Verdiğimiz tüm sözleri Gezdiğimiz yerleri Bize bir şey olmaz derdik Söyle ne zaman kirlendik Eskiden bu şarkıları Böyle suskun mu dinlerdik Dışarda yağmur yağıyor Gitme Vakti benim için Biraz yürürsem altında Belki yıkanır içim Zaten akşam erken iner Çocuklar okuldan döner Beni burda görmesinler Boşuna sevinmesinler Dışarda yağmur (İçimde yağmur) Dışarda yağmur (İçimde yağmur) Dışarda yağmur İçimde Yavaş Yavaş Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Vokal Düzenlemeleri: Kenan Vural Yavaş Yavaş Yuvarlanıp sallanarak Yarana otlar basarak Varacağın asude park Seni içine alacak Her şey mazide kalacak Yavaş Yavaş Yavaş Yavaş Zaten kardeş gibidir Barış ve savaş Her şey yoluna girer Yavaş Yavaş Yavaş Yavaş Kara Göründü Kara Göründü Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Kaç zamandır burdayız bugün ne günlerden Neden bu gemideyiz evde olmak varken Deniz yine çıldırmış az evvel uyurken Tanrı bizi unutmuş gökteki evinden Doğrusunu söyle bana Yine yıkılır mıyız bir barda içerken Bu ne biçim bir fırtına Gözcü bağırdı tam her şey bitti derken Gözcü bağırdı tam her şey bitti derken Gözcü bağırdı tam Özlenen bir yolcu gibi (Kara göründü) Dağılan bulutlar gibi (Kara göründü) Çok üşürken ateş gibi (Kara göründü) Kavrulurken vaha gibi (Kara göründü) Savaşçının Yolu Savaşçının Yolu Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Bahçede durdum az önce Kapının tam önünde Bunca yıldan sonra babamın evinde Her şey eski yerinde Bu oyunda yalnızsın kimse seni anlamaz Ha sönmüş ha yanmışsın hiçbiri umursamaz Merhamet istiyorsan o annenin evinde Ben annen değilim ki bunlar beni bağlamaz Yorulsam terk edilsem yalnız kalsam sonunda Hepsi bir ayrıntıdır savaşçının yolunda Parlamak istiyorsan sönmeyi bilmen gerek Savaşçının yolunda acıyı sevmen gerek Babamın Evinde Babamın Evinde Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Yaylı Düzenlemeleri: Uğur Onatkut Vokal Düzenlemeleri: Kenan Vural Bahçede durdum az önce Kapının tam önünde Bunca yıldan sonra babamın evinde Her şey eski yerinde Bana bakmış gülerek Duvardaki resminde Anlatıyor kuma harfler çizerek Denizin tam önünde Rüzgar var sesinde Sahile koşan bu dalgalar Dörtnala atlar gibi Özgürce yaşa hayatı Süzülen kuşlar gibi Kaybolma Adressiz mektuplar gibi Kaybolma Kumlardaki harfler gibi Ve şimdi gün solarken Unutulan bu bahçede Anlıyorum resme son kez bakarken Babam benim içimde Rüzgar var sesinde Sahile koşan bu dalgalar Dörtnala atlar gibi Özgürce yaşa hayatı Süzülen kuşlar gibi Kaybolma Adressiz mektuplar gibi Kaybolma Kumlardaki harfler gibi Sahile vuran bu dalgalar Günleri sayar gibi Geç kalma yaşa hayatı Sanki yarın yokmuş gibi Kaybolma Adressiz mektuplar gibi Kaybolma Benim gibi Haydi Gel İçelim Haydi Gel İçelim Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp Yine de bulamamışsan O seni unutmuş Sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş Sen tutamamışsan Haydi gel (Haydi gel içelim) Derdini al da gel (Haydi gel içelim) Bu evrende bir tozsun Tarih seni unutsun Haydi gel içelim Topla da gel (Haydi gel içelim) Hepsini al da gel (Haydi gel içelim) Mazi kalbinde yaraysa Unut artık ne varsa Haydi gel içelim Yerlere düşelim Haydi gel içelim Yerlere düşelim Hiçbir Şey Yerini Tutamaz Hiçbir Şey Yerini Tutamaz Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Bende senden başka bir ben yok ki Seni düşünmek namaz Hiçbir şey yerini tutamaz Nefes kadar yeni, günah kadar eski Alıp götürecek seni İçinde bekleyen gemi Gitme Rüyamda bir balıkla tanıştım Onunla senden benden Göç etmekten konuştum Biraz garip şimdi bakınca Hayvanlar konuşamaz İnsanlar duymadıkça Gitme, bu yüzden gitme Sen gidersen çöl gelir Çekirgeler beni alır Gitme ne olur gitme Bende senden başka bir ben yok ki Seni düşünmek namaz Ben Seni Arayamam Ben Seni Arayamam Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Bak benden arta kalan Biraz kül biraz duman Ne kadar istesem de Ben seni arayamam Ruhum rüyaya dalmış Dünya uzak, gerçek yavan Sanki bir yok bir de varmış Ben seni arayamam Keşke yanımda olsaydın Kolay olurdu o zaman Ben sussam sen anlatsaydın Yorulunca uyusaydın Kolay mı sanıyorsun Kolaysa yan o zaman Yağmurum ol in üstüme Ben böyle yaşayamam Halimi görüyorsun Bir şeyler yap o zaman Sebebim var biliyorsun Ben seni arayamam Aşk Durdukça Aşk Durdukça Söz ve Müzik: Kutlu Özmakinacı Düzenleme: Yüksek Sadakat Dünya döner bir gün daha Yeryüzünde aşk durdukça Gece erken inse bile korkma O hep seninle kaldıkça Biliyorsun gitmem gerek Yollar bitmez düşünerek İster sonuç de istersen sebep Bu düğümü çözmem gerek Belki sana yazarım Uğradığım bir şehirden Eski bir kart atarım Mekke ya da Kudüs’ten Sonra bir gün çıkarım Sen artık dönmez derken Bir şarkı fısıldarım Kulağına gün batarken Dünya döner tek bir yana (Aşk durdukça) Doğsun diye gün bir daha (Aşk durdukça) Ben de döndüm tekrar sana (Aşk durdukça) Sönmek için yana yana (Aşk durdukça) |
![]() |
![]() |
|