![]() |
Yüksek Sadakat Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı SözleriYüksek Sadakat 1997 yılında Hürriyet gazetesi müzik yazarı ve Blue Jean dergisi Yayın Yönetmeni Kutlu Özmakinacı tarafından 'Filinta' adıyla kuruldu ![]() Çok sayıda eleman değişikliği yaşayan grup, Eylül 2004'te Cemil Demirbakan (vokal), Sefa Deniz Alemdar (davul), Uğur Onatkut (klavye) Serkan Özgen (gitar) ve Kutlu Özmakinacı'dan (bas) oluşan şu anki kadrosuna kavuştu ![]() Bu uzun yolculuğun değişik zamanlarında gruba katılan elemanlar, aynı yıl müzikle olan ilişkilerini daha iyi yansıttığını düşündükleri Yüksek Sadakat ismini aldılar ![]() ![]() ![]() 2005'in ilk aylarında DMC ile şirketin ilk rock grubu olarak anlaşan Yüksek Sadakat, tüm söz ve müziklerin Kutlu Özmakinacı' ya, düzenlemelerin gruba ait olduğu kendi adını taşıyan ilk albümü için Nisan ayında stüdyoya girdi ![]() ![]() Kutlu Özmakinacı: Bas Cemil Demirbakan: Vokal Uğur Onatkut: Klavye Sefa Deniz Alemdar: Davul Serkan Özgen: Gitar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı SözleriYine De - Yüksek Sadakat Çok param olsa sen olmasan Her yere gitsem sen gelmesen Yarını görsem sen bilmesen Tanrıyı bulsam sen kaybolsan Yinede bir yerde taa içimde Bildiğin her yerden derinde Bulunduğum her seçimde Hayalin hala beynimde Bir yerde ta içimde Bildiğin her yerden derinde Bulunduğum her seçimde Hayalin hala beynimde, beynimde Şarkılar yazsam sen duymasan Denizler aşsam anlamasan Sana uzansam dokunmasan Tanrıyı bulsam sen kaybolsan Yinede bir yerde taa içimde Bildiğin her yerden derinde Bulunduğum her seçimde Hayalin hala beynimde, beynimde Bir yerde ta içimde Bildiğin her yerden derinde Bulunduğum her seçimde Hayalin hala beynimde, beynimde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı SözleriPervane - Yüksek Sadakat Aman dönerim aşkının etrafında Pervaneyim; pervaneyim sana Yürüyorum sokaklarda sen evinde uyurken Saatten haberim yok, belki geç belki erken Yürüyorum sokaklarda sen evinde uyurken Saatten haberim yok, belki geç belki erken Kaderin cilvesinden, şarabın öfkesinden Anladım ki kaçış yok bu aşkın pençesinden İşten eve dönerken, susayıp su içerken Her daim aklımdasın; hayat aklıp giderken Hayat aklıp giderken, hayat aklıp giderken Sen parla ben döneyim aşkının etrafında Bir yanıp bir söneyim alacakaranlıkta Sen parla ben döneyim aşkının etrafında Bir yanıp bir söneyim alacakaranlıkta Yürüyorum sokaklarda sen evinde uyurken Saatten haberim yok, belki geç belki erken Kaderin cilvesinden, şarabın öfkesinden Anladım ki kaçış yok bu aşkın pençesinden İşten eve dönerken, susayıp su içerken Her daim aklımdasın; hayat aklıp giderken Hayat aklıp giderken, hayat aklıp giderken Sen parla ben döneyim aşkının etrafında Bir yanıp bir söneyim alacakaranlıkta Sen parla ben döneyim aşkının etrafında Bir yanıp bir söneyim alacakaranlıkta Alacakaranlıkta, alacakaranlıkta, alacakaranlıkta |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı SözleriKafile - Yüksek Sadakat Bendeki bu ateş sönmeden Mevsim yazdan hazana dönmeden Gözlerine uykular inmeden Göğsüne yatır beni, düşlere ***ür beni Aşk bu cana bedenden hak ise Can ne cami çeker ne kilise Ten sönmeden bitmez bu hadise Beni yanlış anlama, şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim, gel merhem ol yarama Ben hem kalp hem bedenim nefestir ruhum benim Aşk şarabı içerim tez gelsede ecelim Ben hem kalp hem bedenim ateşten ruhum benim Aşk şarabı içelim kendimizden geçelim Bir ömür böyle geçmez ah ile Ağlasanda gülsende nafile Sen dursanda yürür bu kafile Beni yanlış anlama, şikayetim yok ama Ben aşkı böyle bildim, gel merhem ol yarama |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı Sözleriİkarus - Yüksek Sadakat Gözlerimiz uçurtmanın kuyruğuna takılınca Göz göze gelir gülümseriz o an Sen ve ben anlarız ki özgürüz Mumdan kanatlı bir adamın güneşi ulaşması kadar Anlamlı bu dünya biliriz Sen ve ben şaşarız insanlara anladım Yapraklar döküldükçe ve rüzgar süpürdükçe O yerleri anlayamazsınız Sen ve ben biliriz ki Doğmak ölmeye başlamaktır Ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki Sen ve ben hep deriz ki tutku en büyük yanılgıdır Ve böyle oldukça söylenecek onca az şey var ki |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı Sözleriİhtimaller Denizi - Yüksek Sadakat Sürüklenip gidiyorum rüzgarının tam önünde Bir batıp bir çıkıyorum ihtimaller denizinde Bırak beni boğulayım gözlerinin tam içinde Dibe vurup dağılayım ihtimaller denizinde Bırak, bırak, bırak, bırak Neredeyim bilmiyorum, her taraf sisler içinde Ateşim yok yanıyorum ihtimaller denizinde Bırak beni boğulayım gözlerinin tam içinde Dibe vurup dağılayım ihtimaller denizinde Bırak, bırak, bırak, bırak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı SözleriDöneceksin Diye Ver - Yüksek Sadakat Güneşin ufka değdiği yer Oraya git ama yine gel Döneceksin diye söz ver Böylesi hepsinden güzel Git özlet kendini yine gel Döneceksin diye söz ver Dinle uzaktan çalan şarkı hicazdan Yaktık seninle biz bir yangını yeni baştan Dinle uzaktan küllerin arasından Madem herşey biter yine başlar yenibaştan Bana ne olur ellerini ver Gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı SözleriBelki Üstümüzden Bir Kuş Geçer - Yüksek Sadakat Gül renginde gün doğarken Boğazdan gemiler usulca geçerken Gel çıkalım bu şehirden Ağaçlar, gökyüzü ve toprak uyurken Dolaşalım kumsallarda Çılgın kalabalık artık uzaklarda Yorulursan yaslan bana Sarılıp uyuyalım gün batımında Belki üstümüzden bir kuş geçer Kanadından bir tüy düşer İner döne döne gökyüzünden Hiç bir yüz güzel değil senin yüzünden Haydi kalk gidelim bu şehirden Gün doğarken ya da güneş batarken Belki kuşlar geçer üstümüzden Kanatlanır senin ellerinden ellerinden |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Şarkı SözleriAklımın İplerini Saldım - Yüksek Sadakat Irmaklar denizlerde Denizler sahillerde buldular Arayanlar hiçbir yerde İnananlar dualarda buldular Kim bilir sen Benim halimde sakinliğimde ne buldun Bense yoruldum kendi kendime sokuldum Uyuyakaldım Aklımın iplerini saldım O giderken bir an durup peşinden baktım Ne dersin Umarım beni affedersin Ne dersin Belkide terkedip gidersin Gider misin |
![]() |
![]() |
|